Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 303
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 555
Сиросче, да ми пратиш, ама май не бяха 35 номер, нали Simple Smile

# 556
Сиросче, да ми пратиш, ама май не бяха 35 номер, нали Simple Smile
38. Малко са ми тесни. Тюх.

# 557
  • Германия
13, много ти е хубаво момичето.
Ени, я да не се подценяваш, не била убавица, не съм те виждала, ама това хубаво дете да не си го краднала от панаира.
И аз съм на мнението на Сирос, или-или. Сирос, лайкнах ти поста, ама без последното изречение, да го махаш веднагически

Аз си направих едночасова баня, даже не разбрах кога мина 1 час и съм като преродена. Ще кажеш че не съм се къпала поне седмица, такъв КЕФФФФФФФФФФФ. Явно болестта е тотално отмита от мен.

Я тъкмо почна комисар Рекс, познайте какво ще гледам - готино куче.

# 558
  • София
Децата в леглата, аз тъпея, нищо няма за гледане, не пия, ям кашу печено с люспи.

# 559
  • France
Мид, блазе ти.
Черните боти са супер, но ботите на 13 са Heart.

Да се похваля, прибрах пребитите и изпочупените.

# 560
Веселинчето да оздравява! 13 и дъщеря са неотразими! Сирос да си подноси обувките! И трите чифта, немедлено!
Мисти, страхотни попадения, да ги носиш със здраве!
Уморена съм на куче и съм изпаднала в самосъжаление и не мога да се понасям! Срещу думата клетник трябва да се мъдри моя снимка. Имам нужда от глътка алкохол за разпускане, но не мога да си го позволя. Гади ми се от мигрената, дори цигарите не ми се услаждат, но си пуша, де...

# 561
Сиросче, това е, че на мен ми писна и се прибрахме. Не мога аз да откарам 7-8 часа на маса. Не познавах другите гости, а и съм си малко асоциална, не ми се разтягат локуми с непознати. Та за това не го спирам да си седи, но обичам да има някакви граници.
Бабче, то туй синеокото прилича на баща си, за това е убавица. 😁

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 23:23 от Anyyyone

# 562
  • Euskal Herria
Прибрахме се, даже се и навечерях. И аз днес се сдобих с някои нещица. За едно отидох, с няколко си тръгнах
И най-важното - размер М са Stuck Out Tongue Winking Eye. Значи приемам, че съм слабичка, а не че номерацията нещо малко е сбъркана. Wink

# 563
  • София
13,  много ти е хубава щерката. На майка си се е метнала.
Ено, и аз повече от 2 часа не мога да устискам на софра.

# 564
Добрутру 🤯

# 565
Щом си казала, нека е да добро. Аз в 4 се кукнах и седнах да уча малко, че си бях дала няколко дена почивка.

И аз като Ре със софрите, а и вече такъв темеруд съм станала, че много трудно изобщо ще седна на такива Flushed

# 566
Добро!
Много мъгла, дано се вдигне.

# 567
  • София
Вчера тамън да пиша за на търтийн щерката и домашните ме отнесоха. Ми няма какво да добавя, много красиво момиче.

И ботите са супер.

# 568
  • Германия
Добро утро,
ма що да не се събудя в неделя в 6 часа, има ли по подходящо време.... видях има в 4, казаха ми го Сирос и Скания.

Трябва ми конска доза кафе

# 569
Морген и от мен - коронованата!
Тръгна хрема, изгубих обоняние, а вкус все още имам... спах малко по добре!
Мъгливо е днес, дано се разсее....
Мозъкът ми спи още и не мой да мисли! 😀
Лек да е денят ви! После пак ще се включа!

Общи условия

Активация на акаунт