Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 282
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 570
Добрютруууу

Веси, радвам се, че си се разписала, надявам се, че се чувстваш по-добре. Все по-добре да става.

Сега ако и Джун може да драсне, да сме информирани Simple Smile

Вкъщи е на вили и на могили, обаче нищо не ми се подхваща. И пране за сгъване ме чака, ама ще почака още като гледам Simple Smile

Много обичам да си измислям ситуации и да си ги превъртам в главата, че и да си се нервирам. От петък съм подхванала една такава и си я отглеждам грижливо...

# 571
Чудя се ,как може човек да се промени толкова много,че да загуби себе си?! Или никога не е бил това, което другите са виждали?
Кроте,де си?

# 572
  • Пловдив
Добро!
Аз па обичам на маса Simple Smile  е, снощи от 19 до 23ч...и още мога, ма се зачекна темата ваксини и до там.
И аз пия кафе...не спах добре. Закуска и си отиваме, че у нас е бомба Confused

Весе, ще мине!
Джун, при теб как е?

# 573
Здравейте, дружина.
Да кажа, че стискам палци на Веси и Джун,  бързо и леко да им минава тая гадост.
Аз, да не повярваш успях да избягам от реалността за няколко дни. Освен празните джобове ще се прибера с много пълна душа и заредена отвсякъде. Днес, обратно в каторгата (по Карамелка). Ей ме на, събирам последни слънчеви лъчи..

# 574
ДобриЮтро!
Много красоти сте показали вчера,то обувки,то палта..Обачеее,Търти и щерка се класират на първо място.Много сте готини!
Донси,твориш големи красоти,браво!
И днес да си кажа - болните бързо да оздравяват!
Мойто шефче май вече е добре,сякаш всичко изчезна изведнъж!Дано,дано! Разбира се,аз побързах да запазя час за лекар още вчера,недовършения ме обяви за откачалка.
Акъла ми е детски, ма годините не.След десетина дни чуквам 30,б@си!
Ени,ако знаеш как добре те разбирам..Моя У много обича да ги прави тия номера.
Скан,прегръдки за тебе,ей така да си имаш!
Жаки и Кротал изчезнаха,ма дано са добре.

Аа,да не забравя да кажа,че се чувствам като сдъвкана и изплюта,гръб,кръст,г@з,глава,ръце,крака,всичко това ме б-о-л-и.Явно ще се разпадна преди заветния юбилей.Grinning

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 11:15 от Layla•°

# 575
  • Германия
..........................
Акъла ми е детски, ма годините не.След десетина дни чуквам 30,б@си!
.............
Ма как така, и годините ти са детски Kissing Heart На мен спокойно можеш да си ми дете.
Радвам се, че шефчето е добре.

Чудя се ,как може човек да се промени толкова много,че да загуби себе си?! Или никога не е бил това, което другите са виждали?
Кроте,де си?

Сис, може. Човек може да се промени толкова много, че и сам да не се познае. А понякога с тази промяна не губи себе си, а се намира. Лошото е за околните и най-вече за близките, на които очакванията не се опрвдават. Дълга и тегава тема и не е за неделя сутрин.

Търся си голяма спринцовка, явно имам нужда кафето да го приема венозно - второ изпих и още заспивам на компютъра.

# 576
Ох, и на мен ми се доспа... Днес реших, че ми се пие черен чай, обаче нещо ме налегна дрямка, дали е от него кой знае Simple Smile

Опитвам се да се накарам да се раздвижа вместо да полегна, което няма как да направя така или иначе, ама това не ме мотивирВа повече за раздвижването Rolling Eyes

# 577
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пих кафета, чай, ходих по гори и планини, даже в каторгата на Карамелота се нашмугах...
видях хубаво дете, хубави лакове, Wink да дофъркам ли и аз в салона?
и на донси прекрасните обеци видях. и аз искам на майсторски пазар, и аз искам нови обеци, гривничка, може би  брошка...
по някое врем се сетих, че не съм изхаресвала нищо, нямам навика май, но вие ще ми простите. Simple Smile

има такива дни, в които човек става с ... трите букви нагоре и целия ден така му върви.
Sad Sad Sad водиха ме на море. за два дена, с пътуването. едно, че се уморих от път, другото е, че изобщо не ми се тръгваше обратно. Sad

галещи вълни, топла вода, мек копринен пясък... и никой за нищо не те закача...
а сега пак на тръстиката. Sad

# 578
  • Пловдив
Ква тръстика? Нали не бачкаш?

13-сче, страхотни сте! Красавици!
Я кажи кви са мерките в хотела?

Весе, ти имаш ли ваксина?

# 579
  • Германия
Добри, в такива дни задължително се връщаш в изходна позиция и след няколко часа ставаш с правилните букви нагоре Joy
Аз за щастие след 3 часа ще мога да го направя, нищо че не съм станала с трибуквието нагоре.

И теб щях да те издирвам, като Жакито и Кротик, добре че се появи.

Сега ще се направя малко на работна и после ще се скатая.

# 580
Ех, цяла сутрин пиша и все забравям да кажа на 13 щерка й каква е хубавица. Пу-пу.

# 581
мистиче, не бачкам, както казваш ти, но трябва да стана в 6 за да направя обяда на Горинич (столът им още не работи, а заради ситуацията може и изобщо да не проработи тази година) и да има време за закуската за всички.  след това стандартното - какво да купя за готвене и какво да приготвя за вечеря.
отделно ОИ е интензивно занимание Simple Smile бърша праха по мебелие сутринта, следобяда пак са за забърсване.
а и както отсъствахме два дена...

# 582
  • София
Добър ден, другарки вещици!

Вчера цял ден изкарахме навън да се радваме на хубавото време. ОИ вкъщи си остана непипнат. Днес съм на работа и пак ще си стои непипнато. Все по-слабо ми пука.

Добри, като чета за прахоляка при вас започвам да си мисля, че и аз живея до пустиня. У нас е същата история - сутрин бърша, следобед вече не личи. От булеварда под прозорците идва всичката тази гад и се опитвам да не мисля, че това го вдишваме.

Благодаря за кафето! Красива есенна чаша кафе! Много ми е заспало днес и май няколко такива ще са ми нужни.

# 583

Сис, може. Човек може да се промени толкова много, че и сам да не се познае. А понякога с тази промяна не губи себе си, а се намира. Лошото е за околните и най-вече за близките, на които очакванията не се опрвдават. Дълга и тегава тема и не е за неделя сутрин.

Така да бъде! Бабче, толкова мъдрост си събрала ,че чак ме плашиш 🤗!
Потънала в моите си проблеми все забравям да кажа за принцесата на 13,че е истинска красавица 🥰! На Ени Синеочето пък, всеки път ми топли сърцето, толкова добро и красиво дете😘!
Добри,една къща никога няма да се превърне в дом ако не можеш да нарисуваш сърце върху мебелите,стига си бърсала!

# 584
хахахха, освен сърце мога да запиша инструкциите към половинката, указанията за Горинич и няколко "майни" ей така, безадресно.

не му се впечатлявам уж, а като не сложа очилата и не го виждам, но си е дразнещо а знаеш, че си почистил навсякъде, а след това да сиу вдигнеш чашата с кафе и да видиш "кръглата градинка на архитекта" под нея. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт