Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 802
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 425
Ба научен! Може и от стрес сега на ново място.

# 1 426
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Жаки, честит ви нов член на фамилията! Голям сладур е, адаш на нашия рошльо. Simple Smile
Нашият за една седмица го приучихме да ходи в душ кабината. Когато го взехме (тримесечен), се улучи дълъг дъждовен период, нямаше ваксина и не трябваше да го вадим вън. Първо сложихме пелената в душ кабината и докато не свършеше работата, не я махахме. Ама и с него седяхме там, докато не се изходи. После вече без пелена почна да пишка. И сега ходи в банята, ако по някаква причина не може да устиска или не може да се изведе. Досега нищо не ни е нагризвал. Бързо научи какво означава "не". И вашият ще свикне, само трябва всички да се държите еднакво - ако нещо не е позволено, да го изискват всички от него. Бързо схващат.
От стрес е нормално да се изпуща, въобще, докато е малък - от всяка емоция - страх, радост...

Уми, вземи си мехлем с арника - арнигел или подобно. Много бързо изчезват синините с него, личен опит.

Сега е ред на кафето и после - бягай, работо, че ида. Продължава мрачното и дъждовно време при нас.

# 1 427
Жаки, ще ти пиша после, че допивам кафето, а работа ме чака. Има ли всички ваксини? Ако ги има и може да излиза, хич не го учи да пишка у вас. Зор е в началото, но ще си направиш услуга съвсем скоро. Ако няма всички ваксини, тогава се занимавай с пелените.

А за Жаки това е наистина сбъдната мечта. Heart Няма такова щастие. Особено в тая скапана обстановка, кучето за тях е истински антидепресант. Гледам я и мойта. Добре че е кучето, да си има дружка между 4-те стени и причина да излиза навън.

# 1 428
  • Германия
Жаки ето я Любители на кучета

Може и от стреса и новото място да е, а може и да не е научен, често с тази информация послъгват, че кой ще вземе куче, ако кажат че пикае навсякъде Joy

# 1 429

Ренко, жива да си! Аз, като свикнала сама да си ровя по нормативите, не бях попаднала на това обяснение.
Добре е обяснено Simple Smile

Жаки, честита нова душичка! Много е сладък Simple Smile

Тринайсе, два пъти "УАУ!"

Скан, и от мен честит РД на патерица! Пожелавам ти да си намериш работа, която да ти даде свобода!

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 12:31 от gerata

# 1 430
Скания, честит рожден ден на патерица! Злото да те забрави! Flowers Four Leaf Clover

Уми, малко е късно, но не пречи да пробваш - намажи синьото с олио.

Ох, кафявата топка на Жаки Yellow Heart

Спах около два часа, едва гледам. Трябва да мисля накаква манджа.

# 1 431
  • France
ДобрЮтро!
Уми, да минава. Пак малкият дявол, мама така си счупи китката.
Днес пак се стракахме с нея. Аз я питам как е възможно да има такова юнашко доверие на майсторите? Тя ми отговаря, че при мен недоверието било патология и други красоти, които ще спестя. Репликирам я с въпроса кога, за целия ù живот, ù се е случвало майстор да си свърши работата без да му стоиш на главата? Тя ми дава като пример апартамента на дядо ми. Хм, когато майсторът циклещ паркета надра лайсните и оклепа стените с лак? Или бояджията, който толкова беше разредил латекса, че като се облегнеш на стената и ставаш в боя? Или може би онзи, който сглоби кухнята и си остави ръцете в мивката? Да съм мълчала! Трябвало да знам кога да млъкна Joy Ох, не знам... и това са големи хора.

# 1 432
Жаки, ама той като плюшен тоя куч сладък Simple Smile Много радост ще е у вас.

Уф, много тъпа грешка съм направила на работа, от чисто невнимание, ама чисто. Даже оправдание не мога да си намеря, защото си е моя вината. Поскараха ми се, с право, пък на мен ми е толкоз криво, че така съм проспала и то няколко дни. Ужас, много ми е гадно.

# 1 433
  • France
Скани, забравих ти РД-то. Зло да те забрави Birthday

# 1 434
Ули, не се самобичувай много. Който не работи, той не греши. Hug
Ако няма умрели, всичко е наред.

# 1 435
Фил, няма да ти бъде лесно до Коледа.

Жаки, влюбена съм в малкия куч. Да ви радва и да придобие бързо навици. А като гледам малката, колко е щастлива, сърцето ми се пълни.

# 1 436
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сутринта чета в един от новинарските сайтове, за оня урод, който уби жена си... Свекъра молил за по-лека мярка, тъй като страдал от няколко заболявания. М@мка ви душевно болна, като завлече трупа на снаха си да го хвърлиш в блатото не страдаше от "заболявания"!

Иначе, честито на Жаки и малкото Жаки, много сладък куч е Gift Heart

ЧеРеДе на Сканийка, пожелавам ти да изгрее слънце и на твоята улица, и много, много щастие!

Ули, споко, аз набълбуках фирмата с 4-5 хилки, но ще се оправим някак си Wink

Фил, много смело от твоя страна да живееш с родителите си, дори и до Коледа. Кураж!

# 1 437
Фил, искрено съчувствам! С възрастните хора е така явно! Моите какви издънки имат,бедна ти е фантазията!

Днес заведенията в цялата страна ще бъдат затворени в знак на протест срещу новите мерки! Отивам на работа и ми сервираха,че сме съпричастни и ще затворим за два часа 😂. Направих си кафе и седнах! Така се работи вече 🤣😂

Ули, това,че признаваш грешката и ти е гадно за нея е достатъчно,за да разберем ,че си съвестна! Безгрешни хора няма!

# 1 438
Скания, честит рд на патерици, да си здрава, спокойна и щастлива, съвсем скоро! Кой език учиш, и докъде си вече? / за програмиране, де/
13, поредна страхотна рисунка Simple Smile
Добро утро от мен, вече разходихме куч и е време за закуска.

# 1 439
  • Пловдив
Фил, аз нали съм от неразбралите все...вашите са при теб за да им помагаш или...докато правят тук ремонт...? Нещо не схванах що се "мъчите" взаимно Thinking
Голямото ти дете знае ли български? Как общуват? Simple Smile винаги ми е било интересно Simple Smile ако ти се сторя нахална не ми отговаряй.

Скания, да си здрава!

Общи условия

Активация на акаунт