Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 003
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 350
Сирос, прегръдка Hug Тези стари кукундрели, чавка им е изпила мозъка отдавна. Дано детето не се е стреснало много.

# 1 351
Точно скотове. Никаква човещина не остана. Нито й пречеше, нито нищо. Даже първо си помислих, че ще го закачи нещо, хич не очаквах това. Ми ако не бях аз, а МУ с детето?
Пууууууууууу, много се ядосах.

Бърди, и аз чакам два пуловера днес. Вече пристигна новото офис облекло - розАва плюшена пижама.

# 1 352
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сирос, Blue Heart, просто понякога се срещаме с лошотия и оскотели хора, за съжаление.

# 1 353
Бърди, мерси че питаш. Лежа и се топля, пия чайове и Неоренал, и утре ще съм пушка.
От 25 години имам ядове периодично с бъбреците, и вече съм им хванала цаката като усетя и най-леки признаци.

Сирос, невъзпитани простаци има навсякъде, не се ядосвай.

# 1 354
Сирос, побеснях и аз. Добре, че си била наблизо да й се развикаш и ти.
Много ме е яд мен, че това поколение никакво уважение към децата не изпитва, а смята, че има право да се държи гадно с тях. И с нас така се държаха едно време, ама се надявах, че поне малко е почнала промяна.

# 1 355
  • София
Бърди, заинтиргува ме с тези намалени пулоФери. Може ли линк? Да си ги носиш със здраве!

Сиросче, и твоите дрешки да си ги носиш със здраве! А за кухата бабка нямам какво да добавя. Такива са за жалост. И сякаш бабките са по-зли от дядовците. Поне такива са моите наблюдения.

Болните да оздравяват!

Мисте, дано е бил безопасен този кърлеж и да няма такъв и в синко!

# 1 356
  • France
Сирос RageRageRage Къде ли някой ще си изяде боя в такава ситуация. Може и аз да съм RageRageRage

Ако до Коледа не се избием с нашите и не се разведем с МУ, ще пиша приключението за успешно. Joy от както разбраха, че сутрин няма как да съм на линия и, че не трябва да говорят на висок глас, докато приспивам Славчо, нещата са ок.

# 1 357
Панде, намалението беше в приложението на абаутю, но вече приключи. Слагам линкове в скрит текст.
Синият го дебнах доста време, докато стигне цена, която да ми хареса.

Сиросче, много обичам да купувам пижами. Даже в момента следя една в ХМ, ама като видна скръндца ще чакам намаление. Да се похвалиш с пуловерите.

Ваичка, радвам се, че си по-добре.

# 1 358
  • Пловдив
Бърд, много ми харесаха...друг път свиркай овреме Simple Smile

# 1 359
Още го няма пустия куриер. Моите са от индиго, подобни на първия, който показа.

# 1 360
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кога е Бляк Фрайдея последно?

https://www.aboutyou.bg/ - плащам с карта предварително или с наложен?

# 1 361
Вече отивам в лудницата, лл писа колко болнични съм ползвала, утре щях да ходя на лкк за удължаване и ся.... ново двайсе - мм е положителен писиар. Обадиха се от рзи, че трябва да съм карантина като контактна. Дадоха един код! И ся питам тук де да одя, ко да прая..... Айшамусеневиди и живот! Ни моа и да му пийна..... Тюююююю

# 1 362
  • Пловдив
Лоли, наложен...

Весе, Весееее...обади се на личната и питай...инак звъниш в РЗИ и излизаш.

# 1 363
Здрасти, банда!
Оправяйте се, щото е напълно достатъчно времето да е смарангясано Sad

Знам, че не се отнася за всички ви, ама пак попаднах на меко казано неграмотен въпрос, а нали сте ми слабост, та да ви "светна" :
Можете да получите данъчно облекчение за дете/деца и тази година цялата гимнастика си заслужава - може да ви върнат по 450 лв на дете. За целта се подава декларация пред работодател.
Ако не подадете там, то подайте я лично. Особено ако имате други облагаеми доходи!

Ако някой нещо не му е ясно, нека пита на ЛС и ще съпортвам от все сърце!

# 1 364
  • sf
Почивен ден ми е, цял ден нищо не свърших, освен да измия едни чинии. Изпаднала съм в такава дупка, дето не помня някога да съм била, а не мога да се наритам и да се измъкна. Дори не знам откъде да започна.

Общи условия

Активация на акаунт