Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 949
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 660
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нали знаеш защо устата на митничарските дечица са триъгълни? Щото ядат много тоблерон 😁

Моето дете пък се оплака, че му се повръща...В неделя, в 9 вечерта!
Нямам какво да си сипя!
Молете се на всички божества да е нещо мимолетно!

# 661
  • Пловдив
Лоли, дано!

Бърд, да...като донесе ще снимам. Като е на турски не вдявам и не знам врено лий не лий Stuck Out Tongue Winking Eye  и кат ми причернее маам с лъжичката Wink

# 662
Винаги съм заредена с шоколада на Sarelle.Малко скъпо ми идва, защото го ядем в промишлени количества,но пък е вкусен и със слънчогледово олио,не с палмово 😁.Оф,стига с тоя шоколад,взех си вече дозата днес 😭

# 663
Ренко, ти дози ли имаш. Аз ям, до като има. 🤭🤐😂 Онзи ден опухах цял един Рошен ли беше, с цели бадемчета вътре. Много ми ареса. Днес след хапче за глава ми се отвори един апетит, не е за приказване. Ам ко да правя. Ям си.

# 664
Хапвам по малко,Ени,така му се наслаждавам.Оставям го да ми се топи в устата,да усетя какато.Чувствително ми е небцето,затова и с Рошен не мож ме излъга някой мен 😊.Максимума ми е две редчета или два бонбона 😁
Ся бях на ей тия бисквити
Скрит текст:
[/spoiler/]

# 665
  • Германия
................
Другарките с шаколадите, претеглихте ли се днес?! Ммм???? 😂 Аз не обичам ментовите, нито черен, нито бял...
Аз на моя шоколад съм му сърдита. Не съм го скрила още, стои си в стаята, ама като мина покрай него го гледам много сърдито. А той ми отмъщава като всеки път показва все по-големи и по-големи стойности.
Разстроих се, ще си хапна парченце /или цял/ шоколад Joy

Карамелка, пропуснах покрай вкусната тема да ти се скарам - забранявам ти такива мисли. Отиди на преглед, но те съветвам да започнеш от очите. Да те видят от всякъде, за астегматизъм също. До 4-5 клас не знаех какво е да не те боли глава, докато не откриха че имам проблем с очите.

# 666
Карамелчик и аз с едно силно, приятелско побутване към това да обърнеш внимание на себе си! Без отлагане. Знам, знам, всички сме заети и времето все не стига.
Стига пишете за шоколад, някои сме със слаби небца. Добре, че предвидливо изядох вчера сичкото чоклит и сега не мога да се предам на слабостта си.
Оги, къде си била? Много красиво място!

# 667
Не обичам шоколад, тоест мога да си хапна, такъв с много ядки, но само за компания на някой🤭.
Елифче, бяхме на Поморие, но доста обикаляхме. Несебър е на снимката. През есента  морето е сбъдната мечта.

# 668
  • Euskal Herria
Шоколади размятате тая вечер. Ми... имам доволно количество у дома - и от трите вида. Нали повечето рецепти са ми с шоколад. Ама рядко хапвам. И три бонбониери се свъртяха сега.

Да се знае! Wink

# 669
  • Германия

# 670
  • София
Ям шоколад веднъж на година. Харесвам този с цели лешници от показаните от Яки и на Линд бонбоните.
Течен шоколад не съм яла сигурно от над 20 години.

# 671
Безсрамници! За втори път си измих зъбите тази вечер. Обожавам с цял лешник, с такъв съгреших покрай вас, но край.

# 672
  • France
Линд имат едни бАнбонки с крем от шампанско.
Като се заговорихме за тоблерон, вече студентка отивам с колегите в някакъв супер маркет по коледно време. И там едни гигантски тоблерони. Никога не бях виждала такива. Над метър дълги! И аз подскачам около рафта "ама виждате ли ги, леле, майчице, не може да бъде..." и някакви такива възклицания на дете на прехода, което знае киндер сюрприза като корекомско яйце. А те ме гледат с един празен поглед, тип "тази лудата"... културно-историческата бездна между нас беше очевидна.

# 673
  • София
Ох, Филомена, колко познато. Натокана и нагласена отивам на разходка из Париж, аз, на 17. Виждам една будка за насипни Харибо бонбони, изпадам в ступор и си тръгвам с един огромен плик мечета, плодчета и там каквото още имаше. Все едно това са единствените желирани бонбони на света. Натуралният 100% французин ме гледаше с почуда. По-късно, отивайки да разглеждаме Пон дьо Гар, аз пискам да влезнем и в завода на Харибо. Не ми повярваха, че наистина го искам.

# 674
Бълльо, коя година се развива действието?

Ставам тази сутрин да се приготвям за работа и се чудя, защо съдомиялната е на пауза и пълна с вода. Изглежда моя мунчо я е стопирал снощи, преди да си легне. А определено я оставих на отложен старт и я погледнах, имаше десетина минути до началото, преди да си легна аз.
Успешна нова седмица, общество!

Общи условия

Активация на акаунт