Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 67 812
  • 844
  •   1
Отговори
# 180
  • BG-DE
На тези рейтинги в Ибей много вяра вече им нямам след като миналата година един такъв със стотици хиляди положителни ми изпрати посребрена, а не сребърна гривна но след като му дадох ниска оценка се свърза с мен и ми върна парите с уговорката да му дам 5 звезди., но парфюмът сигурно си е ОК.

# 181
Здравейте. Много търсих, четох... обърка се. Моля да ми кажете, има ли разлика в аромата на Guerlain L'instant EDP, в зависимост от бутилките? Интересува ме тази. Благодаря!

# 182
Показаният е Инсоленс. Иначе ароматите в новите бутилки нямат разлики, същите са като в досегашните bee bottle бутилки.

# 183
Много благодаря! Не знам коя е първа, познавам и тази и една овална плоска. Важно беше, дали та
зи на снимката си е Insolens EDP? Благодаря! Heart
Понеже не знам, коя е Вее Botlte?! Blush:

# 184
Точно тази, с многото пчелички на нея.

# 185
  • София
При такъв рейтинг на продавача,  абсурд да е менте. 99.9% при близо 200 000 продажби.
нали имаше някакъв вариант да се провери по баркод?
Иначе мен ме издразни че е наранена кутията не че се съмнявам в качеството. Той вече не се продава официално.

# 186
Не е по баркод, а бач код. https://www.checkfresh.com/

Scent of the east пак са се преместили! Първо бяха затворили щанда в The mall, викам си добре, после ги намерих в Сердика, в сайта дълго време седяха и двата адреса, сега отивам направо в Сердика да погледна нещо, те пак затворили щанда и ги няма! Е не може ли да си харесат място и да седят там, не през месец да се местят!??!

# 187
  • София
Явно е ОК, но не очаквах че е на 6г (до преди 3г се предлагаше в дрогериите)

# 188
Имам молба и нужда от съвет, поощрение или обратното, "побутване" ... С много топли чувства, помня Guerlain Linstant EDP. Преди години. След това, пробвах Guerlain Linstant Magic. Него, не можах да харесам. Имаше нещо остро, което оставаше през цялото време. Може би цитруси? Молбата ми е, понеже със сигурност, много от вас ги познават в детайли... Правилно ли си спомням приятната, уютна топлина в Linstant, която, не намерих (за себе си) в Linstant Magic? Благодаря! И допълнително... за търпението! HeartBlush

# 189
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Maple Leaf
Есенни разочарования нямам, понеже напоследък основно пробвам или купувам неща, които съм набелязала отдавна, не следя новите рилийзи сезон по сезон толкова стриктно, водя се по други критерии, когато подбирам какво ново (за мен) да тествам или купя. Simple Smile
Последните ми придобивки, които се осъществиха точно в есенните месеци, са харесани по-отдавна и съответно бяха силно желани и много им се радвам (Anamcara Dusita, Feu de Bengale Lesquendieu). Anamcara пристигна с мини принт, подписан от Писара и съм страшно щастлива, прекрасна рисунка. Heart Eyes Струва ми се, че новото изкушение за мен от нейната колекция ще е Erawan, ще тествам идните дни подробно и повторно, лятото се влюбих в композицията, сега остава да видя дали през хладните дни ще е малко по-интензивен.
Скрит текст:

Непланирана покупка беше Shalimar-чо (Shalimar Millésime Vanilla Planifolia Guerlain), но след първоначалното леко разочарование, че не е толкова силно ванилов, колкото си го представях, оцених красотата и мекотата му и ще го нося с удоволствие в идните студени месеци, излъчва благост. Simple Smile
BoMarina, благодаря за прегледа на Atelier Materi, много интересно ми беше да прочета. Simple Smile Както си ги описала, и на мен вероятно биха ми харесали Нарцисът, Какаото и Амбретът. Simple Smile
Silver Pearl, красиво ревю за Lui Guerlain! Heart Exl Страшно любим и за мен парфюм и един от малкото, от които реших да взема 1 бутилка бекъп, докато се намират още малките черни бутилчици от 50 мл на сносни цени, тъй като е вкаран в обновената линия ексклузиви (под ново име - Oeillet Pourpre - и само в 100 мл вариант) и цената му ще е доста неприятна оттук нататък. Аз усещам най-отчетливо крушата, карамфила и мека, сладка пудра, което вероятно е бензоинът + ванилията.
Аl Georgieva, къде пробва ексклузивната колекция на Estee Lauder - има ли ги в бутика на Витошка? И на мен ми е интересна. Simple Smile

Парфюм за деня: Odeur Du Théâtre Du Châtelet Acte I Comme des Garcons. Heartbeat
Песен:

# 190
Имам молба и нужда от съвет, поощрение или обратното, "побутване" ... С много топли чувства, помня Guerlain Linstant EDP. Преди години. След това, пробвах Guerlain Linstant Magic. Него, не можах да харесам. Имаше нещо остро, което оставаше през цялото време. Може би цитруси? Молбата ми е, понеже със сигурност, много от вас ги познават в детайли... Правилно ли си спомням приятната, уютна топлина в Linstant, която, не намерих (за себе си) в Linstant Magic? Благодаря! И допълнително... за търпението! HeartBlush

трудно е да преценим ти какво си намерила в даден парфюм
ако питаш за покупка, вземи онова, което ти харесва
разбира се, ако имаш възможност, пробвай отново двата преди да решиш окончателно
пп аз харесвам меджик повече

# 191
Magda Dimitrova аз харесвам много повече само L'istant, отколкото L'istant Magic.
Ще поставя тук едно мое описание за него, беше ме помолила една  съфорумка.
Дано да те ориентирам донякъде.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 20:41 от Пепеля6ка

# 192
Пепелябка Heart Eyes Благодаря много! Heart Това ми дойде навреме, защото събуди спомени, в които не бях сигурна. Heart Комплименти за прекрасното описание! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 21:15 от bubanka

# 193
Не е по баркод, а бач код. https://www.checkfresh.com/

Scent of the east пак са се преместили! Първо бяха затворили щанда в The mall, викам си добре, после ги намерих в Сердика, в сайта дълго време седяха и двата адреса, сега отивам направо в Сердика да погледна нещо, те пак затворили щанда и ги няма! Е не може ли да си харесат място и да седят там, не през месец да се местят!??!
Само онлайн са вече, прочетох в инстаграм.

# 194
Да се запиша и аз в темата - парфюмни разочарования нямам за сега, но и не съм купувала на сляпо.
Тези дни редувам Tom Ford Santal Blush,  Gucci Rush и Chanel Boy, от който мисля ме боли глава за жалост и ще го разкарам. Иначе е прекрасен fougere.

И да ви питам, познава ли някой лимитираното издание на Prada Amber edp в металната бутилчица?

Бих искала да знам различава ли се от класическия Prada Amber edp, който много, много обичам? Flowers Hibiscus
аз също обичам много класическия, както и l´eau ambree и тендер, като гледам, пирамидата на металика от 2013 година в някои сайтове е доста по-различна от тази на класическия, така че предполагам, че има осезаема разлика, в други обаче, където е спомената година на излизане 2008, е същата като класическия, за съжаление не го познавам от личен опит. Ако е от Брасти, питайте ги кой вариант е и защо е 70 мл, те са по 80 мл. Пирамидата, посочена в Брасти, е като на класическия, като гледам на пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт