Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 81 713
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 945
Бърд, гадини по цветята пръскам с Моспилан.Благодарение на него си опазих орхидеите.Кло да даде едно рамо,но мисля,че с него е ок да се трепят вредители.
Подкрепям напълно. Аз го ползвам и в схемата за борба с китайската гад, която ми изяжда чемширите. Ако знаете каква мъка ми е. Сигурно по 15 пъти на година ги пръскам и няма изтребление.

# 946
Ми как да кажа..... един ден бива, на другия бера душа.... и на всичкото отгоре и рядкото щастие ме фана😀😀😀😀! Я, дайте таквоз пробиотик ли да пия, нищо не казаха в аптеката, а лекарствата са силни! Вкус имам, ама лук, чесън, на мм парфюма не подушвам!

# 947
Весе, за рядко щастие, тук съм чела да се глътнат няколко зрънца черен пипер. Нямам идея дали действа, но опитай, ако нямаш други лекарства под ръка. За личната ти нямам думи.. Първо отказа да те прегледа, сега и направления няма. Сменяй я!
Мъчно ми е да те чета, че не си добре. Гушкам те много,много силно. Друго за жалост не мога да направя Heart

# 948
  • Пловдив
Весе, Лактофлор, Пробиен..поне 2, 3ч преди или след антибиотика.

# 949
Веси,картофи варени,ориз и много вода. От Антибиотиците е, трябва да ти ги сменят с други!
Мъфините не се получиха много добре! Направих ги с плънка от котадж сирене,фета и Филаделфия и плънката се разтече при печенето! Въпреки това са уникално вкусни!

# 950
Весе, освен пробиотик, на твое място бих си взела Ре Комфорт. Особено щом вече те е сполетяло рядкото щастие. Първият ден дъвчиш две таблетки, всеки следващ по една. И пак, максимално отдалечено от АБ.

Днес се разбих, от утре ме очаква местене на офис. Натрупаните боклучки от 200 .. година насам, пък и архив, и незнайни още натурии, които отдавна съм забравила по шкафовете. Поне след това излизам в отпуск, да презаредя малко батерии.

Лаваш има винаги в Лекси, напоследък започнах да купувам базлама, идеални са ми питките за сандвичи в тостера. И тъй като стария ми замина за рециклиране, в момента ползвам лидълския гофретник за целта.

За колонията прилепи, която обитава от десетилетия гаража в селското шато мога роман да напиша. Голямата беше изпаднала в стрес, когато един беше влетял нагоре в къщата и чак се наложи да я прибра в града, за да изгоня хайвана.

Пак никое време стана, и за таланта на Тринки щях да пиша, и за пожеланията за бързо възстановяване на коронясаните ни дружки, и за мнението ми за повечето ЛЛ, но заспивам.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 06:20 от 💙 Clo 💙

# 951
Добрютрууу!

Весе, вземай пробиотик, да, ама смятай да е далеч от антибиотика, нали знаеш? Ако пиеш на 8 часа да речем, пробиотикът да е четири часа след него.
Това с един ден бива един не, е много типично Sad

Мисти, разбираме те как да не те разбираме, нали всички сме в тая лодка.
Ако не те свърта, теста и на самолета Simple Smile

Ааа, Жаки, ако ще одиш у Ренко, искам и аз такваз сделка и етюдите ще изслушам и за Райна после.

# 952
  • Пловдив
Добрутро!

Ули, м да...хич, ама хич не ме свърта...обаче мм е по-трезвомислещ от мен и ми се опъва, та май ще отложа за пролетта и се надявам на по-добри времена Simple Smile

Бърд, вързана понеже някой ми ограничава...ми не ми е ок така. Искам си стария начин на живот. Това ме мъчи.
Ай, стига, че се натъжавам...

А кафе...?

# 953
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
От едната страна на една от къщичките

и от другата страна

Пита се какво има в къщата?

Наградата - турско кафе махауик масбут. Което се оказа ароматизирано с кардамон и с точното количество захар Wink каквот и да значи това.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 08:33 от st. Dobri

# 954
  • София
Добрютру!
ММ от вчера го боли зъб, някаква коронка. Да ви обяснявам ли какво е из нас? Дано днес стане да иде на зъбар, че иначе ще се избием.

# 955
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Един антибиотик вземам в 11 ч, а другият вечер в 18.30,на 24 часа са. Ще взема пробиен и ре комфорт, благодарско, момичета! Обичкам ви! ♥️♥️♥️
Успешен ден на всички! Пече слънце, ама е бъррр!! Обличайте се!!

# 956
Мисти,ще се караме! Настъпваш ме по болното място с това кафе върху лаптоп!
Добро утро! Мрачно и студено днес !

# 957
Дубрутру.

Добри, у вас е царството на котките.
Бъръльо, бедствено положение трябва да обявите, зор е работата с мъжките болежки.
Мисте, разбрах Simple Smile В първия момент не включих, български реотан е моята работа. Съгласна с Ули, като те стегне много шапката, купувай билети, правете тест и действайте. Иначе да, на всички ни писна. И аз искам стария начин на живот, ма това е положението. МУ ако види къде е сложено кафето на снимката ти, направо ще откачи Joy
Весеее, и ние те обичаме! Heart

# 958
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Снищи ми попадна във фейса клип от видинската болница, ковид отделението. Шокирана е слабо да се каже, че съм...
Познат вчера е бил на мястото, където 15 годишния келеш си организирал гонка с полицията, на къде отива тоя свят, от 12-13 годишен да го пускат да шофира, че и майка му била в колата...
И за да е пълно щастието, отварям си мейла, колега снощи е работил, работил, праща ми задачки за половин ден!

# 959
  • Пловдив
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Един антибиотик вземам в 11 ч, а другият вечер в 18.30,на 24 часа са. Ще взема пробиен и ре комфорт, благодарско, момичета! Обичкам ви! ♥️♥️♥️
Успешен ден на всички! Пече слънце, ама е бъррр!! Обличайте се!!
Весе, вземи и тая добавка...много е хубава, въпреки, че са ниски дози от ензимите. На свекърва ми я изписаха след болницата и мм я пи. Мнооого помага за дробовете...поне 2мес я пий.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030011232

Общи условия

Активация на акаунт