Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 67 805
  • 844
  •   1
Отговори
# 165
Пантерата ми:
Скрит текст:

# 166
SOTD: Violet Ida Miller Harris
Усещам комбинация от кожа, землисти нотки и мирис на ядки. Интересен парфюм, но твърде наситен за моя вкус. Дори смятам, че би стоял по-добре на мъж. В Lipstick On също усетих кожа, но някак по-фина и повече ми допадна, бих носила нещо подобно.

# 167
Magda Dimitrova, Flora Rosa е кисело - свежа композиция от червени плодчета, лека роза и мускус. Беше пусната първоначално като лимитка Travel Exclusive по летищата и аз тогава успях да я взема преди да изчезне.
Изпръсках си цялата бутилка с кеф, но мм и децата винаги реагираха негативно в началото заради киселата жилка, която е доста осезаема.
Трябва да обичате кисели и тръпчиви горски плодове, за да го харесате. Розата не е водеща, но я има.
Свеж, летен колон, със средна трайност.
Повечето ми познати, любители на Алегориите, не го оцениха, но на мен ми допадна.
В духа на Gucci Guilty Absolue,  но много по - лек.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 12:19 от silver pearl

# 168
Magda Dimitrova, Flora Rosa е кисело - свежа композиция от червени плодчета, свежа роза и мускус. Беше пусната първоначално като лимитка Travel Exclusive по летищата и аз тогава успях да я взема преди да изчезне.
Изпръсках си цялата бутилка с кеф, но мм и децата винаги реагираха негативно в началото заради киселата жилка, която е доста осезаема.
Трябва да обичате кисели и тръпчиви горски плодове, за да ви хареса. Розата не е водеща, но я има.
Свеж, летен колон, със средна трайност.
Повечето ми познати, любители на Алегориите, не го оцениха, но на мен ми допада.
В духа на Gucci Guilty Absolue,  но много по - лек.
Благодаря, за изчерпстрлното описание. Искаше ми се да е мек и топъл. Киселото няма да ми допадне. МНОГО БЛАГОДАРЯ! Heart  И в допълнение, да попитам, коя от "Алегорийте" е топла и сладка? Без цитруси и много  свежи съставки?

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 10:36 от Magda Dimitrova

# 169
Не купувай Алегория насляпо. Те са летни, супер нетрайни аромати, а и са доста специфични.

# 170
Не купувай Алегория насляпо. Те са летни, супер нетрайни аромати, а и са доста специфични.
Няма! Щеше да е грешка! МНОГО БЛАГОДАРЯ! Heart

# 171
Violet Ida със сигурност не е моят парфюм, така че преминах и към последната мостра - Prada Infusion d'Iris. Харесва ми. Бих го определила като ефирен и искрящ, донякъде ми навява асоциация с пенливо вино.
Infusion d'Amande обаче ме впечатли по-силно като аромат и в крайна сметка реших да купя именно него в резултат от новите парфюмни запознанства.
Още веднъж благодаря на дамата, която направи възможно за мен преживяването от последните няколко дни!

# 172
https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Chypre-Charnel-32714.html
Започва остро горчиво- зелено с много лека здравецово-цикламена нотка и изсъхва в прахообразна роза. Стои близо до кожата, няма да ви убие, колкото и да пръскате. Действително в базата наподобява моята пантера, която е някакво лимитирано издание "Целесте"  май, доколкото разбирам. Но Пантерата звучи една идея по-миловидно млечна. Определям ги като интровертни.
Скрит текст:

# 173
Точно тази Пантера имам и аз. Подарък с много желание от страна на подаряващия.Никак не е миловидна на моята кожа. Изключително излъчваща и трайна. И за моя вкус адски противоречива. Все си викам ..потегля, и в следващия момент точно заради категоричното и заявяване .....ми не, ще си я оставя.
Явно трябва да ме вбеси за да я разменя, а дали ще успее....Grinning
Заглеждала съм го този Molinard. След споделеното категорично излиза от полезрението ми. Благодаря, laki, спести ми някой лев Yum

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 21:02 от НУКИ

# 174
Тази пантера не бих я разменила. Толкова е характерна! Превъзхожда по всякакъв начин, стига да попадне на точния човек! Мога само да се радвам, че съм ти спестила някой лев! Wink Heartpulse

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 22:10 от laki

# 175
Нужно ми е мнението ви, за тези "Герлени". Много търсих мнения, не успях да намеря.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 22:22 от Magda Dimitrova

# 176
Красиви, но супер ретро аромати.
Прочети всичко, което намериш за тях, абсурд е да поръчваш.

# 177
Да се запиша и аз в темата - парфюмни разочарования нямам за сега, но и не съм купувала на сляпо.
Тези дни редувам Tom Ford Santal Blush,  Gucci Rush и Chanel Boy, от който мисля ме боли глава за жалост и ще го разкарам. Иначе е прекрасен fougere.

И да ви питам, познава ли някой лимитираното издание на Prada Amber edp в металната бутилчица?

Бих искала да знам различава ли се от класическия Prada Amber edp, който много, много обичам? Flowers Hibiscus

# 178
  • София
Дали е оригинален?
ПП: Нормално ли е да пристига така - от ибей-ук през ГГБГ, (Hogies - втори път поръчвам), аз мисля че така е пуснат /не беше с "нарушена опаковка" - или нямам спомен/ - добре беше обвит в хартията.
Condition:New
More than 10 available Price:£49.99

Скрит текст:

# 179
  • Sofia
При такъв рейтинг на продавача,  абсурд да е менте. 99.9% при близо 200 000 продажби.

Общи условия

Активация на акаунт