Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 256
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 495
  • France
Здрасти. Освен и аз да пусна едно тото Rolling Eyes
Тази нощ ММ спа при нас със Славито. Тази сутрин е като препикано мушкато. Беб се бил будил на всеки час от полунощ до 3. И после пак в 6. Ми може, за мен си беше най-нормална нощ. Сигурно заради това изглеждам скапана.
Някой да знае за какво е тази четка? Купувала съм я преди време, не съм я ползвала и не помня за какво ми е?

# 496
  • Германия
Донси, много благодаря, ще пълня очи с красоти.

Сис аз за болки в рамото ползвам този . До сега само той ми е помогнал, а не е като да не съм пробвала всички.
Няма да поправям линка, става въпрос за жълтата опаковка

Кло, за мен ще е трето и тъкмо се чудех дали да не пийна едно преди да легна и ти ми реши дилемата Kissing Heart

Донсита, дописвам се, ако така мислиш, бодвай се. Аз за съжаление държа на точно определена ваксина и понеже все не може да ми излезе термин за нея, а излиза за други си ходя "чистокръвна" Joy
Но не съм се отказала де, търся вариант да се уреда с тази, която искам

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 12:47 от Баба Яка

# 497
Мараба, девойки!
Все пак имам ковид, нощес кашлях като за световно... и на сутринта мм ме заведе на Васил Априлов, в частната спешна помощ, антиген тест с плътни две черти. Прегледаха ме и ми изписаха антибиотик и лекарство за разреждане на кръвта.... в понеделник ще се обадим на джипито за болничен.... тцъ пак изтеглих късата клечка!!! Амаааааан!!!!

# 498
  • Германия
Веселинка, а преди това прави ли някакъв тест, че като те слушам и аз май съм със същите симптоми (или по-скоро бях) но антигенните дават негатив.
Да го минеш леко и бързо да се оправяш.

Фил, май ТМ трябва по-често да спи при вас да види какво ти е. За четката - нямам мнение, не се гримирвам ама хич, само знам, че е за някакъв грим. Ми много знам даже Joy

# 499
Ени, Донси страхотни сте! Ени трябва да събереш смелост, мисля, че ще си заслужава резултата. Не знам при вас как е, но тук много често фризьори и маникюристи ползват едно ателие, делят си разходите за сметките и може би шансовете за ползване и на двете услуги, като са събрани на едно място нараства.
Аз не мога да се лакирам /с най-простичък лак/ и след това докато съхна да не се мацна някъде. Това при мен е закон. Преди много се лакирах, сега и това съм зарязала.
За задушниците - подавам само на двама съседи над мен и срещу мен. Те бяха най-близки с баба. По моя край се подава и на гробищата, но тук май не правят така. От време на време, без никакъв повод влизам в църква и паля свещички и за живите и за мъртвите.
Веселинкова, Бабче оздравявайте бързо и боледувайте леко!

# 500
Весе, леко да минава тоя пусти ковид.
И моята приятелка са боледували семейно. Явно, по подобие на миналия ноември, има масово болни. Доколкото чета, така е в цяла Европа, силна, поредна вълна.
Някой знае ли кога ЗК въведе доплащане и за инсулина? Преди малко ме изненадаха в аптеката.

# 501
Веси, оле, леко да минава!

Бабче, ти оправи ли се?

Аз пак едни дюли боря, вземете си за кашлицата и си ги сварете, ако имате цели орехи сложете и от тях начупени, но с черупките, да изври наполовина водата и го пийте.
Аз желе ще правя пак, ама как пък все био улучвам и баш сърцевината не става Angry

# 502
  • Пловдив
Весеее...принцеса си веч викаш, а? Simple Smile ще го изкараш, няма да се шашкаш. Следиш кашлицата и дишането. Темп.имаш ли?
А оня ден теста ти беше отрицателен, нали?
Прави бабешки лякове...кромид с мед, компрес на гърдите...помагат.

# 503
  • Sofia
Веселинкова, айде леко да минава! Снимка направиха ли, че ти май седмица вече кашляш?
Аз за сега не кашлям, но май другата седмица ще искам коридор за снимка. Масово има с пневмонии без никаква симптоматика.
Мъча се да се настроя положително.

# 504
  • sf
Баба Яка, с коя искаш ти? Аз си признавам, не съм чела за нито една ваксина.
Ето и другата ми страничка.

# 505
Ех, Весе. Да минава бързо и леко!
Ули, ти дюли мъчиш, а аз това

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 04:38 от Сирос

# 506
  • Германия
Ей, ама не пишете, през пост все аз пиша, ще ми се скарат накрая Grinning

wind and fog, аз се пиша оздравяла вече, само кашлям от време на време, нощем 2 до 3 пъти се будя от кашлица, но вече нямам температура, почти нищо повече от обикновеното не ме боли.
За задушница - по твоя сегашен край май се ходи и на гробищата и там се подава, поне на 20 км не по права линия, а по път с много завои от там е така, та предполагам че и при теб не е по различно. Но в крайна сметка смятам, че трябва да се прави както ти идва от вътре, а не както казват хората.

Ули, да, вече не вдигам температура. През цялото време си бях спокойна, защото сатурацията ми беше добра, даже сега след като ми мина е по-висока от колкото преди боледуването.
Твоя сироп за кашлица го знам от на ММ баба му, само че тя слагаше и локум   и захар, и го правеше не с вода, а с бира

Пиша, пиша, тъкмо да публикувам и хоп нов отговор, викам чакай да отговоря и на него и дано скоро да публикувам Joy

Донси, ще ме изтрият но ще пиша

Скрит текст:
първоначално исках с Модерна, но след много четене май месец реших твърдо Пфайзер. За съжаление тук мога със всяка друга но не и с Пфайзер, защото тях ги слагат само личните лекари а аз още нямам такъв защото съм на бг договор. Да ти кажа, това че тук Пфайзер е само за тези имащи лл допълнително ме кара да искам нея. За Модерна ми излиза 3 пъти термин и аз го отказвах

# 507
Сиросче, ще дойда да ти помогна, не бива така сам сама да го бориш това розе.

Големи красоти показвате, много обичам да са ми направени ноктите, ама се случва веднъж на високосна...

Бабче, не знам какво да те посъветвам, то ако си го карала сега, имаш малко време да намериш желаната ваксина.

Абе забравихме в цялата дандания, че този щам е мега заразен, сега вече се убеждаваме.

# 508
  • София
Яки, еднакви са файзер и модерна. Аз съм с файзер две дози и ще се наложи трета след няколко месеца. Никакви странични ефекти нямах и двата пъти.

# 509
Нямам температура, а се потя непрекъснато, като че ли съм в сауна!
Писиар теста беше отрицателен, а сега защо антиген е плюс... Ни нам.... снимка не са ми правили и не каза нищо доктора за нея... Вярно, че имаше бабин илач с дюли.... мама го правеше... ще търся дюли....
Сега в карантина ли съм? И колко време?
Казаха ми да не ям лимони, що така?
М@@@у,пий ми съ!! Пийте заради мен!

Общи условия

Активация на акаунт