Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 015
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 915
МинАх през фризьор, аресаАх са после.
ПрибрАх са у дома, лос чаветас кротки, сипАх си вино, ММ го няма... идилия... ма след малко ши доди с една зелка и ше има - миличко, ше ми напмравиш ли салатка, боже тоооооолкова съм изморен... Аз пък го контрирам с - ми да, ше ти направя, ама ела първо ми разсечи зелката, че е много голяма, а после ми отрежи малки парченца зеле, да си ги държа в малката ръчичка удобно, докато ги стържа на рендето... и след това най-често той си я правииии...

# 916
Хич не беше честно Ренко да цака с пица крем карамела на Сирос 🤤. Особено, когато у нас сме на леща и то безсолна!
Карамел,надценяваш уменията ми на гримьор! Мога да цапам себе си,но модели, като изключим курса,почти не съм мазала! Имах там една истинска булка и успях да изцапам роклята й малко преди да се венчае,но това е друга история 😂! Май тогава реших,че от мен чеп за зеле не става!
Ени, бързо да оздравее Синеочето!

Сдърпахме се с ММ! Имам нужда от нов лаптоп за курса,а той си поръчал айфон 13 🤬😠😡 ей така за глезотия! Иде ми да го убия! Щял да купи,но не сега, щото виждате ли ,парите не растат по дърветата 🤦

От вас научих,че никога не е рано за чаша вино!

# 917
Бърдче, тече й нослето и подкашля. Ей ся пиша на ММ как се борих със зелката, в същото време бърша сополи, подсещам я да вземе инфлуцид, сипвам сок, мажа филии, главата ми пуши от проблеми... Той се лези. Заплаших го, че ще отворя воТчицата и ще ме намери под масата. 🤭🥴
Ренко, пицата ти изглежда супер.
Аз правя дюнери и сандвичи в тези питки, много ги обичам. Сега ми даде идея и за пица.
И гювечето ми хареса, а за крем карамела... Няма да споменавам, че пак преглъщам. 🐷

# 918
  • Пловдив
Уми, браво! Само така..много харесвам хора, които умеят да отстояват позиция.

И аз ще сипвам, ма незна кво...

Синко днес правил тест по Физика, ама 2, 3 задачи не ги и бил чувал Rolling Eyes  Вчера па без домашна по Английски...трудна му била. Аз що да знам.

Ени, да и минава на малечка.

Мързелотка и аз по тия причини не режа зеле Wink маруля и т.н салати...

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 19:15 от mystic woman

# 919
  • София
Ено, да се оправя куклата.
Ще стръжна едно цвекло за цвЕт, Grinning

# 920
Ени, бързо да й минава на Синеочка.
И аз много мразя да режа зеле.

13, забравих да пожелая добра развръзка при твоите хора. Стискам палци да се оправят бързо и без последици.

Ренко, откъде се сдобиваш с лаваша в нашите околия?

# 921
Мерси, мерси, ще мине, няма де да иде. 🤗
13,и твоите близки да се оправят.
Аз лаваш купувам от Кауфланд и Т маркет. Щото само тия имаме тука. 😀 Сигурно има и другаде.
Покрай ремонта съвсем сме изпушили и одеве тръгвам да правя мляко с какао на Синеочка, слагам последните 2 лъжички захар. Понеже излизахме до аптеката, минах и за захар. Ся почвам да готвя, мчи то и олиото свършило, и солта... 🙄🤦‍♀️😂 Мислех да капна зехтин, обаче не ми се рискуваше, та излях цялото олио и накрая сложих 4-5 резенчета сланинка върху зелето. Сол добре че има в две солници, щото в плика няма. Пфууу големи сме заплеси, особено аз. За сефте ми се случва толкова неща да съм пропуснала. 🥴

# 922
  • sf
Спретнах страшна картофена яхния, с червена чушка и целина. Значи когато  най-много не се старая, тогава най-вкусно става. И пак една тиква метнах да се пече. Ще разходя куч и ще гаврътна едно джинче.

# 923
Бърд,лаваша го взимам от кварталния магазин.Тортили има в турските-с малък и голям диаметър.Иначе мога да ти похваля одринските кори на Гюзелев.Големи и мекички,а кви банички стават с тях на тостерааа 🐷🐷🐷

# 924
Щото нали ... таковата.... за манджи говорим, та лаваша и за бърза “баница“ става. Само идеи давам за собствениците на такава стока.
Вариантите са различни - натрошено сирене се слага в една от питките и я сгъвате на 4, намазва се тиган с масло, запечатва се сгънатата питка и е чудна бърза закуска. По-бавно е с плънка тип “задушена“. Тогава ги ползвам вместо одрински кори. Ама си става за вечеря. Най-обичам с праз и сиренце.
Ако не ме мързиии... Joy

# 925
Заради вас захванах да правя мъфините с мая на Яна! Стана ясно,че ще си остана дебела 😭

# 926
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Заради вас захванах да правя мъфините с мая на Яна! Стана ясно,че ще си остана дебела 😭
  Сисунче, то пък не може всички да са слаби, някои трябва и да сме хубави  Wink
А и ти не си дебела, не се прави.
 Заклах боба, и сега ще се вари в тенджерата под налягане.
 Мъжете излязоха, и настана тишина.

# 927
  • Пловдив
Ай, чиърс! Уиски с ония, забранените Шоко××ди Sunglasses  било супер комбинация!

# 928
  • Германия
Ха, ха, мога само да си мечтая да съм дебела колкото теб. Дори в най-смелите си мечти не съм слаба като теб Joy

# 929
Вий нямате милост, ве!! Пици, уискенца, фурмички, ала-бала! Ми, пишете, плийс-Веселина да не чете! И минавам по диагонал! 😀
Днес пуснах жалба в здравна каса, че не ми дават направления, плащам здр. вноски, искам да не плащам преглед по каса, изследвания, защото лл не дава направления! В петък да отида да ги взема! Ми не съм смятала, че това същество има положена хипократова клетва! Спирам, щото се ядосвам, а трябва да бъда спокойна, за да се оправям!
Ени, да се оправя Синеочка!

Общи условия

Активация на акаунт