Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 300
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 810
  • Оптимист по принуда
И аз искам хубав цвят, не домашнЯрка, да спре да ми расте мустак/вежда черногъсто-мустакичести и просто да приличам на човек, който се грижи за себе си, не влачен от трактор в кална нива.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 19:20 от demmy.

# 811
  • Пловдив
И аз така ...за косата, ам все не се решавам, че късо ич ми ме утива Simple Smile В четвъртък ще ида след работа да ме клъцне малко и ще мисля още.
А др.седмица тряя съм на боя и да запиша час.
СипАх си и аз...дойде ми и е як теч. Пак Confused
Зяпам няква немска комедия...трябва да сваля някой сериал, ама...

# 812
Лоши сте!!!! Заради вас чета и дъвча шоколад с лешници и стафиди!
Карамелкова не я видях, ще си я представам.
Вали, студено е, но аз съм доволна. Купих си еластични калъфи за дивана, табутабуретките и фотьойлите в хола. Не са осмото чудо на света, но добре стоят. Като за 111 лева общо бюджетно решение излезе.
Веселинкова и Джунчето, драснете нещо, че ви мисля!
Корт, де одиш като те няма?

# 813
  • Mediterraneo
Утре съм на фризьор и аз. После ще мацна оранДжево. Ма така да го обичам този цвят. Първо щерката ще ми обезцвети косата, дан мислите, че лесно става морковеното. Ако се харесам, ще покажа. Ако не, ММ да се срамува от мен, нъл на пътешествие ще ме води.

# 814
  • Пловдив
Их, много искам да ми държи косата кат на Карамелчик, та и аз да ходя веднъж на фризура и после цяяяла седм.с прическа Simple Smile
Ама неее...веч незнам къв шампоан да взема, за да не я мия през ден Head Band

# 815
  • France
Днес купих шоколад с лешници и стафиди зарад вас, остава и час за фризьор да си запазя. Банковата ми сметка не харесва това.

# 816
  • Mediterraneo
Моята банкова сметка издъхна на следващия ден от заплатата. И като знае, че поне до април ще е гладна, реве не, ами се къса.

# 817
Аз фризурата я оправих миналата събота, тази ще правя ноктенца. Измръзнах днес, особено на връщане от работа. Студ, вятър, дъжд, три в едно.

# 818
Мисти, хич не мога да дам съвет, какви продукти да използваш. Аз нямам идея нито с какъв номер боя ме боядисват, нито с какъв шампоан ме мият. Просто много им вярвам и нещата се се случват.
Според мен най-важно е да намериш твоят фризьор. Като те измият с хубав шампоан, като ти сложат хубав стилизиращ продукт и те изсушат качествено с четката, мисля, че поне 5 дни ще имаш перфектна фризура и сутрин със съвсем малко усилия щя я привеждаш в ред. Моята косица е слаба и мека, но се държи добре, като е обработена професионално. Вкъщи посмъртно не мога да я оправя, а и нема нужда, като знам, че има кой да ме направи, хем хубаво, хем да съм в приятна компания. Wink

# 819
Скоро не ме бяха подстригвали.Скоро се поправих-от коса почти до кръста,стана до малко под раменете.Олекна ми,и като тегло,и като време за сушене.Даже си оставих естествения цвят,няма и помен от кичурите.Е,тук таме има бял косъм,но на този етап ми харесва допира на здрава и жизнена коса.

# 820
Колкото пъти я пусна моята коса толкова пъти я нося само вързана, особено на жега е абсурд да я оставя пусната, ще се сваря.
Режа и си отдъхвам Simple Smile

Мисти, трябва да започнеш полека лека да я миеш по-рядко. Но иска да се преодолееш в началото и да стиснеш зъби. Така ще стигнеш полека лека до 2 пъти седмично миене и ще се омазнява по-малко.

# 821
Веднъж на високосна ми правят къдрици с дифузер, после ги поддържам с навлажнени ръце и пяна, но не се възприемам много,много. Голяма глава, ма празна Joy

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 20:11 от Caramella

# 822
  • Mediterraneo

Мисти, трябва да започнеш полека лека да я миеш по-рядко. Но иска да се преодолееш в началото и да стиснеш зъби. Така ще стигнеш полека лека до 2 пъти седмично миене и ще се омазнява по-малко.

Това е истината, моята е изстрадана преди години, когато се бях докарала от сутринта до вечерта да не прилича на коса моето. От години я мия не повече от два пъти седмично, но определено ми струваше много усилия.

# 823
Ули, при определени типове коса, това е невъзможно. Не е до търпение, невъзможно е, поробвано. До коса е. Няма жив фризьор, който да ми направи прическа и тя да оцелее на следващия ден. Е, нула номер може.

# 824
А, Сиросче, аз за издръжлива прическа не знам наистина, какво би помогнало.
За намаляване на честотата на миене имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт