Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 017
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Е, това си е твоят избор за тези жени. Ама ако колегата ти се падне гей, какво ще правиш? Това имам предвид.

# 1 921
Не знам.
Или ще се търпим тихо и без пози или ще напусна.

# 1 922
  • София
Аре, ся, ще напускаш. Защо да се наказваш? Повечето не са позьори и ще се търпите. Както и с деветдесет процента от колегите. Перата и прашките не са за скучно нормално работно място.

Сготвила съм и чакам ММ, който спортува. Гладна съм, вече обикалям около шкафовете и хладилника с надежда нещо да изпадне.

# 1 923
  • sf
Цял ден съм на диета и още не съм отслабнала. 😆 Вчера си гледах едни снимки от преди 15г и ми се дорева. Срам ме е да ви покажа какъв слон съм станала. 🤣

# 1 924
Бъръльо, там е работата, че няма да се накажа, ще ми олекне.
Но пак казвам, проблемът си е мой.

Мислех да си боядисвам косата. Мързи ме.

# 1 925
Аз имам познат гей. В последните години общуваме по-рядко, но нямам проблем с ориентацията му. Не ми пречи, защото не парадира с това. Всички са наясно, че е гей, всички се държат напълно нормално. В по-голямата част от времето изобщо изключвам и забравям за тази подробност. Оценявам го като човек, като характер, не като гей.
Но определено имам проблем точно с натрапването, с шумната борба за права, с бутането на хора с нетрадиционна ориентация навсякъде, на всяка цена. С опитите едва ли не да се забранят всякакви настроения срещу тези хора. Не знам накъде вървим, но имам усещането, че няма да е далеч момента, в който белокожият хетеросексуален човек ще се окаже малцинство.

Ние изядохме граха, МУ се понамръщи, както и очаквах, ама преглътна някак една порция. Разказвал ми е, че в юношеските му години са имали труден финансов период, затова една зима майка му през ден готвила грах - имали буркани от село и наблягали на тях. После години наред не е близвал грах. Не че не обича, просто му е останал кофти спомен.

# 1 926
  • Пловдив
Ух, как ме ядосаха моите Angry  ма малкото и то неблагодарно, щото де що поиска и има, та Confused  Ма то аз съм си виновна. Поръчах му смарт часовник. Уж искаше, ма само уж...ни се зарадва, ни нищо. Взе да върти и да суче, че ся зимата не се носели тия часовници щот бил с все с яке, бил за лятото и т.н. Натирих го, пе и баща му, а на малкия казах да опакова и утре да връщам Disappointed  Аман! Приключи той с подаръците.

Не можах и на танци да ида, че ми се каза за родителска аха преди да се облека, абеее...и то поне нещо смислено, ми тъпотии едва 30мин и нищо съществено, освен датите на класните.
Даже и за вино нямах време.
Намрънках се..ади, лека!

П.п вярно ли туй за Крота? И тя се побърка...

# 1 927
Ай добър ви вечер!
Уф,Мисте,сигур ти е кофти заради реакцията на синко. Hug

Ах,каква тема сте заформили!
В университета имах колега и колежка.На момичето не и личеше чак толкова,но знаехме,а и тя не криеше.С младежа,обаче,когато бяхме на практика из градове и села,все покрай нас момичетата си беше.Заедно се гримирахме и кипрехме,в една стая с нас беше, а имаше и момчета.
Ми не са ми пречили,в никой случай дори.Но и не са сядали срещу мен да ми обясняват защо са такива.Защо аз трябва да ги толерирам,защо да ги харесвам и разбирам и т.н.
Това не мога да разбера,защо от всякъде вече се тръби и навира в очите и ушите !Стой си мирно и тихо и бъди какъвто си !

Не ми се получават особено разсъжденията,ама ша ма прощавате!Започнах да забравям елементарни думи и да ми е трудно да се изразявам.А мислех,че това ще е след двете години майчинство ,но не бях предвидила изолацията,в която се налага да живеем. Grinning

# 1 928
Не ми се получават особено разсъжденията,ама ша ма прощавате!Започнах да забравям елементарни думи и да ми е трудно да се изразявам.А мислех,че това ще е след двете години майчинство ,но не бях предвидила изолацията,в която се налага да живеем. Grinning
Не е само от изолацията 😁.И аз преди време се усетих,че ми бягат елементарни думи,не мога да се изразя,дори наум като си мисля, мисълта тече накъсано...Започнах пак да чета книги,и малко по малко нещата пак стават като преди.Занимавай с нещо логическо мозъка си или чети нещо.

# 1 929
Уф,Ренко,успокоих се! Grinning
Много ми се чете книга,ама не успявам,никакво време нямам.Може и да въпрос на организация,но когато реша,че ще седна да си почета,веднага започвам да мисля какво друго мога да свърша,вместо да чета. Confused

# 1 930
Вечер е моето време за книги, когато Шефа заспи.Лягам до него,наслаждавам се на тишината,хвърлям по едно око на форума и чета книга.Така се улисвам,че често подминава 23ч, когато "официално" легна да спя,а на сутринта се проклинам за това 😁.И така всяка вечер 😂

# 1 931
  • София
И аз с наченки на затъпяване, думи ми бягат,  много  неща пропускам. Реших да подпукам книгите на английски на малката за тренировка на мозъка. Ама пуста дъртоза, почнах да заспивам на третата страница. Липсват ми годините, когато така ме грабваше някоя книга, че по цели нощи не спях.

# 1 932
  • France
Какво ù стана на Кроталска? Anguished дано не е някакъв личен проблем.
Имам хомосексуални приятели от много, наистина много отдавна. Може би за това въобще не отразявам тяхната "особеност". Моето мото е, че има достатъчно нещастие по света и че ако това ги прави щастливи... толкова по-добре.
Напоследък имам постоянно едно неприятно усещане. Някакъв стрес, притеснение... очаквам да се случи нещо лошо... много е неприятно и не знам как да престана.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 23:45 от Philomena

# 1 933
  • Mediterraneo

Лекичка от мен. Летим след няколко часа, 15 часа път имам, дупе да ми е яко.

Единият ми колега е гей. Наричам го марикон ( педал) с най- голяма обич. Адски готин тип е, влезли сме си под кожата. Друг приятел също имам, беше омъжен, разведе се, още по- готин тип от колегата е. Бивша колежка имам, също гей, тя е свястна, ма "мъжът" й по мъж от моя, егати. Не ми пречат, стига да не ми повтарят всеки ден, че са обратни и да не си мислят, че са повече от мен само защото не са хетеро

# 1 934
  • Euskal Herria
Е, точно това е. Бърд горе много точно го написа.

Общи условия

Активация на акаунт