Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 268
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 510
Веселинкова,ти половината вече го избута.Айде другата половина да е по-добре!С това потене е добре една снимка на белия дроб да направиш.
Майка вчера ми прати поредното пелте отдюли 😂.Ули,да пращам ли 😁?Тя май го прави от хубавата част,не само от изрезки/семки 🤔

# 511
Ех, Весе, да минава бързо и леко!
МУ също много се потеше като беше коронован.

Сиросче, представям си каква си измъчена заради това охладено розенце. Освен да идваме на помощ, няма да оставяме другарче в беда!

Чакам мама да се натутка, та най-сетне да тръгнем по задачи. Припрян човек съм аз, тя пък, да ми е жива и здрава, е в другата крайност и понякога много се изнервям като трябва да върша нещо с нея.

# 512
Веселинкова, карантина си от днес 14 дни. Може да ти се обадят от РЗИ, а може и изобщо да не ти се обадят, не смогват. Ако излизаш тепърва някъде трябва да се обадиш на РПУ-то, да ги предопредиш.
С това потене и кашлица, беше хубаво да ти направят и снимка. Антибиотик изписаха ли ти?

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 14:52 от vaychka

# 513
Веси, заради витамин Ц-то вероятно са ти казали за лимоните. Нали действа кръвосъсирващо, та има известни разминавания в протоколите - едни отричат напълно приема му, други смятат, че в малки дози е ок. Чак и да не можеш да си цвръцнеш лимон в чая, ми идва в повече на мен лично.

В 14-дневна карантина си от деня на положителния тест.

Да оздравяваш!

# 514
Веси, 🤗! Бързо оздравяване!
Фил,прилича ми на блендинг четка,но няма как да я усетя. Ако е пухкава и мека,по-мека от нормалните четки за сенки, значи е такава.Става и за нанасяне на хайлайтър 😉 Ако  пък е твърда,силиконова,значи е за нанасяне на фдт,коректор.... Трябва да има номер някъде,ако е професионална и не се е изтрил ,и можеш да я провериш в Гугъл.
Яката баба,ще го потърся в аптеките, благодаря!

# 515
Веселинова,бързо да минава.То и от самата болест може да се потиш.
ММ решил да се ваксинира,но като го гледам хем иска,хем не му стиска...Говори,но не се надига от дивана.
Мен ме гонят Карастанкините и ми се реве! Писна ми от всичко и всички!

# 516
  • София
Весе, оправяй се бързо.

# 517
Минах през Метро за бързо пазаруване. Опашката пред ваксинационния пункт беше по-голяма от колкото на всички каси, взети заедно. Има желаещи, явно няма недостиг на ваксини.

Весе, да оздравяваш и леко да минава. Добре е в понеделник да поискаш от ЛЛ направление за снимка. Във второ ДКЦ има коридор за коронясани, в лабораторията е от 13 до 14, в рентгена е от 14 до 15. Но е добре да звъннеш да ги питаш, защото чат пат променят графика. В кабинета ли ти правиха теста и официално регистрираха ли ти резултата? За болничен след 14-я ден. В края на карантината.

# 518
  • София
Весе, ти го преполови. От днес само да се подобряваш ти желая!

Донси, къде си? Къде работиш?

За болящи чаркове - арника. Но не очаквайте чудеса.

# 519
Някой ми каза, че Донсита е професионалист в тази област, ма да вземе да пуска по някоя красота от време на време, да и се радваме и ние или поне аз, че не обичам специализираните теми.
Донсита да не си трае, а да показва. Много е талантлива. Миналата година се бяхме видели около Коледа и тя ми подари една изработена от нея красота. В момента съм в селското шато и не мога да ви я покажа, но като се върна, ще я снимам и ще ви я пусна.
Веселинкова, бързо да се оправяш! Междувпрочем, не изключвай и вероятността за фалшиво положителен тест. В една друга тема съфорумка се оплакваше, че мъжът ѝ, който е преболедувал и ваксиниран, сега е дал два положителни антгенни теста, но ПСР-ът мун е отрицателен. Той самият няма симптоми и е ок.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 13:56 от Анонимен

# 520
  • France
Весе, да минава бързо и безболезнено.
Сисун, не знам Tired Face Не е силиконова. Влакната са мекички, но пък са много и гъсто. По малка е от четката ми за фдт. На какво викаш хайлайтър?

# 521
Да, трябва да е блендинг четка за сенки.
Хайлайтър е онова дето е като пудра,но има блясък. Може и да е с цвят,сребристо,златисто...
Ето пример
https://www.sephora.gr/p/diamond-bomb-all-over-diamond-veil-443947.html
Номера чете ли се?

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 14:54 от Sissy

# 522
Добре сте ни заварили в Пвел Баня 😃  Времето е прекрасно. Сега расодка, после СПА.
Веселинковата, тъй ли стана? Ееейх, айде да та подминава кат влак малка гара.. набърже демек.
Ени, ако отвориш салоня ще се надигна до теб да дойда. Демек мотивирам те с мойта невероятна личноС 😂
Сиросче, наспорт, девойко!
Дюли обожавам.
До после, бира ме чака..😄

Скрит текст:

# 523
  • France
Сис Kissing Heart май ще е блендинг четка за сенки. От комплект, който вече съм изхвърлила.

С кеф ще си правя маникюрЯ при вас, мацки. Ноктетата ми и те са посърнали и тъжни. Като всичко останало

# 524
Търто, добре да си починеш!
Ама как може да си такава кльоща, бееее! Heart

Чудно времето, чуден дълъг обяд на вън. Метнах едно агнешко и сега кафе по къси гащи на терасата. Ще мързелувам, щото МУ отнесе ОИ. Хем му се пада, хем му е ред, хем ми е черен.

Общи условия

Активация на акаунт