Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 995
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 765
Време беше, Крот ,🤗,липсваше ми! Прекрасен ден и на теб!
Отивам да се зъбя на криви клиентки и да се заяждам за сертификати 😁!

# 766
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Време беше, Крот ,🤗,липсваше ми! Прекрасен ден и на теб!
Отивам да се зъбя на криви клиентки и да се заяждам за сертификати 😁!
  Забава се очертава, а?

# 767
  • София
Здравейте!

Крот, радвам се да те "видя"!

Оплаквам се, че най-близката ми приятелка има РД, но за поредна година няма начин да я прегърна в този ден. Писах й пожелания за РД по Вайбър, защото щях да ревна по телефона, а не исках да я натъжа и нея.

В час по математика съм. 🤭 Щерката сега се сети, че й се пишка. Цяло междучасие си питаше ушите какво да прави. Почна часа и пропищя: " Пишка ми се! Гладна съм". Боже, дай ми търпение! Сега прави фасони, че й отказах храна преди да е почнало следващото междучасие. Е, до тоалетната я пуснах. Няма пълно щастие.

# 768
Панди, сигурно го планираш, но да си кажа. Обади й се също, дори и да си поплачете заедно по телефона.

# 769
"Забава" ! Не пожелавам на никого подобна "забава"!

# 770
Добър ден,мацки!

Много ми е изнервено.Напоследък не смогвам с нищо,все е разхвърляно,все има какво да се чисти,винаги трябва нещо да се сготви.Физически се чувствам ужасно,гърба не спира да ме боли и сила нямам грам.
И за да е пълна картинката,продължаваме с бебешките неволи.Едното оче на малкия се зачерви,сълзи и постоянно събира гурелчета.
Изчаках два дни,но не се подобрява и мисля,че е време за лекар.Естествено,недовършения смята,че съм параноичка и постоянно повтаря,че нищо му няма,въпреки,че сам вижда,че не е така.Сега ми предстои пазарлък дали да го заведем на лекар.
Никога преди не съм съжалявала толкова много,че не шофирам!!!Щях да си спестя много нерви.

# 771
  • София
Не е късно да поправиш тази грешка. Дано нищо сериозно да няма с очето.

# 772
Layla•° Може би запушен слъзен канал или бактериална инфекция, но е редно лекар да го види. За шофирането, и е така, и не е така. Писала съм, като шофирам, ми се дават ключовете, и да се оправям.
А примерно, ако не шофирам, ще ангажирам и ММ без грам угризения да ми е шофьор.

# 773
Лейла, и на мен първата ми мисъл беше за запушено слъзно каналче. Направете масажа и виж дали изтича течност, така ще знаеш дали е това.
Разбира се, отидете и на лекар, за да се успокоиш, това е много важно.

Хич не го мисли ТМ, запази си час за лекар и само го уведоми кога и къде трябва да ви закара.

# 774
Доста години отказвах да изкарам шофьорските курсове.Вече нямаше мърдане, животът ми като пешеходец/зависим от друг,стана доста времеемък.Единственото ми желание беше за личен автомобил,иначе е безсмислено за мен.Единствено сипвам гориво и правя застраховка, другото е задължение на скъпия.

# 775
Аз нямам книжка, само се каня да се запиша на курсове, ама искам инструктор, който хем да ме научи да карам хем да се държи човешки. И общо взето само си се каня.
Още съжалявам, че не изкарах курсовете преди да родя, ама тогава никой не можеше да ме накара дори да си помислям да шофирам в усещането ми за джунгла по пътищата. Ама ей на, добре щеше да е да мога. Някой ден, пролетта например Grinning

П.П. Да си завърша сагата с озон Simple Smile писаха ми, извиниха се, че е станало объркване, възстанових си сумата във виртуалния портфейл, та с кеф пак при тях да ги похарча тези пари.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 11:40 от Ули

# 776
  • Пловдив
Ули, незнам кога си раждала, ама джунглата е сега...едно време беше удоволствие да се шофира Simple Smile

# 777
Ули, незнам кога си раждала, ама джунглата е сега...едно време беше удоволствие да се шофира Simple Smile
Като почнах да шофирам през 2010, ММ ми подари един розов мамут -  "Пинки", говорех и често - тръгвам - "Пинки, дръж се, не се търкаляй така на задната седалка", паркирам пред блока - "Пинки, оцеляхме и тоя път".
Сега шофирането е много силно усещане.

Снощи ММ гледа трейлъри на някакви филми на ужасите, трилъри и хоръри разни, дребния се присламчва, и наднича. Възхитен - "Тати, кога ще ги гледаме тези страшни детски?" Аз "Кхъ, кхъ !?!"

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 11:59 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 778
Ули, големия беше второкласник като изкарах книжка.Беше ми вече адски тегаво с вечното водене-прибиране.А ако се случеше,да няма с кого да отида на работа, отече работата,час и половина с градския и междуградски транспорт,с автомобил-20 минути 😬.Джунгла,пълна с разни същества, мислещи на принципа,че по-силния "оцелява,и онова любимото ми "Черен жиБ винаги е с предимство".И на последните съм попадала.Даже и със скъпия,возещ ме,шофиращ моята кола.Тогава се зарече,че някой ден и на мен ще ми вземе голямо возило,не заради предимството обаче.Просто като видят малка колица,и някои почват с мръсните номера.

# 779
Мисти, как го каза направо се зачудих, кое време визираш Simple Smile
Аз се возя в бг от 2008 и честно все още, особено по Тракия, ми настръхва косата.

Съншайн, извор на сладки бисери си имаш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт