Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 081
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Ама Уми...то вирусът е на всякъде, та...който ще го хване, ще...няма значение дали си е вкъщи или на училище. Аз също искам да ходят. За жалост наистина за големите никой дума не издумва Head Band

# 691
ааааа... ше се побъркам... дали пък не мога да се клонирам още пет пъти... идеална работа ше ми свършат още двойници...

# 692
  • София
Не се клонирВай, че ще ти намерят още работа за всичкото клонинг.

# 693
Ама Уми...то вирусът е на всякъде, та...който ще го хване, ще...няма значение дали си е вкъщи или на училище. Аз също искам да ходят. За жалост наистина за големите никой дума не издумва Head Band
Децата изобщо не спазват мерки,пряк свидетел съм, а при моето маски изобщо не слагат нито в час,нито по коридора.Навират се едно в друго.Ходят сополиви.Ние миналата година от детето лепнахме Ковид,а тя го изкара най- тежко,въпреки митовете за лекото протичане при децата та ако мога да си спестя преживяването...ще.
Не натрапвам мнение,просто изразявам такова .Иначе и на мен не ми се нрави образователният процес в ОРЕС.Не харесвам,че децата нямат социални контакти и лошото е,че на големите така им е добре и не ги бърка.Те и така не комуникират вербално по между си.
Оплаквам се,че стана обяд,а аз цъкам из форума.Много работа ме чака и трябва да се наритам по четирибуквието Wink

# 694
  • sf
И аз още цъкам на телефона и нищо не ми се подхваща. 😆

# 695
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Здрави да са днешните именици!
Лека и спокойна седмица за всички ви!

# 696
Беболина още спи 🤔. Притеснява ме това дете, когато спи по толкова много!
Шоколад от години не обичам особено,а имаше време, когато живеех на шоколад.
Другата тема, която сте захванали започнах да я избягвам целенасочено и няма да се включа. Правя се ,че не съществува, както правя с всичко, което ме натоварва . Заравям си главата в пясъка и се надявам,че ще отмине без да ме засегне, докато някой ден не ме изрита по задника . Тогава ще го мисля,а сега трябва да намеря начин да си купя нов лаптоп!

# 697
Честит понеделник и честит празник на всички празнуващи! Спокойна и успешна да е новата седмица.

МУ най-сетне е на работа, ю-хууу!
Сутринта имаше мъгла, отново, но се раздигна и вече напича.
Оправих снощното пране, пуснах още една пералня, изпразних съдомиялната, сложих хляб да се пече. Трябва да се занеса до Лидл (за шоколади, разбира се) и да измъдря някаква вечеря.
Завиждам, при това не особено благородно, на всички, които не обичат шоколад Simple Smile

Съгласна съм с Уми, не е сега момента децата да се връщат в училище.
Но съм съгласна и че цялото "управление" на ситуацията, стратегията, действията, бездействията - всичко е тотално сбъркано. Не може децата да са в къщи, а хотелите да са претъпкани. Не е редно, не е логично.

# 698
  • София
Здравейте!

На работа съм и се глася за първо кафе. Сутрин пия един детокс чай и той ми дава известен тонус, даже често успява да замести успешно кафето, но вчера и днес не му се получава, та отивам за кафе в почивката.

Жаки, съчувствам искрено за всички неволи, които ти жужат край главата. Гуш и дано скоро нещата се подредят!

Сис, дано нищо й няма на Беболина!

За темата тестове, дистанционно обучение и т.н. ще замълча, че само се ядосвам.

Честит празник!

# 699
Панди,нищо й няма! На баща си прилича и е една малка совичка. Вечер не мога да я сложа да спи,а сутрин не мога да я събудя 😁

# 700
  • София
Заболя ме глава, пфууу. Аналгин не обичам да пия, парацетамол или нурофен да взема?

# 701
Нурофен за глава действа по-добре.

# 702
  • София
Сис, радвам се, че е добре Беболина! Hug
Малката ПанТичка е обратното - вечер заспива рано, сутрин се буди рано. И когато спи до късно, започвам да се притеснявам, защото е знак за разболяване.

Гледам, че тук много от нас сме главоболни. Аз и по-малкият ми брат сме в същия отбор. От него научих за едни хапченца, които са хранителна добавка -Холин. Пият се еври дей, дори да нямате главоболие. Не са болкоуспокояващо. Действа с натрупване. Той си поръчва от някакъв чужбински сайт едни твърде скъпи за моя джоб, които обаче действат много добре и на двама ни. Не им помня марката, но ми даде да пробвам с тях дали ще ми подействат, за да реша да си купувам ли изобщо. Сега си купих аз някакви от БГ аптека, но американска марка и по-джобна цена. Сякаш има подобрение, макар и не толкова колкото с онези неговите. Пак ме боли, но по-слабо и по-рядко, по-рядко се налага да пия болкоуспокояващо.

# 703
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Moя звяр малък вечер със зор го слагам да спи, и заспива към 22.30. Сутрин в 7 скача, и джамбурето почва.
Вдигам глава чак сега, то станало обяд!

# 704
Панде,след бърза справка с Гугъл,холинта се причислява към витамините от група Б.Стана ми любопитно за това "вълшебно" хапче.Сподели,да видим има ли бг еквивалент.
Ако има празнуващи-здрави да са!
Много държа на режима на сън на малките деца.На познати детето, което е колкото малкия,има тотално омотан режим-ляга по нощите (1-2-3,4 понякога) и става на обяд.Чакам с нетърпение развитието на съня му, когато се наложи да посещава детско заведение.Шефчето заспива в 21:30 най-късно,сутрин преди 8 не го търси, понякога (много рядко) в 9 се излюпва.
Понеделник,ден за боб 😁🤣

Общи условия

Активация на акаунт