Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 303
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Отивам да ям пълнената тиква. Чао. Ще ви нагледам преди лягане.

# 646
  • Германия
Бърди, на линд с ментата не ми хареса, също и този с джинджифил и лимон - говоря за тези със 70% какао. Но не мога да намеря снимки на тези, които ми харесаха. С лютата чушка също ми хареса но не ми е фаворит
Аз до преди 10 месеца /преди да дойда в дойчланда/ можех месеци да не се сетя за шоколад. Не знам тук какво ми стана, но всяка седмица си купувам по 4-5 само за мен, а не трябва да ям сладко.
Това ми е отмъщението за всичките ви вкуснотии и рецепти дето сте ги размятали някога тук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 647
Тази вечер ви обичам, все шоколади, които не са ми фаворити показвате Grinning

# 648
Нагънах един тоблерон, а не съм по сладкото. Мискинки!

# 649
Бабче, ще ти издам една тайна за линд, ама няма да ме биеш, може с някой шоколад да ме замериш ако искаш.
Остави шоколадите Линд, търси Линдор и тези в сини опаковки по класическите рецепти.

# 650
  • France
Обожавам тоблерон Cry

# 651
  • София
Ама аз бях приключила с шоколада за днес ... От вас се оплаквам ... И от лакомия . Animal Pig

# 652
Любимият ми 🤤🤤🤤😋
Скрит текст:
За съжаление само в К съм го срещала,и из разни бензиностанции.Вдигам стачка,и в първите не влизам,във вторите пък скоро не съм 🙄
Ули, заинтригува ме.Линдор са ми любимите бонбони.Килограми изядох, докато бях бременна.Сигурно бях най-редовният им клиент във фирмените им магазини.Сега съм на обикновените,червени.Скъпия взима в количества 😊

# 653
Ох, цял следобед пазя половината от този ментовия за МУ, да опита все пак.
Обаче не мога повече, принудих го да изяде едно парченце, да не ми е съвестно, че съм изяла всичко сама, и подпуках остатъка Joy

Преди време майка ми отива на покупки в магазин за турски стоки. Поръчвам да ми купи разни неща и завършвам с "И един буркан течен шоколад". Тя знае за какъв точно става въпрос, бурканът е  350 гр. Донесе покупките и през смях ми връчи този "буркан"

Скрит текст:
Снимката не е моя, но идеално онагледява размера на бурканчето. Обаче мама непоклатима: "Поръча ми буркан шоколад, нося ти точно това" Simple Smile

# 654
  • Германия
Тази вечер ви обичам, все шоколади, които не са ми фаворити показвате Grinning
Ето нещо за теб

От Киндер обожавам пингуина.
Уили, точно тях търсех да покажа. Благодаря. Уникални са

Но на мен ми е слабост Рафаелото, ако ми дадеш от него можеш да вземеш всичкият ми шоколад Kissing Heart

# 655
  • Пловдив
И аз поръчах на съседката да ми донесе Simple Smile май същата марка, ама големичък.

# 656
Не мога да намеря подходящата дума за отношението ми към тоблерона Simple Smile мразя и ненавиждам са силни, но доста близо.
Символ ми е на комунизма и разделението.
Едно време приятелско семейство бащата пътуваше, имаха достъп до кореком, абе разбирате ме Simple Smile като отидехме на гости и ни пратеха в детската, децата вадеха тоблерон и си ядяха пред мен, без да ми дават.
Когато след години го опитах з пръв път просто нямаше шанс Simple Smile но и ми лепне по зъбите карамелът.

# 657
Карамелче, да не си посмяла да мислиш таквиз щуротии! Забранявам ти. Не че и аз днес не го мислех същото... А Синеочка като разбра, че ме боли, взе да ми прави масаж с малките ръчички и аз ревнах. 🥺😪 Но ти иди на лекар, направи си изследвания рутинни, кажи как се чувстваш и ще те насочат. После ще черпиш, че си здрава като бик. 🥰🤗

Другарките с шаколадите, претеглихте ли се днес?! Ммм???? 😂 Аз не обичам ментовите, нито черен, нито бял...

# 658
  • Пловдив
На кантар не стъпвам аз!

# 659
От турския ли, Мисте?
Аз го харесвам, пробвала съм различни видове.
Да не ви разказвам веднъж в Одрин как подскачах, за да стигна бурканите на най-горния рафт Joy Накрая един мъж се смили над мен и ми помогна. Представям си каква картинка съм била, ама за шоколад какво ли не прави човек.

Карамелче, никакви такива мисли. Но се консултирай, потърси някакво решение. Ужасно нещо е главоболието, особено когато е толкова често.

Кантарът е натирен в един шкаф. Изобщо не искам да го виждам. И той мен, вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт