Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 754
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 735
  • Mediterraneo
2 дни само за шоколади се говори! Мърсуват тайно и наяве момите! Ми нека ви, дано не са пуснали тези шоколади у вашия Лидл! Уникална работа.

# 736
Тарталета, що с лошо, м? Снощи свинствахме много.

Карамело, ще намеря и ще те набия, да знаеш.

# 737
И аз ще се включа в боя. 😁

# 738
Малееее 😂😂🤪 Тук голяма шокотерапия сте провели 👍 Ан тей!
Аз си имам един черен Лидлски.. мн обичам да пощипвам по едно парченцИ и на две седмици 👀 Както се смяхме с миУту ще ми стигне до след Нова Година 🤣 Както съм казвала ич ме няя по сладкото. Тъй.
НиЙ се завърнаФми днес.  Ма мн хубаво беше. Тихо, приятно. Някоя другарка питваше за мерките- долоЖвам. Проверка сертификати със скенер, с личните карти. Но си избираме с миУту не много известни хотели.. посещаеми да кажа. Ето например в този сега- последният ден бяхме само ние там 🙃 В неделя бяхме в спа центърчето на хотела... сам- саминки 😛 Ще го нарека вид тактика. През седмицата или в края на уикендите всичко се изнизва и тогава сме ние.  Всичкото беше онли за нас. А иначе в топ хотелите за Павел баня беше по населенко.
И изобщо откак е почнала данданията с Ковид все избираме немного предпочитани и посещаеми места, но все пак да е и приятно. В последния ни хотел банята бешеееее... страотна. Хапваме или на открито, или в стаята.. и така.
Донсита, мн готЯн куч.
Весе?
Джулс?
Карамелота ама наистина си обърни внимание. Наистина.

# 739
Направо групово да се изсипем у Карамелови Simple Smile
Карамелчик, гуш! Бъди малко повече егоист.

Тарти, нищо не съм видяла, нищо не съм видяла, ооооом.

Досега ядох лимон със захар.
Някой да ми вземе телефона. В приложението на абаутю има намаление. Пуснах едни пуловери, сега умувам над едно долнище.

# 740
Търти, много ви се радвам, как си обикаляте.  Завид благородно.

Бърди, ай сега намаление. Друга работа нямаше ли си? Подстрекателка!

# 741
  • София
А пък аз диря коледна пижама огромен размер, за двуметрово мъЖ, едър кокал, обичащ да хапва, демек, сещате се. Тез два пъти xl ще му стигнат до лактите и ще му седят секси прелъстително впито. С къси гащи и къс ръкав да диря, ама къде...

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 22:01 от бъръльо-бъръльо

# 742
  • Euskal Herria
Фереро Роше - черен шоколад ми хареса. Ще ги потърся и купя. Сега видях, че има и самостоятелна кутия с тях, не само асорти.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 00:21 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 743
Момичета мои прекрасни, толкова ще се радвам да дойдете Heart Eyes
Заслужавам яко наритване...но толкова ми е писнало от битки, че нямам грам енергия за съпротива.
Ако светът не беше полудял, щях да си грабна фустаните и да мина граница за няколко месеца, докато се освестят домашните ми любимци. Правила съм го и добре НИ се е отразявало на всички. Сега няма начин.

# 744
Мъх,мър Майко,ще изпопридате една до друга от превземки бе!
Каремело,то магистралата построиха от тук до Каспичан и обратно,вий пет от три стай и шест пердета и ти тапета за година сега ли задирихте кой пет копчета да ушие? Дишай още малко,има няма шест дни и после,пуска карантината и ...идемо,само билбордове.Satisfied
Весилинкова и Джун,момичета,цял живот толкова жени си мечтаят да работят принцеси,сега ви се е паднало да почивате,някой да ви обгрижва и да и сочите с пръст.

# 745
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оууу, Кро, ссс, здравей, сссс 😁

Пък днес в столовата, вземам си крем супа, и почвам да тръскам над нея черен пипер. Даже го вдъхнах, иии кихнах.
 Трима , четирима души се обърнаха да ме изгледат изпитателно, единия драматично - "Край, това беше..."

# 746
Сссссъни,те не го ли погледна жално и да закашляш малко,после тихо да го успокоиш,че теста ще ти е готов до час.Smiley

# 747
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сссссъни,те не го ли погледна жално и да закашляш малко,после тихо да го успокоиш,че теста ще ти е готов до час.Smiley
Ха ха, честно казано, спекох се да не ме изгонят да си греба супата навън.
 Но ще имам предвид тази идея за в бъдеще. Благодаря!

# 748
  • Германия
Фереро Роше - черен шоколад ми хареса. Ще ги потърся и купя. Сега видях, че има и самостоятелна кутия с тях, не само асорти.
....................

Аз съм яла само нормалния, видях, че има в кауфланда и асорти и само черен, ще взема от асортито да го опитам  и да видя кой модел ми харесва най-много.

Тарталета, тези само в Лидл ли ги има, не ми е удобен, но ако ги няма другаде май ще се жертвам една седмица да отида до там.

Снощи някой пусна различен шоколад, дето го има само в К и бензиностанциите, връщам се да го намеря, да го запиша в списъка и да го издирвам и него.

Мързелетка, този с марципана пробва ли го, дали си струва.

# 749
Добро утро!
Един хубав,много хубав ден да бъде!

Общи условия

Активация на акаунт