Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 971
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Дори да съм имала някакви неосъзнати планове за евентуално вземане на книжка, с последните постове ме отказахте категорично. 🤭

# 781
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мисти, как го каза направо се зачудих, кое време визираш Simple Smile
Аз се возя в бг от 2008 и честно все още, особено по Тракия, ми настръхва косата.

Съншайн, извор на сладки бисери си имаш. Simple Smile

Блика, блика тоя извор. Миналата неделя, разходки в гората, ММ беше призован от природата, търси си храст, дребен след него, питам го къде отива, той "Да разпикавам с тати" Grinning

# 782
Аз май съм казвала преди,че имам книжка,която гние в портфейла ми,дори наскоро изтече.Преди детето карах,когато се  налага,сиреч като ходим на гости и благоверния употребява алкохол.
Около две години ходех ежедневно на работа на другия край на София.Представете си маршрут Панчарево - Илиенци.Понеже да пътувам в тези посоки с градския транспорт по два пъти на ден беше абсурдно,съчетавах половината път с някой колега със служебен автомобил. До някъде отивам с автобуса и ме взимат.Чакала съм в най-голямата зима и сняг,в дъжд и в пек,защото колегата ме забравя.Grinning В тия моменти ревех и се чудех къде да си ударя главата.Пълна овца.

Минахме преглед при лекаря,конюнктивит каза.Изписа капки.
Нямаше спор с МУ,сам видя,че е нужно да отидем.

# 783
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох... къде го намерихте тоя конюнктивит с това мъниче!
бързичко да минава, че с малките е най-зле. не може да каже какво му е, не може да му обясниш това или онова...
като англичанин в арабска страна. Wink

нали ви писах, че се оплакаха от нас. деца скачали, шумно било.
вчера се запознах с жената под нас.
в духа на най-добрите ингилизки традициЙ Wink
представят ме като "дамата, която живее над вас." кимам, представям се "май нейм из Свети Добри, хау ду ю ду!" а оная не намира за необходимо да си каже името, а заявява насреща ми, че е от Лондон.
"Вери уел ма'м! Ай ем НОТ фром Лондон, даже и от УК, не съм" - но фалшивея класно с едно "найс то миит ю"
и тя започна да се оплаква с виещ тон, и глас в най-горните октави.
изчаках я да се изкаже и на чисТ ингилизки я попитах може ли да говори на английски, защото не я разбирам.
останалата част от разговора няма да предавам, да не ви дойдат идеи някога.
не мисля, че ще установим близка връзка с тоя индивид.

# 784
Чакам в нотариална кантора, пълно е с роми. Единият много упорито ме моли да се подпиша вместо него на пълномощното, което иска да направи на жена си Joy Даже пари ми предложи.

Лейла, да се оправя бързо малкото човече.

Пфф, много крив ден.

# 785
Взимай парите, Бърд и завъртай един Х. Joy

# 786
Аз се накифлих, дори приятелка, която се върна от Германия дойде в салона и ми направи изненада. А кокошчиците ми мълчат като партизани и не се издават, че ще идва Blush После помотахме да се порадваме на слънчицето, че нали съм извън закона и кафе не ми се полага. Сеага съм по пижами и релаксирам.
Лаптопът си такова таковата...Въобще не ми се вписва в плановете разход за нов, нооо май ще се наложи.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:10 от Caramella

# 787
  • Пловдив
Аууу, Карамелка Revolving Hearts

# 788
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Sparkling HeartBlue HeartЧичо Манчо, снех те!  Caramella, видях те!!! Феерия си Gift Heart

# 789
Карамелка - Хубавелка Heart

Братът-ром три пъти не успя да си напише името правилно, докато бях там. Диктуваха му буква по буква, някои от буквите ги пишеше на отделен лист, да се упражнява. Три пъти принтираха наново документа и накрая си тръгнах, та пропуснах развръзката на драмата. И друг път съм попадала на подобни сцени, но не чак до такава степен. Ох, изобщо не е смешно, ама...

# 790
Кррро 🤗
Лейла, внимавайте с конюнктивита- много е заразно. Аз навремето покрай щерката... се сдобих.. мале, по- неприятно нещо с очите не бях имала. Голяма гадост. Ръцете постоянно мий, сменяйте постоянно хавлиите. Като свекърва съм .. ама да си кажа.
Бърд, такива и шофьорски книжки имат и шофирВат. Не ужас, ами следващото.
При нас облачно..
Ще се отдам на рисуване. За първи път ще мацам с маслени бои.. Ще е приключение 🤓

# 791
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да  покажеш после. Simple Smile

# 792
  • София
Добри, посмях се на твой гръб. Знам, че добрите другарчета не правят като мен и след малко отивам да се срамувам в ъгъла на един крак с вдигнати ръце.

Лейличка, горкият дреб! Не си представям как ще слагате капки. Дано бързо се справите с тази  гадост!

Карамелка е верно Хубавелка. Ама туй си го знаем. И впечатляващите тоалети също.

Бърди, направо си е шоково изживяване срещата с подобна неграмотност в наши дни.
На мен ми се е случвало в офиса да влезе млад мъж с приличен вид, българин и когато му дам да напише на бял лист молба в свободен текст, се сблъсквам с правопис, който би шокирал и първокласник.

13, и аз като Добрето - покажи творбата когато е готова, моля?

# 793
Ам хубу, ще покажа 😊 ако не се изложа първом 🤣
Карамелота е много ефирна Лейди 👍
Ся тъй да споделя инфо из онлайн обучениЙто. Първи час, час на класния. Влиза класната със замах и първия въпрос е :някой да знае кога точно е Черният петък ?
И аз 🤭🥴🥴
Вълнува се жената........

# 794
  • France
Лейла, очаквах, че ще е конюнктивит. Хубаво е, че сте го хванали преди да се разнесе и на 2рото очо. Слагам капки като "седна" върху беб (не с цялата ми тежест, разбира се) и приклещя главата му между колената.

Общи условия

Активация на акаунт