Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 001
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 900
  • Пловдив
Аааа, Уми...няма да минеш тъй Simple Smile Ква тая зона? И давай рецЯптата бръже.
А какво тренираш?

# 901
  • София
Елифче, онуй, за което питаш какво е ( от което е пицата на Бърди, а аз не мога да напиша, защото Рахаля го преименува на кавал 🙄) са онези кръглите питки, които се продават по магазините . Просто слагаш отгоре плънка за пица и бухваш да се пече. Аз на Малката Злоядка й правя такива.

Туй дЯтИ не знам защо се радва на реклами за черен петък. 🤔 Нищо нямам намерение да купувам. Тя ако таи надежди, няма да е зле да ми каже, че все пак надеждите й няма да се материализират сами. Но мълчи като партизанин.

# 902
  • Пловдив
Добре, де тоя лаваш не е ли много тънък? По-добре май става с блат от ония гръцките питки.
Аз от тортили правя пица, ама тип калцоне, т.е затворена, прегъната и готова в грил тигана за 5 мин.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 16:45 от mystic woman

# 903
Елиф,
Скрит текст:
Лаваш е плосък хляб, като питките за дюнер. Импровизации с него безброй.Най-често го правя на сандвич, сгънат като дюнер,но с каквото има в хладилника и сплескан на тостера.Пицата беше от два броя питки,между тях с настъргана моцарела и доматено пюре.Отгоре пак пюре и другото е по желание.За около 8-10 минути макс на 200° фурна.При нас продават тези:

# 904
  • Пловдив
М да...взех веднъж, но не ми хареса това. Тортилите са ми по-по вкуса Simple Smile

п.п. Имам и бисвитена торта...казАх ли? Satisfied

# 905
На мен пък тортилите ми киселеят 🙄,и са някак по-жилави.
Ммм, 🍰

# 906
Маааале какъв въртоприлеп 😱😱
Че то ако прелети над мене си... сянка ще ми направи, бре🤭 Аууу, УжасТ!
Джулс, дано нищо няма на снимката.
С Лаваша правя нещо като дюнери на моите. Мързелива, бърза и вкусна работа. Обичам лаваш 👍
ДобрЕ изреди сто и една вкусотии в секунда.
Аз притеснен за сестрата на булката скоро дет ви показвах. Тя беше ланшната булка от миналата година. С Ковид са с мъжа и, той в болница стигна вече.. Тя от днес с положителен тест. В ранни месеци е, май втори/ щото тайна още пазят/ та не знам точно. Личната и рекла, не знам кво да пиеш 🤭 Гинеколога и той смотлевил парацетамол едва, едва... Ииии притеснено мий. То вярно, че тегаво лечението на бременните.. ама пък що за отношение. Тва в Пловдив. И не им увряха главите да се ваксинират. И още по-мий смотано.
В този ред на мисли щерката най- после рече- ще се ваксинирам. Аз щастлив .. най- после получи някакво крехко просветление и тя. Дано само не се откаже...

# 907
Начиии,ММ се ваксинира и не спира да ми намила.Свекървата и свекъра и те..
Най- добрата ми приятелка и тя...Ми честно няма да го направя,щото ме тормозят всички и щото като ги боцнат и все едно им промиват мозъците и се почва една пропаганда...Ааааааа!Заради ММ се записах в една група за ваксини, а там фанатици,майна! Цитирам:"Днес е хубав ден!!!В лявата ръка си боцнах Пфайзер,в дясната Инфлувак !!!" И отдолу коментар: " Ако те чуят у Бг мамето,ще полудеят"
WTF?!?! Ма тва е ненормално,бе!!Като зомбита са!
Мистиче,с ластици ,гири и някви програмни от тубата си тренирам.Нищо специално.
Зоната е режим на хранене ,дето се опитвам пак да го следвам.Много хубав,но с моя предиабет и хипофункция,трудно напасвам храните.

# 908
Синеочка е болна, мен ме "зарадваха" с едни разходи, дето няма от къде да ги дам, гладна съм... Абе с две думи-немам думи.

# 909
На мен пък днес една приятелка ми се обади притеснена, че сънувала, че се караме на корона тема. Laughing Сега, че ни пропаднаха коктейлите, защото тя не е сертифицирана, пък аз сама няма да жуля коктейли, така е, ама не съм ѝ намилала, че чак кошмари да сънува с мен.

# 910
Е, Уми, ти все едно да си веган и да влезеш в група за нисковъглехидратно хранене и после да се оплакваш, че всички те карат да ядеш месо Joy
Не се ваксинирай, щом не искаш, ама и не чети в провакс групи Simple Smile

13, стискам палци да се оправят и всичко да е наред с близките ти. Парацетамол може със сигурност да пие бременна. Ако не, тук във форума да пита, със сигурност има много информирани потребителки, какво може и не може да пие по време на бременност.

К'во друго имаше, а да, от много гледане вместо нори съм поръчала още ориз за суши. Дребният не беше хич доволен като го установих преди малко. Пита ли ме мен, че оризът вече се вари. Дано му няма нищо и утре може да се ползва пак Simple Smile

# 911
И аз днес се чудех,защо привърженици на нещо,се врат при "опонентите" им 🙄.Неам толкоз здрави нерви,че да ги "чупя" по на някой теориите.
Ени,що така,кога успя да се разболее Синеочето?

# 912
Отказвам да ви чета, само манЖи развявате! А Добротея и цветно, направо 3Д ги описва Close
Аз се нареждам до Веселинчето в групата на леворъките. Ни манЖа за пред света мога да сътворя, нито нищо. Ако нарисувам къща, требе да пиша до нея-  КЪЩА, щот може да се сбърка с пералня... Но пък съм ценител, особено на храна...ох... стига да има кой да я поднесе. А Сис, да не се опитва да внася членски внос при леворъките, щото е ненадмината в макиажа!
Радвам се, че Джун се разписа и се надявам много скоро всичко да е отшумяло! А доколкото познавам Веселинчето... хм, тя е точно като мен и гаранция днес не е била на снимка. Весе, така ли е?!
Гери, любима моя, олее какво страшилище си показала, и на палмата спи казваш, пред вратата..ОХ, ще си стоя в каторгата там е безопасно Stuck Out Tongue Winking Eye
Та като казах каторга, аз обявих стачка, не гладна де, но отказах да рАботя от тъмно до тъмно. И да ми се подмаже Убавецът, днес имахме почивка, скарата включена, пекат се меса, разлива се мелнишко вино, за мен айрян и Недовършеното вика - Карамел, к'во ше кажеш, м? Все едно сме в Елада на дебели четвъртък - скарата пуши, виното се лее... Дааа беее, направо си е едно към едно, с тая разлика, че там съм наконтена, с прическа и се чудя в коя ръка да си държа узото и в коя пържолата, а тук съм навлечена в дрипи като маскирания певец.

# 913
Ренко, тя пак много изкара, трета поредна седмица й беше на ДГ. Ще мине.
Рязах зеле до ся. Пфуу много мразя. Ся пуш-пауза и продължавам.

# 914
Джун, хайде снимката да е наред. Весето се разписа, но не каза нищо за нейната снимка. Бързо да минава пущината и скоро да свалите короните от главите си!

Ени, какво й е на Синеочето? Да оздравява скоропостижно и тя.

Ох, Ренко, сърцебиене получих от твоята пица, още ми е пред очите.
Не съм пробвала лаваш, даже и не съм се сещала да потърся. Трябва да поправя тази грешка.
Ние тази вечер сме на фасулец, ще пекна и малко суджук да не вземе МУ да отслабне случайно и да се свърши.

Един краен срок ми диша във врата - бързам, нервна съм и съм крива.

Днес видях реклама за книжен черен петък. Ако има намалени електронни книги, може да намажа някоя и друга, за хартиени съм пас.

Общи условия

Активация на акаунт