Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 213
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Ааа, Ени, ще се караме Kissing Heart  Я малко по-смело го давай...имаш талант, това не се среща често.

Аз снощи се лакирах, ма си купих калпав 60сек.изсушител и си развалих лака, че ич не съхне...и за 20мин дори Confused
Ей..даже е обелен горе...
Скрит текст:
[

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 22:17 от mystic woman

# 466
Смелостта не ми е силна страна. 🤭 Мисте, хубав е, но с това съхнене... Нямам нерви аз. И все на чертички, чаршафи и деруги. Ммне.
Бъръльо, забравих одеве да пиша за комплекта-не е добра идея да купуваш от тях. По-добре виж в темата за гел лак, в първият пост има много добри съвети за лампа, база, топ и всичко необходимо за начало. Ако искаш и на лс може да пишеш, да ти кажа аз какво ползвам. 🤗 Иначеее добър списък (редактора пише спУсък) сте приготвили за ТМ. 😂 Аз съм скромна, само робот и телефон искам, ама едва ли. 😁

# 467
Ей ме и мен на какво съм заприличала. Час имам за другата събота. На две седмици лак, но пусти нокти, растат като разпрани. Не мога да си позволя по-често да ходя, колкото и да е добра маникюристката, все си мисля, че веднъж на три седмици е добре. Не ми се люпи, не се нащърбва, колкото и старание да полагам, но израства пущината..
Скрит текст:

# 468
Хелоу, диаманти мои. За ноктИ си говорите и естествено Ени е в главната роля. Ени, толкова професионално се справяш, че ми идва да те ошамаря заради твоята нерешителност! Имам във френд листа си една професионална маникюристка, която съм мютнала, щото ми скапва естетиката с творенията си. Всеки нокът е изпилен в различна дължина, а формите наподобяват на полусъборени японски къщички. Ако на мен ми направят подобен маникюр, не само няма да го платя, но и "професионалистката" ще бъде наругана, наплюта и обезкосмена с едно движение. И клетва за възпалени хемороиди ще получи като гарнитура. А ти си блестяща! Не си намирай оправдания да не започнеш!
Вчера имах най-жестокия мигренозен пристъп, години не бях получавала такъв. От 6 сутринта, до 8 вечерта беше някакъв неописуем кошмар. За да опиша силата му ще кажа само, че не пуших. Аз това, да не пуша... считайте колко страшно е било. И естествено нямах сила да изпълзя от леглото. Днес бях като парцал, с който са изтрили пода, но поне не ме болеше през деня. НО, понеже имах 13 часов работен ден, естествено, че  пак ме зацепи хралупата, но слава богу не така жестоко. Дрогирах се и очаквам да ми размине. Утре отново съм в каторгата.
Любими мои, уморих се! Уморих се съдбата да ми дава уроци. Аре, нема нужда от повече духовно израстване! Ако може вече да потъна дълбоко, в деградиращ лукс.

# 469
  • Пловдив
Ух, Карамелче ич не звучи ок...дано да мине и замине!
Амиии нямате ли служители, някой доверен, да те отменя? Карамелков да почне да те жали, че не е ок...то е супер в тия времена да имате работа, ма ти се утрепваш...поне според споделеното, де.
Kissing Heart

Джун, кръвното как е?

# 470
Мистиче, има хора, но някои неща мога да ги правя само аз, мама също, но първо, че вече е на възраст и второ  ковида й разказа играта, вече не е оная машина. Уморява се, няма сили... И всъщност мама ми е по-важна от всякаква работа!  Колкото до Карамелов, за него най-важно е работата да е свършена  перфектно и плановете му да не се провалят.  С цената на какво се случва това, за него е незначителна подробност...

# 471
  • Пловдив
Ааа, не...да поправиш това! Към Карамелков ми е упрека Simple Smile

# 472
  • Германия
Карамелка, накрая ще си дигна дирника и ще дойда та ти се накарам лично или по скоро да натупам ТМ. Крайно време е да се поставиш на ПЪРВО място. Работата си е работа, но ти и здравето ти са по-важни. И каква е тази работа, която трябва да я свършиш ти, а той да не може. Сещам се само за едно нещо, което може да се върши от жена, а от мъж не, но то не е работа Stuck Out Tongue Winking Eye
Така че научи го него да я върши, а ти почивай.

Нещо Жаки ми се губи, имам чувството, че от Хелуин не съм я засичала.

# 473
Добро съботно утро!

# 474
Добро. Що пък да не стана в 6, в събота ...

# 475
Добро! И аз се надигнах в 6.
Къщните и те станаха. Веднага почнаха да вдигат шум. 😣  Не се научиха преди второто ми кафе, да не шукват.

# 476
Добро утро. И мен ме събудиха руски детски песнички. 🥴🤭
Джунче, как си?
Веселинкова?
Ние сме на детски рд, а и подарък не съм купила. После ще ида.
Хубава събота. 🥰

# 477
Морнинг, общество! Лоча кафе и се разбуждам с вас, а Якчето така мощно ме разхили Joy Ми, то остана и оная работа да свърша и да се знае,че всичко е не само моя грижа, но и, че е перфектно свършено Stuck Out Tongue Winking Eye
Истината е, че винаги съм се раздавала на макс, но откакто се разболя, толкова съм го разглезила, че се самозабравя...
Дресировките не ми се отдават, добре, че ви имам да изпусна парата Heart
А вие защо се будите толкова рано, марш по леглата!

# 478
Оф, аз също се събудих рано. Чудя се дали да бъркам някаква закуска или да пропусна.
Благодаря за кафето, Кло! Тооочно такова го обичам, като твоето.
Да ви е хубава и интересна съботата, момичета, а аз след кафето трябва да се обадя на дружка, да поднеса съболезнования Sad Майка й почина ...

# 479
  • sf
Добро утро! В настроение се събудих. Разходих кучо, пих кафе, сега дружно ядем баничка. Ще поработя в салона и после наистина отивам до занаятчийския базар да си купя обички.

Общи условия

Активация на акаунт