Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 65 411
  • 844
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Black Opium- YSL, зарадвах се с този 'чудя се дали да си го купя' парфюм, тъй като определено е по- тежичък. След като постои върху кожата известно време, аромата се разгръща и първоначалната тежест намалява, долавям нотки на кафе Simple Smile Бих казала, че ме изненада приятно и си заслужава цена-трайност.

# 106
По въпроса за hair mists- зависи колко коса имате 🤣🤣
За къса прическа е безсмислено, но моите Делина и Blossom love на Амуаж стоят в косите ми докато не ги измия. Комбинирани с парфюмите пък карат всички да се обръщат след мен, увеличават проекцията в пъти. Пробвайте- със сигурност не са голи води😊

# 107
  • Бургас
Делина и Blossom love са едни от най- трайните и проектиращи парфюми, които са попадали върху мен.С тях не можеш да останеш анонимен, много харесвам и двата.Парфюм за днес Alien edp.

# 108
Днес пробвам Escentric 02. Свеж и приятен, действа ми ободряващо. Нещо в него малко ми напомня Chai на Робер Пиге. Склонна съм да се замисля за покупка.

# 109
Днес пробвам Confetto
По коледните пазари правят захаросани бадеми с малко ванилия и този парфюм ми напомня за тях, но ванилията тук е щедро поръсена.
Освен бадеми и ванилия има и бяло цвете/я (усещам, но не различавам какво е) и е ултра траен и силен парфюм.
Много ми идва ванилията, не е моят аромат

# 110
Днес съм с https://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Dali-Eau-de-Toilette-13072.html
Взех го за смешно малка сума. Дали винаги ме е изненадвал, а комбинацията Дали и Морилас тук е изключителна. Това е парфюмът, към който посягам вече 4-ти ден и нямам желание да го сменя. Така би трябвало да мирише всяка майка - на спокойствие, сила и вътрешна хармония. На мен лично ми носи усещане за мир.

# 111
  • by the sea
Момичета I Want Choo много ли е близък наистина до  Coach Dreams Sunset( който имам)
взех I Want Choo ,но ако са еднакви няма да го отварям ще го оставя за подарък Innocent
мерси

# 112
Чакането ми се увенча с успех :

Автоматично влизат в ароматите ми за сезона. Не очаквах изненади, имала съм първообразите и очакванията ми се оправдаха: красиви, силни и мощни аромати- точно каквито ги обичам. Много ме радват, мисля , че обонянието ми се умори от сложните аромати през последните две години .

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 14:00 от macadamia

# 113
Чакането ми се увенча с успех :

Автоматично влизат в ароматите ми за сезона. Не очаквах изненади, имала съм първообразите и очакванията ми се оправдаха: красиви, силни и мощни аромати- точно каквито ги обичам. Много ме радват, мисля , че обинянието ми се умори от сложните аромати през последните две години .
Честито! Прекрасна снимка! Прекрасни парфюми! Heart

# 114
  • На острова
И аз бях питала за hair mist. Обмислям L’interdit или Delina, че имам и двата.

Аз се връщам от спонтанно посещение на John Lewis, където може да си тестваш и пръскаш на спокойствие. Или доколкото имаш обоняние за това.

От китките ми се носи L’interdit Rouge, пробвах различни други, които си бях набелязала, но това, което ми грабна сърцето и ума, бе Scarlet Poppy 💄💋. Разкош ❤ Май го искам. Единствено ме притеснява, да не е много нетраен.

# 115
  • Пловдив
Scarlet Poppy не е прафюмна бомба и стои тихо и прибрано. Но все пак е по-интензивен от повечето парфюми на марката.

# 116
  • София
Ехее, много предложения за малинки, благодаря ви, ще ги попроуча във фрагрантика Simple Smile На първо четене си набелязах Lanvin Jeanne, спомням си, че ми беше допаднал като излезе преди години и ми се струва safe blind buy. Аз търся точно въздушни, леки, но не без характер аромати, подходящи за хоум офис.

В тази връзка, коя от всичките разновидности на Marc Jacobs Daisy бихте ми препоръчали. Наумила съм си да поръчам насляпо, не ми пука, че е есен, искам нещо ефирно и звънливо (но да не е прекалено размито и акватично, например Versace Bright Crystal не го харесвам, акватиците изкарват някаква потна нотка за мен). Нещо хем сладко, хем ефирно и приказно, да речем с виолетки / малини / смокиня .... бели цветя и роза трудно харесвам. За ориентир, най-добрият аромат в тази посока за мен е (май вече спряната) Lolita Lempicka EDT (бледолилавата ябълка със сребристата дръжка). Какво ще кажете за https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Daisy-Eau-So-Fresh-10858.html, https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Daisy-Dream-25289.html или https://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Daisy-Love-Spring-64379.html

# 117
  • София
Между другото, се сетих на какво ми прилича Scarlet Poppy!
https://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/Le-Feu-D-Issey-Light-726.html
Това го пуснаха май само за година-две и и след това изчезна.

Малко ми прилича и на това https://www.fragrantica.com/perfume/Iceberg/Iceberg-Since-1974-for-Her-51689.html
, обаче Попито има много по-силна подложка. Аз обаче, го пробвах само на китка и блотер и не мога да кажа как ще стои на врата ми.

# 118
И аз бях питала за hair mist. Обмислям L’interdit или Delina, че имам и двата.
Хеърмиста не е за пренебрегване. Може да се пръска и по кожа, ако това е желанието (бяха попитали по-рано), но продуктът е за коса. Разпръсква се ефирно, различно от спрея на парфюма, наистина като мъгла, няма почти никаква трайност, когато ползвам мист, косата ми е по-хубава. Не бях обърнала внимание, докато не ми казаха, че косата ми била лъскава. Тогава се замислих, не съм сменяла шампоан или маски, пръскам хеърмист.
Парфюм за деня смокинята на Молинард

# 119
Какви красиви смокини Heart Eyes
Смокинята на Молинард я харесвам много, на трета бутилка скоро ще видя дъното.

На Аква Алегорията и стана нещо с пръскалото, пропадна, намокри всичко и сега ухае премного на Granada Salvia вкъщи

Общи условия

Активация на акаунт