Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 967
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 935
Кротал си е тук, не се е изтрила. Махнала е профилната снимка и се е писала кротик .
Доказателство
Скрит текст:

# 1 936
  • France
Чудесно! Ако още чете тук да я помолА да постне пак снимките с чадърите. Имаше една с една женка в сиви дрехи - много мой стил.

# 1 937
  • Германия
Чукни на профила и и ще видиш, че такъв потребител не съществува, а кротик е името с което се е регистрирала, не го е променила сега. Старите и мнения стоят с кротик, а не кротал. Може да е замразен и ли както там се казва, но такъв потребител няма

# 1 938
Е сега си легнах.Добпреди малко отсичах с четката в стаята на малкия.Поне успях да се отърся малко със старите песни на клуб НЛО,които са доста актуални и в днешно време-съдържанието имам предвид.След малко пускам някой сериал.Дано утре успеем да отидем за ламинат,че до много рано работят,а мм докато се прибере и то...Ще си призная без да задълбавам в темата,ме цял ден ги мисля хората от трагедията.Мм и той беше разстроен...Надявам се с работата в апартамента да се улисам повече тези дни,та да ми мине.
Днес обсъждах с моя приятелка,която и тя е зациклила кой какво иска да се занимава,особено сега в тази обстановка.Та аз си имм идея,която да подхвана и развия в бизнес,но ще видим.Надявам се да ми остава време и да се случат нещата,че книга не мога да подхвана.Не мога да чета накъсано.Преди някой месец си взех втората част на последната книга,която прочетох и не съм я почвала.Да не кажа,че след раждането направо съм започнала да забравям и ще трябва сигурно пк от някъде да препрочета първата книга.

# 1 939
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Не че искам да ми викате "Ваше Величество", но се коронясах. Детето май е добре, но аз не съм. Главоболие, болки в мускулите, косата чак ме боли, и гърлото също, кашлям, но не много.
Чакат ни дълги дни у дома, дано мине всичко без усложнения.

# 1 940
Добро утро в сряда.....

Чукни на профила и и ще видиш, че такъв потребител не съществува, а кротик е името с което се е регистрирала, не го е променила сега. Старите и мнения стоят с кротик, а не кротал. Може да е замразен и ли както там се казва, но такъв потребител няма
Напълно си права. Дано само да го е деактивирала, а да не поиска и тя забравяне и да размисли. Ще може да го възстанови, ако размисли. След около две седмици иначе ще излизат от анонимен автор, ще разберем.
Фил, в този пост ти е предложила нова премяна, но не виждам нищо сиво.
https://bg-mam.ma/p/1372709/43562803

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 06:48 от 💙 Clo 💙

# 1 941
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Не ми се спи, пуснах телевизора за фон и ровя! Боли ме тиквата нещо... ще пийна  кафенцето на Кло.... дано ми по мине... не ми се пият още лекарства.... пих предостатъчно!
Съни, само спокойно, никакви притеснения, аз получих две паника атаки, докторът ми се скара, защото изключително вредно е да се притесняваш и мислиш лоши неща по време на боледуване! Ще мине, само не чети новини, развличай се с книжка! Ще се справиш!
Лек и успешен ден на всички!

# 1 942
Съни, слушай Весето. Спокойно, всичко да мине леко и бързо.

# 1 943
  • Пловдив
Добро!

Лоли, споко...ще мине като грип Hug

# 1 944
Добро утро.За Мистик Wink- Преди години,като бях в Египет,местни споделиха,че средната заплата е между 10 и 20 долара,при средна европейска тогава около 700-800евро.Тогава ти питах,защо  всичко им е евтино.После гидът разказа същото.
Да измрънкам от главоболие и липсваш цикъл.
Ще ходя в Писанец за антитела.Дамо да имам,че тия 30лв ,не ме бодат г.за в момента Cold Sweat

# 1 945
  • София
Добро утро!

Сънш, бързо и леко да минава. След няколко дена ще си кукуряк, ще видиш. Другите да ги подмине!

# 1 946
Съншайн,бързо да минава,каквото и да е.
Добро утро!
Мерси за кафето,имам огромна нужда.

# 1 947
  • Германия
Добро утро,
Кло, мерси за кафето. А за другото дано да си права и да размисли. Всъщност дано просто да и е писнало от форума и да няма някакви проблеми.
Ваше Величество Съни, дано леко да мине и детето да не се зарази. Слушай Веселинкова какво ти казва. Само спокойно. То е лесно да се каже. Пиши тук ако имаш притеснения и ние ще ти набиваме канчето Kissing Heart

Днес татко имаше рожден ден. Много ми е криво, че го няма вече Cry

# 1 948
  • Оптимист по принуда
Мерси и аз, взимам си. Hug

Близалчице, да минава бързо, слушай Веселинкова, мъдра жена е Heart

Много близък приятел имам  който се държи по-мъжки от повечето 'истински' мъже.

Ени, виж у тиктока nutella christmas tree, ще и' хареса на Синеочката ми принцеса Hug

Тарти, лек път! Поне свърши тая мъка SunglassesHug

Имам още минутки и почвам да се стягам за работа.

Якче, прегръдки Hug

Аз пък сънувах снахичката ми. Каза ми, че е тук, никъде не била ходила Disappointed

Трябва да раздам нещо днес.

Лек ден Heart

# 1 949
  • Пловдив
Уми, мерси! Simple Smile
Стискам ти палци-да имаш тела! И сподели после...

Деми, явно и липсвате...и аз сънувах щуротии...

Общи условия

Активация на акаунт