Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 087
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Т.е.? Сериозно питам. Хлорофилът с какво ще ми спомогне на мен? Не знам, де, не се заяждам.

# 721
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ушите да му ядеш на Нейо!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile ама и двамата сте сладури неземни.
той гледа като човек тоя Нейо!

# 722
За спането на децата-и моето е нощна птица. Ляга в 23-00 и става в 10.😂 Но когато е на ДГ си ляга в 22 и в 7 става, макар и със зор. Никога не съм я будила на сила, рано, щото цял живот е ставане с алармата, чак до пенЦия, та когато може, нека спи. Нас едно време ни будеха, сакън да не спим до късно, срамота било... 🙄
Да ви кажа днес обикаляхме за тапети, ама няма да я бъде. Едни харесвам аз, ММ не ги харесва, той предлага, аз не харесвам. Направо откачих! Нищо не взехме.

# 723
  • София
Мид, не съм пила хлорофил. Не знех, че го има даже като добавка. За мен това е полезна информация.

Да се оплача аз мъничко. Късметчето, което ми дадоха към кафето гласи: "Единственият недостатък на парите е, че са недостатъчно!". Е това късметче ли е според вас?! Егати! Thinking Laughing Ми направо ми убиха настроението като ми напомниха колко празна е хазната ми.

Редактирам, за да допълня, че видях Донси и Найо. Аз доволен! На Найо ще му изям муцунката, и ушите, и тумбака, ако го докопам.

# 724
домашни домашни домашни
час и половина, от които повечето време хленчене, мрънкане, тръшкане, крещене /това аз/ и късане на първия вариант /пак аз/ и  - вие не мислите за мен, гладна съм, изморена съм...  петъчна домашна ше ми забрави да ми я каже и да я напише и да напомни, а с телефоня и лаф мохабета в онлайн срещата е първа писта... и ся заяви, че е много изморена и не иска да ходи на тренировка... познайте кой е бесен и ядосан и ММ вика - ми супер, тъкмо няма да бързам да се прибирам да  гледам баткото и хептен се вбесих и моля ви, кажете ми, че не е рано да се напия

# 725
Мързел, не е рано, щом се налага.

# 726
  • София
Мързелота, не е рано да се напиеш! Hug

Държавата трябва да започне да отпуска безплатен алкохол на родители на ученици, които са на ДО.

# 727
Никога не е рано да се напиеш!

Чудно време беше днес. Скокнах за шоколади, дамите със слаби сърца да не гледат
Скрит текст:
Изборът не беше особено богат, но все пак не съм валат.
На връщане пих набързо кафе в парка и обратно пред компа.
Донсита и кучо са големи сладури!
Панде, благодаря за информацията за хапчето, записах си го.
Не бях чувала и аз за прием на хлорофил, интересно звучи.
След малко се засилвам да правя гювечета за вечеря.

# 728
  • София
Бърдиииии, душичка си ти! Даде ми идея за гювечета.

# 729
Хм, гювечета е добра идея, ама не знам дали имам продукти за тях. Ще огледам. То и нищо друго няма...

# 730
  • France
Вий говорите за хлорофил, ази си мисля за хлороформ... мда, добре съм... всичко ми е наред.

# 731
Ули,това им е хубавото на гювечета-може да импровизираш.Освен тия дни и аз да направя някаква тяхна вариация.
Фил,и на мен това първо ми дойде на ума 😬🤦🏻‍♀️

# 732
Така де, ама то и за импровизацията трябва да имаш нещо в хладилника Grinning а и съм сигурна, че малкият каприз няма да иска да ги яде и понеже се получи двусмислено и малкият и големият каприз няма да ги искат.
Не, че ще е ново да готвя отделно за родители и деца, ама днес ме мързи... понеделнишки много работа се събра нещо.

# 733
  • София
А аз се сетих за едно филмче от 90-те: "Разследванията на Хлорофил". На бг език не го намерих, но пускам каквото намерих, само за подсещане.

# 734
Днес ТРЯБВАШЕ  да почивам. Сутринта мама ме замъкна да избирамЕ завеси. Нямам идея защо държеше да присъствам, щото важи само нейния избор. Ени, разбирам те... След 40 минути ми звънна Убавецът, излязла извънредно-редна работа... Ем, прибрах се и на каторгата.Отне ми 6 часа, негово величество вика- ето, бързо се оправи Imp Ма, разбира се, на фона на 12-13 часа, какво са 6? Утре съм на фризьор, та ако ще папата и цялото кралско войнство да звънят, че има за вършене нещо мега-гига спешно.  Все ми е тая, уморена съм на две кучета, а в сряда пак ме чака безконечен маратон... Скарахме се жестоко с Халапеньо. Шест пъти ходя да сменявам едни пуловери, щото го мързи да отиде до магазина.Първо друг цвят, после друг размер, после- върни ги, не ми харесват... А уговорката ни беше, че ако не ги одобри, той ще се занимава с връщане. Гади ми се, буквално и преносно...

Общи условия

Активация на акаунт