Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 244
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро. Сезонът на щерката със състезанията почва.

Ени, ще те притесня на лични за бази-мази и т.н. Само да отлепя малко в професионалната тема. Имам си добра маникюристка, но часове при нея са поне за след месец, а и много бавно работи. Иначе направеното е бетон и ноктите ми не ги уврежда. Ма пусти хоумофис, загубих всякакво желание да се правя красива.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 08:38 от бъръльо-бъръльо

# 481
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нощес сънувах, че сме в локдаун и с мъжа ми спорим кой да ходи на пазар, и да изведе детето на разходка, че и двамата искаме навън. Брррр
Ако вземете и едно куче, всеки може да извежда някого на разходка Stuck Out Tongue Winking Eye

Шегувам се, дано не стигате до положението както бяхме ние тук през март-юни миналата година. Страшно беше.
Коментирали сме за куче, но излизаме в 8 сутринта и се прибираме след 6. Жал ми е да стои животинката затоврена по цял ден. Съседите имат йорки, чувах го да лае скимти някоя събота или неделя, когато е само в апартамента.

# 482
  • Пловдив
Хилоу!
Така яко напече при нас, че е само за разходки Simple Smile
Отказахме Белинташ, че сме били и на Момини скали ще пропуснем, че трябва към свеки да одим Confused  Та, ако там скокнем до балкана ще е ок, ама времето ни е кът...
ММ пуска тото...нали искам нова кола, та това бил начина Wink
Ади...хубав ден!

# 483
Привет! Аз се излюпих преди 6, но до 7 се търкалях. После врътнах паланчинки и нагласих подавките за съседите. На обяд ще идем и до гробищата, свекърва ми ще мине да ни вземе. Трябва да наглася подавка и за тях.
Да почиват в мир и да е леко на душите на всички близки до сърцето ви хора, които вече са от друга страна на битието.
Ще трябва нещо да готвя, но още нямам идея какво.

# 484
Здравейте,дружина!
Бързо да оздравяват всички!
Джун,ти се дръж! Ей сега е минало и заминало!Дано днес си по-добре?
Весе,и ти надявам се вече оздравяваш!
Карамелке,и аз мисля, че много се товариш. Щом толкова няма кой да свърши тази работа,иди,но не прекалявай.Много часове си там,ми се струва..
Ени,дано събереш смелост да си отвориш салонче,аз също мисля,че това е голям талант.

Сестра ми и тя от 3 дни членува в кралското семейство, уж днес е по-добре,надявам се да е така.
А Малчо от вчера следобед е със запушено носле и киха.Освен,че съм много притеснена съм и ядосана на себе си,че съм го допуснала.Но пък от друга страна е доказателство, че никога не можем да се предпазим на 100% независимо какви мерки взимаме.Ето на,никъде не ходим,с никого не се срещаме и пак не го опазих Confused

Времето изглежда да е хубаво,не пропускайте разходка!
Аз искам да седя и гледам в една точка поне 2 часа!

# 485
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!

# 486
Добър ден, общество!
Днес ще стачкувам, никакъв ОИ. По-късно ще отидем до гробищата, да се поразмине малко лудницата. Нищо на никой няма да раздавам. Едно време бабите в квартала започваха да раздават още в петък следобед. Толкова ми беше дотегнало това обикаляне и раздаване на торбички, че вече няколко години го избягвам всячески. Обикновено правя хляб и давам на някой близък.
Трябва да се отбия и до пазара за плодове и зеленчуци, през Кауфланд да мина. Следобед мисля да забъркам един сладкиш с тиква, ако не се отплесна с нещо друго. Чакат ме цветя за оправяне, не съм прибрала мушкатата още.
МУ замина с негов приятел да ремонтират нещо по колата на човека.

Мисте, тези Момини скали до Храбрино ли са?
Джун, чакаме те на отчет. Как си днес?
Весето и тя да се разпише.
Карамелкова, твоят Карамелков е за бой. Ама и ти също - мисли повече за себе си, почивай повече.
Ени, много ми хареса маникюра. Аз такова чудо не мога да сътворя с моите две леви ръце. Не успявам даже да лакирам равномерно, камо ли нещо повече.

# 487
  • Германия
Добро утро.
Аз ще пропусна разходката, при 5 градуса ама хич не ми се разхожда, ще се разходя в стаята по пътеката ако ми се събуди ентусиазма евентуално.
Сега пия второто кафе и се самонавивам да взема да подомакинствам малко, ама само малко, няма да се презорвам.

Layla, за каква вина говориш, я се спри. Колкото и да ги пазим не успяваме и все си лепват нещо децата. Вината в никакъв случай не е твоя.

Вчера сте го обърнали на красива мама, но няма нищо лошо Stuck Out Tongue Winking Eye
Много обичам да гледам добре направени ноктЯ.

Някой ми каза, че Донсита е професионалист в тази област, ма да вземе да пуска по някоя красота от време на време, да и се радваме и ние или поне аз, че не обичам специализираните теми.

Болните да са оздравели вече но все пак да се явят на отчет да кажат как са,а  другите даже и да не си помислят да се разболяват.

# 488
Аз в отпуск.
Аз след малко отпрашва с миУтУ нанякъде.
Аз щастлив.

Лейла, мале кво си лАпе 🤗 Допуснала го била... Ей, дете.. ами и Малчо човек, разболява се и ще се разболява. Разбира се, нека и дано по- рядко, но така се расте.
Да оздравява бърже, а и всички останали пациенти в темата.
Хубав ден, другарки!

# 489
  • Пловдив
Бърд, ами май да...незнам. Като стана ясно, че няма да ходим и не съм търсила кое къде е.

Гръцките мацки да питам Simple Smile
Скрит текст:
За дете на 15г какви са изискванията за влизане в страната? Все още може ли с бързите да се минава? И за възрастните също...и има ли някакво затягане на мерките? Четох нещо, ма не схванах...на заведение само ваксинирани ли сядат?

# 490
  • sf
Ще пробвам да пусна линк към страничката си

Мисля да се боцна с Янсен и да приключвам с тая сага.

# 491
Мисти,мисля че с отрицателен Рапид тест само. От днес навсякъде се влиза с удостоверение за ваксинация или с отрицателен Рапид тест. Вчера ми разясни началството,че освен досегашната ми работа ще се занимавам да проверявам QR кодове и паспорти 🤬🤦😫😭

Ръката ме боли ужасно, явно я пренатоварих! Кажете някакъв обезболяващ крем ли,друго ли ,че не мога да си позволя почивка точно сега!

Донси, много хубави неща правиш!

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 11:28 от Sissy

# 492

Второ кафе преди обяд?

# 493
Аз съм на трето кафе, и ми се доспива.
Не спазваме Задушници, не раздаваме, и не ходим на гробища. Последно стъпихме там като погребахме мама.
Не ми трябва специален ден за тях, липсват ми всеки ден.
Чудя се следобед ОИ, или да си отспя за сутринта.

# 494
Времето е раз-кош-но! Шефчето е изморен вече,обяд и се надявам да спи като къпан.
Лейла,личи си,че ти е първо 😁.Споко,след време ще спреш с тези мисли за самообвиняването 🤗.Промивай нослето с физиологичен разтвор,за друго не се сещам.И по-спокойно,ако е нужно-вино,водка,уиски,според зависи какво употребяваш.

Общи условия

Активация на акаунт