Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 031
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 420
Веси, ти по-добре ли си? Да, декември можеш да смениш ЛЛ. Аз моята я смених през юни.

Мисте, аз изобщо не съм по чая, но когато се налага, пия точно джинджифил. Картинката много ми хареса, чак ми се допи, но слагам кафето.

Мъгливо и облачно е, много потискащо. Телефонът ми показва 15 градуса, на мен ми е хладно.

# 421
  • Пловдив
И аз съм на кафе Relaxed

Весе, макак така нищо??? И ги да не идеш сега да ги платиш? Я дерзай и не ги оставяй така!
От де идат тия пари...? Обясниха ли?

# 422
  • Euskal Herria
За високо кръвно - по спомени, една позната казваше, че смъква кръвното, като си направи гореща вана на краката.
Мога да я попитам, Джун, тя е привърженик на този тип лечение.

# 423
  • Германия
Мистик - за кроталчето питам. Взех да се чудя на мен ли нещо се обиди, че последно писахме за живеенето в чужбина и прибирането и тя спря да пише. Ако е за това, нещо не сме се доразбрали.

June, аз за бързо сваляне на кръвно ползвам тенен аналгин, не е бабина рецепта, но действа бързо

Веселинка, наистина са нагли. Но поне разбра ли от къде идва тази сметка и свали ли си лимита на картата.
На мен нещо не щат вече да ми отговарят на имейлите. Но аз продължавам да им пиша и да ги питам толкова ли са тъпи и нагли, че единия договор (на по-висока тарифа) може да се подпише по тел, а за другия, на по-ниска не може. ММ вика, не се занимавай само се ядосваш, ама аз по-скоро се забавлявам. Така или иначе без договор ще плащам 4 лв по-висока такса от преди, това ми беше промоцията. И ежедневно следене на текущата сметка през приложението.

# 424
Услуги с добавена стойност, секс SMS за 120 лЪва с ддс!! Върви, доказвай, че нямаш сестра!

# 425
  • София
Имам приготвен мурсалски чай с джинджифил, мед и лимон. Идааа.

Канела и краката в гореща вода, не се пие много вода при високо кръвно. Това знам аз.

# 426
  • Пловдив
ОМГ! То знам, че не ти се занимава...ама пускаш жалби и ги смени...Има вероятност обаче да те прехвърлят на ЧСИ/частен съдебен изпълнител/ и тогава има и такси и доп.разходи и сумата набъбва двойно Persevere
На колежката внучка и със същата драма...ама незнам развитие. Май са ги сменили и обжалват...там пък имало обаждания след 12ч вечерта и то в чужбина, а детето е във 2-ри клас.

# 427
Услуги с добавена стойност, секс SMS за 120 лЪва с ддс!! Върви, доказвай, че нямаш сестра!
Ох бе, Весе. Не ти е смешно, ама се посмях.  МръсТничка такава! Joy

За високото кръвно знам за чесън. Но ковида прави мизерии с кръвното, та Юнче, ако можеш, чуй се с лекар.

# 428
  • Германия
Моля, един SMS за 120 лева, до сега не бях чувала за такива SMS-и, я кажи на кой номер, че да го блокираме, да не се окажеме и ние с такива SMS-и. Няма ли как да възразиш срещу това.

Мистик, ако искаш да си запазиш номера, не може да го прехвърлиш на друг оператор преди да си платиш сметката.

# 429
Е*асимус и СМС-а и чудото!
За кръвно аз обикновено ползвам канела, от майка ми знам чесън. Позната пък дъвче листа здравец.
Пфф, планирах лежерен уикенд, ама ще е друг път. Изсипаха ми 100 неща за понеделник.

# 430
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Веси, пусни жалба към КЗП, или и аз не знам. Това си е рекет. Изнудват да се плати нещо, което не е ползвано, и не можеш да докажеш, че не е така...

# 431
  • Пловдив
Бабче, да да...няма да запазваш номера. Ама при мен става дума за дете.

# 432
Не е един, а 20 броя по 6 кинта с ддс.. евтиния!! Добре, че мм не е ревнив. иначе щях да се жалвам тука!! Само за 1 ден, когато бях в отпуска и си бяхме двамата в къщи!!! Абеее......

# 433
  • Euskal Herria
Ех, пак ми се губят постове, връщах назад. Че някак изведнъж изгубих нишката и се чудех за какво говорите.
Джун, позната каза, че докато са боледували от ковид, много им е варирало кръвното - и на нея, и на мъжа й.
Весе, думи нямам!

# 434
Леле, Весее, в голям филм са те вкарали, направо XXL Flushed
Моето оплакване бледнее пред твоето, ама да ви разкажа. Харесах от един сайт 2 неща за подаръци. Поръчвам, обаче ми начислява двойна доставка, при положение, че единият продукт е с безплатна. Обаждам се да питам защо така и попадам на най-глухия и некомпетентен продавач ever. 45678765 пъти ме накара да повтарям, понеже не ме бил чул, а когато се случваше това рядко щастие, не бил ме разбирал какво съм обяснявала. Накрая, след 20 мин безплодни мъки да заговарим на един език, се предадох и дръпнах шалтера. Сега ще получат от мен поръчка за 30 лв, а можеше да е за 100.

Джун, леко да протича короната и къщните да те оставят на спокойствие и почивка. ЛЛ-то ти е без коментар. Иначе искат да им се плащали допълнително пари за ковид пациенти. И що?

Общи условия

Активация на акаунт