Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 986
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Германия
Мистик да го вземе и да го изследват където трябва, да не се налага после той да прави изследвания.
Много ме е гнус (ама направо си е гнус) от тия гадини. Един път съм лепвала такова нещо и изтеглих късата клечка - имах лаймската болест.

Карамелка, така е, за всичко са виновни цигарите, но ние си ги обичаме, също като мъжете Joy

Мързелче, ти си мързелана само в мечтите си, да си сменяш ника, че така ме депресираш. Щом мързелче работи толкова се чудя аз какво съм - куартомързел ли Confused

Имам нужда от трето кафе. Някоя добра душа да ми направи, че не ми се става от стола да си направя сама

# 1 336
  • Пловдив
Минал е...срещу заплащане естествено, и тетанус са му боцнали. Дано да няма нищо...кърлежа са го изгорили там, не го е взел за тест. После отивайки към колата и на него са му лепнали фишче, ама с гадното лепило дет няма остъргване Head Band  Аман вече! То няма нормално място къде да спреш...не видял знак. Абеее...дано това са кахърите, че...

# 1 337
На Общинска охрана им били заложили таргет, минимум по 10 глоби на човек/дневно. А ходят по двама. Познайте. А лепилото и на автомивка трудно се сваля. Като бетон е.

# 1 338
  • Пловдив
Изедници мръсни...

Уффф...много ми е свито и притеснено Persevere  дано детето няма.

# 1 339
Уф, Мисте, кофти Sad Дано всичко е наред с ТМ и с младежа.
И мен много ме е страх от кърлежи. Брр.

Ха, познайте кой заспа снощи в 4. И кой сега едва си държи очите отворени. Мда, моя милост. Има ли смисъл да споменавам, че съм много крива? Пия кафе, дано малко ми просветне, че правя важни документи.

# 1 340
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Уф, Мисте, кофти Sad Дано всичко е наред с ТМ и с младежа.
И мен много ме е страх от кърлежи. Брр.

Ха, познайте кой заспа снощи в 4. И кой сега едва си държи очите отворени. Мда, моя милост. Има ли смисъл да споменавам, че съм много крива? Пия кафе, дано малко ми просветне, че правя важни документи.
  Страдам от перманентна кривотия Grinning Иначе се събудих в 2, заспах в 4, и се събудих в 7.20. Успахме се дружно.

# 1 341
  • Euskal Herria
Лека и безпроблемна седмица, общество!

# 1 342
  • Sofia
Изпитвам ужас само при мисълта за кърлеж. Един път съм виждала да лази в една междублокова градинка и добре, че ме предупредиха, че е кърлеж, та да го видя. Сега кучо още не излиза, обаче след три седмици... Ще е обезпаразитен външно и въпреки това ми е свито.
Мисте, дано всичко е наред с ТМ, а синко да няма. Имаше някакви кръвни изследвания, които се пускат след определено време май.
Правих салатата на Сирос с цвеклото и заквасена сметана. Не знам дали е вкусна, нямам обоняние и съответно никакъв вкус не усещам. Angry Като се сетя щерката на Попи как с месеци нямаше и ми се реве. Бели кахъри, ама много ме дразни. ЛЛ ми вика, че е козметичен дефект, нямало драма... Тъй де, ама се нервя.

# 1 343
Плащам на касата в магазина. Вратата му е отворена. Излезе дечко и застана до вратата. Минава някаква баба /без да влиза в магазина, а място за минаване има цяла бетонова площадка/ и спира до него. Казва - махни се, да мина. Аз му направих забележка, но вниманието му вече беше насочено към бабата. Като почна да му вика - махни се бе, отстъпи метър назад, махни се, че ще мина през тебе бе, ясно ли ти е? И започва да размахва бастун. Развиках й се, да не ми крещи на детето, че бастунчето ще й остане сирак.
Защо ти бе животно, реши, че си най - важната и ще минеш през беззащитно дете? Защо ти бе животно, ме караш и аз да ставам животно и да викам по откачена бабичка?

# 1 344
Ох, Сирос…Наистина сме станали животни. Общество от скотове. Слагам и себе си в това число.

Джун, неприятно е, ама това да си влачиш от Ковид само. При нас поне има хепиенд, върна се обонянието, вкусът даже преди това. Пий витамини от групата на Б и си прави тренировки с миризми, етерични масла, подправки. Ще се върне, не го мисли.

# 1 345
  • Пловдив
Мерси... дано всичко е ок, че се бъгнах яко...незнам кво ми става Head Band

Забравих да ви кажа, че имам антитела и съм карала гадината, ама са ми 98,55...карък от всякъде Expressionless

# 1 346
  • Sofia
Сиросче, Angry Angry Angry
Имам непоносимост към възрастни нахални, арогантни, мислещи, че всеки им е длъжен. Не, не е. Възпитанието важи и за малки, и за големи. Ах, да съм свидетел на това, бастунчето ще й се види истински вълшебно.
Попи, това да е, да. Даже се дразня на себе си, че така се дразня.
Мисте, колко трябва да са за сертификата? Аз ще изследвам моите по някое време и ще слагам ваксина, ако съм здрава по другата линия.

# 1 347
Мисте, колко трябва да са за сертификата? Аз ще изследвам моите по някое време и ще слагам ваксина, ако съм здрава по другата линия.

150 минимум

# 1 348
Добър ден,общество!
Изпущих ви!
Мисте,дано няма нищо!
Сирос,адски ме дразнят такива,особено се учудвам от подобни постъпки на възрастни хора!
Айде болните вече да се оправяте!
Помня,че Скания има ядове..Освен с виртуална прегръдка и стискане на палци по-бързо да си отдъхнеш,няма с какво друго да помогна. Hug
И за ядовете на Фил се сещам.Сигурно не ти е лесно,а и няма да бъде,но пък спомни си,че не ти беше по-добре,когато бяха далеч..Сега си бъдете от полза едни на други..

Аз ще се оплача,че дори с нашите няма да мога да отпразнувам рождения си ден.Бях планирала поне с тях да седнем на вечеря,не сме се виждали много време вече...Тъжно ми е много,че до тук я докарахме.Да се разкарва вече тая гад.Най-се притеснявам за бебчо,искам да го предпазя колкото мога.
Здраве да е,ще празнувам догодина!

Успешна седмица пожелавам! Heart

# 1 349
Оох, Сиросче Hug
Оскотяхме, да. И най-страшното е, че подобни изпълнения масово не правят впечатление на хората, смятат се за нещо нормално. Тъжно, много тъжно. Все по-често забелязвам, че именно възрастните се държат безпардонно, нагло и невъзпитано. Не знам на старчески изменения ли се дължи или на друго, но е много грозно.

Пропуснах да попитам как е Ваичка?

Да похваля намалените пуловери, които поръчах - доволна съм и от двата.

Общи условия

Активация на акаунт