Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 052
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 930
Вещици ниедни сте вие! Сирос, идвам, дай адрес, домашно вино разменям за крем карамел. Дреме ми на шапката има ли шупли, няма ли. Не знам за кои мои грехове, но и двете ми деца не обичат крем карамел, та съответно не правя. Ям само когато си отида при мама и тате, но то напоследък е веднъж в годината, та.... пици, мици, мъфини. Добри и тя не се запря, фурми, смокини.... искам да опитам от неузрелите фурми, но в България едва ли има.
Бързо да се оправя Синеочка, коронованите момичета да хвърлят по-скоро короните.
Аз днес се занимавах с качето и зелето и докато си бъбрих сладко с мама, тя ме сюрпризира, че сестра ми и зет ми и те с корони били. И не казват, да не ни притеснявали, дали не ѝ звъннах на систърката със заплаха, че ще прелетя 200 километра да ѝ одърпам ушите и косите. Нейната карантина изтича утре,  на зет ми след няколко дни. Слава богу звучеше ми добре, не че е било супер леко, но е можело и по-зле да е.
13, супер е картината. Талант си ти! Моите възможности са на ниво 1-ва група в детската градина - това ми е диагнозата от учител по рисуване, та точна е. Grinning

# 931
Веси, а как се чувстваш? Надявам се, че усещаш подобрение.
И твоята лична плаче за смяна.

Уинд, дано вече да са добре сестра ти и зет ти

# 932
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще взема да питам къде има поща и да пращам...
Wink докато стигнат в България всичките ще са узрели.

така и така днес ми е ден за реклама...
отидох на кафе с комшийката с петте деца.
толкова съм задобряла с арабския, че като ме чуят да поздравявам започват направо на арабски да ми говорят.
то може и от тена да е, нали съм с една две слънчеви бани по рождение, ама се надух от кеф.
и с още по голям кеф казах "ана миш маср!" човека се захили и ми каза, че ми личи.
личало ми, че не съм египтянИН! Wink съвсем като жена съм изглеждала.
от възмУта за малко да си поръчам и бейлис. навреме се сетих, че не се предлага.

и ме информираха, че не съм разбрала англичанката.
тя не била казала, че е от Лондон, а че е дошла от Лондон.
хубу'у. не съм я чула и двата пъти.
пък и бях на същото мнение. Wink

# 933
Чак сега сварвам да вляза във фОрОма?! Това е недопустимо! Нищо не съм сварила да чета.
Да питам коронованите особи как са? Надяма се се подобряват!
Готвих зеле със свински ребра и гърди. И пукани люти чушки с чесън, многоооо обичаме:)
Ако ви кажа че съм на 40 и никога не съм правила крем карамел, е правя един измислен с тиква, ма без карамел 😅🤭
Иначе моите много ядат лаваш на тигана, слагат шунка, яйце, кашкавал и завиват на 4.
Днес солфеж, пиано цял ден напред назад. Домашни за утре да вечерят и е кое време стана…
И чистих до обяд да ни е свободнен уикенда.
Много съм нерВена, дъл не ме хваща критическа?! Напрво люлям! Дадоха ми в аптеката седатон още не мий подействал😅🤪

# 934
  • Пловдив
Знаех си, че не трябва да отварям мейла от Райън еър Head Band

# 935
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ко стана?

# 936
  • Sofia
Весе, навсякъде им лъснаха дефицитите на личните лекари. Не че не си ги знаехме. Само зинали с една уста, вечно те ощетени, вечно те най-много работят... И аз как съм и набрала на моята, но поне има благоразумието да даде направление. Не ми е за 20-те лв., ама нали е редно през тях да минава, щото, ако имах пневмония, първо на нея ще се обадя. Значи хем искат пари да вземат за ковидни пациенти, хем ако може да не ги занимаваме. Ай, как се нервирах! Дано си понесе глобите! За акъл и морал не е ясно!
Снимката ми е добре. Оплаквания си имам, но това да е...
Синеочето да оздравява!
Нямам никакви вкус и обоняние, което си има и добри страни. Не ме изкушава никаква храна и не усещам като чистя на кучо.

# 937
От как захладня и се стъмва рано,не може да стоим с часове навън.Едвам издържам,и аз имам спешна нужда от седатон.Жаки,чудна идея ми даде!
Накрая вече и той не знаеше що реве.А преди тва ревеше,щото му давах от на хляба мекото,не коричката.А още преди това,защото си защипа пръстите на шкафа,който съм "заключила" с нещо като свински опашки.Преди това пък беше, защото стъпна в една от тенджерите,и падна....И така по цяяяял ден 😭

# 938
РенАта, ай са сменим туморОу:) Аз с Бузан си играя, а ти ела слушай 126 пъти Етюд от К.Черни и после още 49 пъти Райна Попгеоргиева от Панагюрищеееееееееее😅🤪🤪🤪
Немам нерви, немам уши и най- страшното вино нямам!!!! Сипах в крок пота и забравих че свърши.
Ся тряя да сипа едно виски! И луканка ще иска изобщооо…😅🤪

# 939
  • Пловдив
хм...ко...билети по 5Е. Начииии...сигур не може да ме разберете, ама побеснявам, че съм вързана Confused

# 940
  • sf
Аз те разбирам. Реве ми се. Гледах ги оня ден, до Милано, 5 евро. Направоооо, ще се боцкам и ще ходя скоро. Тая година никъде не съм ходила, егати живота настана.

# 941
  • Пловдив
Ааа, Донси, не...толкоз не съм бясна още. М не.

# 942
РенАта, ай са сменим туморОу:) Аз с Бузан си играя, а ти ела слушай 126 пъти Етюд от К.Черни и после още 49 пъти Райна Попгеоргиева от Панагюрищеееееееееее😅🤪🤪🤪
Айде вий идееете,и я уловееете... 🎶Виж ква съм добра 😜😂.Има Зделка 😁

# 943
Мисте, в какъв смисъл вързана?
Сис, къде се слагаш и при дебелите?! Ако можехме всички да сме дебели като теб, ехеее, ма не би.
Набивам шоколад аз, солен карамел Animal Pig

# 944
  • Пловдив
Някои май ги хвана мойто виски...м? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт