Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 100
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 540
  • Германия
Ауу, ботите и двата модела са трепач, въпреки че аз не нося такива. На мен ми дай маратонки и спортни обувки, вече показах какво харесвам.

Ени, защо нямаш сили да пишеш, дано да е от хубави емоции.
13, не искам да те гледам повече, леле момиче ти си щиглец както казваха бабите ми. Майтапя се, много си готина.

Елиф, с тази баница само ме раздразни, допре че поне снимка не си пуснала. Така ми се дояде, но до четвъртък само ще я сънувам. Ходя на пазар веднъж седмично, че около мен няма никакви магазини. Ще зема да се замисля за преместване в по-оживено място, абе направо пак в големия град.

# 541
Ботите наистина са страхотни, макар и аз от години да нося само боси обувки. Тези боти направо ме накараха да съжаля, че не нося Simple Smile

Ени, детския рожден ден ли те изцеди Simple Smile хич не ги обичам аз Simple Smile

Нарязах салата, сега чакам ММ да се натутка да направи и храната, да видим кога ще е.

# 542
Боледуващите да мРъдати с пръС два пъти на ден, да не ви мислим 🤞
Ойх, тук спокойно, тихУуу... мн хубавУ.
И аз поръчал на дядо КолЯда боти. От Га съм им фърлила диоптър 👀 Вече ги чакам, нищо че Коледа далечи 😂 Рече- добре 😍
Ей тез
Скрит текст:
И ний с миУту спортуАми.. усилено 😂

# 543
Бабо Якче, няма, няма да слагам снимка. Щом не даваш.
13, хубаво да си изкарате!

По btv - филм за Жельо Желев. Единственият честен политик от новата история.

# 544
Ули, какви са тия боси обувки?

Ако някой помни моите три чифта .... още са в офиса и необути. Дропла и половина.

# 545
Сирос, не ги помня, може да са от преди мен в темата Grinning

Боси обувки са с равна, тънка, гъвкава подметка и достатъчно място за пръстите отпред, най-общо казано.
Ама се оплаквам, че в последните 2-3-4 години станаха много модерни и цените им непрекъснато хвърчат нагоре Angry

# 546
Скъпи,Мисте 😁.На дребния му взимам понякога такива.С последните се минах-мокасини,на които не успя да им дойде времето 🙄.Та ся има домашни пантофи,за 80+ лева 😬
Каталясах.Един тутманик имам само на лице.

# 547
Аз слушам ревливи песни и пия вино. Мразя да съм сама, не искам никога повече да оставам сама.

# 548
  • sf
Скания, имам подходящо меменце за тая ситуация, ама ще го изровя след малко.
И аз пия вино и съм сама, детето още не се е прибрало. По принцип не ми пречи да съм сама, но напоследък се замислям, че бих се радвала на хармонична половинка, ама тц.

# 549
Алллл, как ме натъжихте девойки 😔
Обаче да знаете от другарката 13, че ще намерите ваща половинка, тъй както същата ви другарка 👍  Магия с ванилова водка напраЙх току- що 🤞

Аве, аз показах ли ви на щерката, офЦиалния тоалет  на сватбата. Щот с носията помня, че показах..
Ей, на, а ако се повтарям да извините деменцията 😂
Скрит текст:

[/apoiler]

# 550
  • sf
13, много е хубава!
Ей го меменцето за Скания

# 551
Де да страдах по мъж. Само по независимостта и свободата си. Но цената им е непосилна в момента.

# 552
Горе главата, момичета, ще минат тежките периоди Hug
Мисте, честити покупки, харесаха ми и ботите, и якето.
13, хубаво да си починете. Прекрасни сте с дъщеря ти! Ботите са Heart Eyes
Сиросче, помня, и трите чифта помня.
Аз днес поръчах едни боти/кецове на любима марка. Търся си и непромокаемо яке.
Следобед минах през пазара и накупих различни видове ряпа, цвекло, алабаш. Продавачът на сергията препоръча алабаш вместо картофи в манджи с месо. Някой пробвал ли е? Аз съм го яла само на салата. Заредих се с нар и грозде.
Готвих пилешки пържоли с топено сирене   на фурна и се нагрухтяхме. Сега едва дишам, но умът ми е в един шоколад със солен карамел Animal Pig

# 553
Даа, детския рд ме измори, но и не само. Ако вярвах в урочасването, па и ако бях някоя убавица, щях да помисля, че съм. Направо се прибрах и легнах, затворих очи и дишах. Много странно усещане, освен главобола се усещах като премазана от валяк. Иначе партито беше готино, само едно детенце ревеше постоянно и без причина.

13,на майка си се е метнала щерка ти. Красавица! 🥰

Поръчах пица и китайско. Ще се освинвам.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 21:41 от Anyyyone

# 554
Ени, не го разбирам това уговаряне. Или тръгваме всички или не отиваме. То на всеки му се купонясва, нале?
Скан, ще издрапаш. Сега е черно, знам. Знам и че ще мине.
Бърде, да ти пратя от застоялите папуци? Стига да си харесаш. Явно ще стоят необути. Утре ще поръчвам ново офис облекло. Да се разбира плюшена пижама 
Те така. Дропла със смачкана коса по пижама.

Общи условия

Активация на акаунт