Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 308
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 795
Много ме ядоса една майка,мнооого! То бива сърце в 💩 обвито,но нейното задмина всякакви граници!Заслужават да са онлайн до Коледа,честно!!!!

# 796
Благодаря за милите думи, диаманти Kissing Heart  Като се пооблека и мина през салона, добивам вид на човешко създание, иначе действителността е доста нелицеприятна Stuck Out Tongue Winking Eye
Лейличка, да се оправя малчо, много ти се събра, гуш.
13 да рисува и да не се оправдава.
На Лоли сладура ми е фаворит, ей, опасно детенце - думи пирони Joy Hug
На Бърд случката ме подсети, че преди 2 години вадихме на мама лична карта, понеже нейната се беше пречупила. Та пълно с навалица и най-вече братя, нали и джагара магара, какоу, ади да поълниш и наЩе документи. Ми, хубу, попълвам аз наред и стигам до едно чиче. Име, фамилия, бла, бла... и стигам до семейно положение. Питам го - женен ли си? А той - т'ва не е твоя работа, пиши си там,  какО требе и гледай да не объркаш Joy Joy

# 797
Благодаря ви,мили момичета,за съветите и подкрепата! Hug
Повтарям си,че от тук нататък все ще има по нещо,така че не ми остава друго освен да контролирам тревожността и да не се оставям на лошите мисли.Запасих се с мента,глог и валериан,а за екстремни ситуации ще отварям шкафа с алкохола.Пусто,иде ми понякога да гаврътна едни 50гр твърд,ама нали съм все сама с детето и не смея Grinning

Карамелке,сууупер си! Много свежа! Heart Eyes

# 798
Карамел е като розов крем карамел за душата 💖!
Скъсаха ми нервите днес на работа! Не разбират,че опитвайки се да ме надхитрят ще ми създадат огромни проблеми 🤬. Колежката закъсня и нито ми звънна да ме предупреди,нито си вдигна телефона, като й звъннах да я питам ще идва ли изобщо! Оказа се ,че са я забавили в аптеката, където прави ковид тест за да може да работи! Омръзна ми вече тази пандемия,писна ми от тестове,ваксини,вируси и сертификати! Искам да заспя и да се събудя , когато тази лудост свърши!

# 799
  • Германия
Ех, пак изпуснах Карамелка. Ама така е, като вместо да дебна тук легнах да спя Cry

Добри, и аз се посмях на разказа ти, но моля те дай и финала, бъди добро другарче.

# 800
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с една дума - не разбрах как се казва. и изгубих всякакъв шанс да го направя в бъдеще.
и не успя да ме убеди, че е от Лондон.
звучеше като Гацо Бацов да казва "Па я сАм си Софиянче, бе баце!"
Скрит текст:
ако имаше как да снимам физиономията ѝ като я помолих да говори на английски, защото не я разбирам. TrollfaceTrollface
каза, че съм илитерат защото не я разбирам.
вие ме знете, аз съм човек учтив - Simple Smile за да улесня разговора предложих руски, български и арабски.
естествено не се получи с никой от тях и аз направих неизбежния извод, че илитератите знаем по няколко езика, а лондончаните само своя, а и него не съвсем добре.

# 801
  • France
Малиий, добре сте почнали с нея Joy

Карамела Heart Eyes

# 802
И аз изпуснах новата коса на Карамелчето.
Цял ден валя при нас. Сега стана адски студено и задуха ужасен вятър. Бррр
И да се оплача от едната лелка в ДГ. За втори път ми прави някакви забележки да затворя вратата, предния път исках да питам нещо госпожата, но реших да я питам другия път и си тръгнах. Сега си вземам Синеочка и стоя отвън, до вратата, която е затворена. Идват и други родители, едно детенце го обуват. Аз виждам, че е вече готова дребната и отварям да я взема, тази ми вика Ще може ли само да затворите вратата, че ни излиза топлото?! Ама с един тон, дето може да си го държи у дома на мъжа си, не на мен. Викам й ще може ли да си взема детето или през прозореца ще ми го дадете?! 🙄 Тя е от скоро, майка е на едно от децата, даже на площадката сме си говорили. Ся се държи все едно ДГ е нейна. Госпожите са супер, не съм ги чула никога да се държат кофти с някой или дс правят забележки, а тази... Хммм ще я сложа на място някой ден. Че все мълча, ама прекалява. Много обичам такива самозабравили се госпожи, дето им е крив света.

# 803
  • sf
Дистрибуторът ме подхлъзна. Викнах го за "4-5 нови цвята и ни един повече". Накрая се оказах с 15 нови , плюс вълшебен парфюмен крем за 15 кинта тубичката и други дреболии. 😱

# 804
  • Оптимист по принуда
Карамела /коректорът ми пише Каравелов Laughing/ е като пухкаво захарно-памучно облаче. Пухкаво облаче, не Карамела Hug
И Синеочка видях преди няколко страници - слънчице. Ени, сакън да не им влезне малко чиС въздух в градината - много държат да са в затворено помещение с бацилен въздух.

Добри, той Лондон е държава, ти не знайш ли? А английският е единствения ключ към света - и на туй ли да те уча? Hug

Тьорти, тази твоя щерка е като от списание - кукла! На майкаХ си се е метнала хубавица Heart

Тъкмо опънах краче и пак ще трябва да излизам - да из@квам кучангата. После миене на лапи, сушене, има по-голяма поддръжка от мен.

# 805
Привет. Аз съм вече на една доза винце, на село сме с баткото два дена да гледаме баба, че маман днес беше на вливка и е голяяяям парцаааал... Любимата котачка ми мърка на уше и ръси петсантиметрови космаци навсякъде... Тука е студ и съм набримчила климчо и съм се навлякла с ватирани дрехи и усещам как с това критички поркане шса трупясам още в осем...
А пък утре следобед съм на фризьор и аз... Иска ми се маааааалкичка промяна във фасоня, мна ще видим. То цвят не мога да променям, остава само формата

# 806
Беболина ме посрещна пищейки от радост , вкопчи се в мен с ръце и крака взе да раздава мокри целувки където свари 🥰! Най-прекрасното посрещане Евър и забравих всички днешни неволи и премеждия!
Искам и аз промяна на косата,а съм такава консерва,че повече от пет сантиметра като седна на фризьорския стол не давам,а при мен те са нищо! Щеше ми се да съм по-смела в това отношение,а и не само! А беше време, когато без да ми мигне окото отрязах коса до кръста до пикси!

# 807
Карамела /коректорът ми пише Каравелов Laughing/ е като пухкаво захарно-памучно облаче. Пухкаво облаче, не Карамела Hug
И Синеочка видях преди няколко страници - слънчице. Ени, сакън да не им влезне малко чиС въздух в градината - много държат да са в затворено помещение с бацилен въздух.

Добри, той Лондон е държава, ти не знайш ли? А английският е единствения ключ към света - и на туй ли да те уча? Hug

Тьорти, тази твоя щерка е като от списание - кукла! На майкаХ си се е метнала хубавица Heart

Тъкмо опънах краче и пак ще трябва да излизам - да из@квам кучангата. После миене на лапи, сушене, има по-голяма поддръжка от мен.
Деми, болднатото изби рибата с лопата Joy
Ени, яко се издразних с вашата тетка. Ненавиждам арогантни, нетактични персони. И аз им мълча, но в един момент изригвам неочаквано, та се чудят откъде им е дошло.
Мързелотич, наздраве и да си отива вече от вас болничната серия. Дай снимка на мъжкия котарак с дамските перли. Кръстила съм го  Азис, да знаеш Joy Hug
Още веднъж ви благодаря! Стрък маносан съм си аз, но вие сте много мили Heart Eyes
Сис, представих си сцената и се разтопих Heart
Иначе и аз сто години и два месеца съм с една и съща ретро прическа. Ми не се харесвам с модните, приличам на удавена мишка без обемчИ.

# 808
Тъй, тъй. На жената й е студенко. Ама аз не съм отишла у тях. Как пък трета година на никой с нищо не съм попречила, на таз за месец два пъти. 🙄 Уж млада, готЕна, а-у.. 😁 Абе жива и здрава да е, но някой ден няма да съм на кеф и ще го отнесе, та ще се чуди от де й е дошло.
Подсещате ме, че трябва и аз да се фризирам. Нямам много опции за причОска, обаче харесах една позната как са я подстригали и ще ида при нейната фризьорка. Обиколих ги доволно тук, все не попадам на точния човек. 🧐

# 809
Точната тема. Искам и аз промяна. По-къса и по-руса искам. А и бретон някакъв. Ама съм с кръгло лице и все си мисля, че няма да ми отива. Никога не съм имала. Ще обмисля тия дни и ще се преобразявам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт