Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 060
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Преди 23-24 Scream. Дъртичка съм си.

# 676
Еее, не колкото мен Blush. Моята реакция беше подобна, на същата възраст, но в друга ситуация. Но беше преди 31 години (1990). В един супермаркет избирах дамски превръзки и изпаднах в ступор. По това време тук, ако изобщо можеха да се намерят, беше в аптеките и имаше само един вид.

# 677
  • sf
Добро утро , банда! Днес почивам, ще разходя кучо и подхващам малко ОИ, че съвсем съм го занемарила.

# 678
  • София
Кло, вярно за превръзките. И бяха ужасни неудобни, дебели и се нагърчваха, та пропускаха. Аз, като млада девойка, често предпочитах у дома да ползвам памук. А помня и пакета с лигнин на майка ми. Flushed А едно време как ли е било? Кисни, пери, глади, аааааа, ужас!

# 679
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донсиииии, искам снимка от разходката.
куче. есенни листа... идилия. Simple Smile все забравям Трайчо ли беше кучето. Simple Smile

# 680
  • Пловдив
Добро...или не е добро? Туй ше е въпросът понеделнишки днес Head Band

# 681
Добро утро! Местен празник днес тук при нас и почивен ден за мен 😉! Милото работи 😜,ама ще се върне по-рано за да ходим на пазар в близкия град,че той без мен не може да пазарува нито дрехи, нито обувки 😂

# 682
Добро утро.
Припомнихте ми как сгъвахме дружно аз, майка ми и сестра ми, лигнин. 😂 Е аз не съм ползвала де, минавам за младежка още. 🤭
Закарах Синеочка на ДГ. Пия и аз кафето и ще видим какви ще ги вършим. Поръчахме вчера диван и маса, имаме един месец да сложим таван и тапети, та може да идем да купуваме.
Хубава седмица и слънчев понеделник. 🌺🥰

# 683
  • sf
Абе, Добрииии, какъв Трайчо 🤣
Нейо се казва, на Неймар е кръстен.
Следобяд ще го водя в парка и ще наснимам есента.

# 684
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
абе написах го и веднага усетих, че не е то, ама какво беше...

Нейчо на Неймар Simple Smile Simple Smile Simple Smile
писала съм, че тк ходим на кафе в близкия драйв ин. кафета бол, качеството различно, степента на почистване също.
харесахме си "анти соушъл кофи клуб" заради всичко по-горе. Simple Smile

а там ни обслужва Пикасо. Simple Smile питах го защо Пикасо, рисува ли? оказа се, че е футболист. Simple Smile
навярно е абстракционист в ритането, иначе не мога да си обясня прозвището. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 685
ДобрУ утро, дрОгарки:) как сте Simple Smile!
Видях, че имаме две короновани особи, да минава леко и да мащат без последствия накита от главите🌸❤

Ние сме добре, но ми е смотано и не ми се пише тези дни.
Жаки имаше голяма надежда, че тръгнат на училище в сряда, но няма да стане. Няма квота от съгласие за тестване. Тъжна е. Всяка вечер започна да я боли глава, показва ми зад дясното око, умирам от ужас да не я хване мигрената. Бях точно на 9 когато започна при мен, при кака и на 11. Това висене на компютъра с часове много я натоварва, няма мотивация, за 20 минути учат точно нищо! Дъра бъра и научете си урока сами…
В момента учат граматика на българския език!
Нещо за цял живот.
Така ми е мъчно да децата че на бяс ме избива!
Хотелите врят, хора! Уикенда е мазало! Няма места, парни бани, сауни, ресторанти всичко си е на макс. А малките… кучета ги яли.
Безсилна съм и завися от решението на други хора. Това ме побърква- не мога да реша за моето дете. То е в кюпа. Вчера ми обяснва с какво щяла да иде в сряда. Казах и че е малко вероятно.
Погледът и пълен със сълзи ме стисна за гърлото.
Та така…. Плюс пробеми с операцията на майка, колянна става семени март още не е ок. Има нужда от постъпване в болница, не може обаче.
Намерих фирма и наех апарат, като болничния да го ползва у дома… но не е същото.
И за капак в петък ми изгориха брутално косата:(((
В салон в който съм се боядисвала поне 10 пъти… не знам какво обърка момимето, но резултатът е плачевен.
Но от трите проблема този ми е най малкия.
Ще се реже пак и то бая, а 3 г я пусках.

Шоколад не обичам особено, ям Линд от 80-% нагоре, 99 даже, но по 1-2 квадратчета.
ММ много очила тоя Ритер с лешници дето показахте снимки. И Ион с лешник. За мен са много сладки.
Вашите ученици ще бъдат ли присъствено?

# 686
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг!
В офиса почерпка, хапнах амаретки и шоколад, понеделник не е ден за начало на диета, сигурна съм вече!
Помня го тоя  лигнин, блякс! Майка ми го ползваше, сдобих се с цикъл '91 или '92 година, не помня вече, щото съм дърта, все пак. Но го помня, ползвала съм го и него. Иначе превръзките бяха ужасни, постоянно имаше "аварии".

# 687
Аз ще съм присъствено,а щерката още не знае.Не мисля,че е сега момента да се връщат в клас.Въпреки статистиката,а и от тази тема е видно,че болните се увеличават.Да не говорим за фалшивите тестове...Точно миналата година по това време беше пикът.
Абе,положението си е брало лайката,но да пази Господ!

# 688
Уми, пик е и как не?! Навсякъде се прескачат хора, в Кауфланд митинг, дискотеките врят, всичко си е шеС, само децата вегетират на компа. Те ли ще плащат цената на пандемията?! Затвоа ме е яд!
Не знам с по големите как е, но на малките според мен сегашната ситуация се отразява крайно негативно и тепърва ще берем плодовете на ДО.
Тоест няма да берем щот не се сее. Колкото си ги научим ние това е. Ма поне да се каже и да не ми виси детето пред екрана, безмислено е просто, отбиване на номера. Да си я уча колкото мога и така. 20 минути в 10 се разправят за технически ситуации ….
Нищо не зависи от мен мога само да се ядосвам.

# 689
  • София
Жак, моята е девети клас, в София. А познай дали изобщо са в списъка на чакащите за присъствено. То аз не знам как ще съм следващата седмица...

Общи условия

Активация на акаунт