Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 943
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 435
Моите къщни ми скъсаха нервите. Чудя се, кой по - напред да одера. Късно, рано, сипах си.

# 436
Джун, при Ковид е нормално вдигане, или спадане на кръвното. Добре си яла канела, можеш да пиеш валидол или валериан. Ако продължи два-три дни, консултирай се с кардиолог, може и онлайн през Хийли. Пулса как ти е?
Можеш да пиеш чай от мента, неограничено, той също сваля кръвното, тъкмо и ако имаш главоболие ще мине Simple Smile

Днес само по здравни теми се включвам, ама нямам какво да кажа, няма особено развитие при мен.

# 437
  • Пловдив
Имам си мъж Grin  Още няма да го дера, ма за утре нИнам Wink
И аз сипах..пека едни петрохански лидълски наденици и пРъжа картоф...Синко на расодка отишъл, та ше го чакаме.

# 438
  • София
Аз съм на Корона. Бира. А наздраве. ММ можел да седи другата седмица дОма. Аааааа, аз съм хоумофис, а щерката - ДО. Ще се избием.

# 439
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нощес сънувах, че сме в локдаун и с мъжа ми спорим кой да ходи на пазар, и да изведе детето на разходка, че и двамата искаме навън. Брррр

# 440
Най-после е петък! Две седмици с допълнителни натоварвания ми дойдоха множко! Чувствам се изтощена. Днес беше невероятна жега, почти 30 градуса беше по обяд, направо не се дишаше навън, то всъщност още от сутринта си беше жега, огняра ни пусна и парното, та му звъних да го спира, че в тая жега парно не ни трябва. Завидях на хората с къси ръкави, имаше мацки и с летни рокли и къси панталони. Цял ден ме боли главата, хап пих и пак не мина както трябва. То и някакви силни магнитни бури има, отделно това толкова топло време и промененото атмосферно налягане + бонус, чакам да ми дойде....
Напазарувах за утрешната задушница, сега единственото, което ще направя е да заема поза 13.

# 441
Бъръльо, две корони си отвори. Аз утре ще се изнеса в офиса и ще се прибера в понеделник, МУ като тръгне. Иначе ще има жертви.
Почивало му се. И на мен, ма кой ме пита.   Цял следобяд спа. 😲

# 442
И мен много ме боли глава. Сега изпих последния аналгин, дано мине.
Джунче,гушкам те и дано минеш лекинко през тая гадост. 🤗🥰

# 443
  • София
Сорос, слушам! Пссссст.

# 444
  • Euskal Herria
Нощес сънувах, че сме в локдаун и с мъжа ми спорим кой да ходи на пазар, и да изведе детето на разходка, че и двамата искаме навън. Брррр
Ако вземете и едно куче, всеки може да извежда някого на разходка Stuck Out Tongue Winking Eye

Шегувам се, дано не стигате до положението както бяхме ние тук през март-юни миналата година. Страшно беше.

# 445
Да се похваля с днешното творение :

# 446
  • София
Ени, сама ли ги прави? Браво! Искам да си взема комплект за гел лак и да се науча да си правя. Много ме мързи да ходя на маникюрист редовно.

# 447
  • sf
На работа съм чак в петък, а няма къде да отида или с какво да се разнообразя. Много ми е смотано и всичко ме дразни.

# 448
Ние се стягаме за връщане на децата в училище, от сряда. В класа родителите са разделени 50/50. Не искам да стоят вкъщи, но като гледам, не мисля, че ще се справят учителите сами с логистиката. Като се почне от тестуване на децата преди започване на първия час, два пъти седмично и се стигне до водене на далите положителни проби деца в лаборатория, за потвърждение или отхвърляне на резултата. Много абсурдно ми се струва всичко. Ако това е цената за връщане в училище, готова съм да поема риска. Много ми идва обаче.

Джун, леко да минава, на домашните не им се връзвай. Ако прекаляват, покажи червен картон. Трябва да съхраниш себе си.

Весе, ти как си днес?
На МУ вече започна да му минава, след като два дни спа по 18-20 часа, днес вече е една идея по-добре. Поне не ми звънеше по 256788 пъти на ден.

# 449
Влизах да се хваля, че сготвих бътър чикън за пръв път и се получи добре, обаче пътьом отворих новините да прочета и се ядосах яко.
Няма да се отървем от калинките по ягодите, никога. Иде ми да ритам едната тиква, която имам и да си представям една друга, ама само зян ще стане ...

Общи условия

Активация на акаунт