Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 583
  • 844
  •   1
Отговори
# 570
  • виртуално
Имам поръчка за мъжки подарък Versace Eros.
Голяма ли е разликата в аромата и трайността между EDP  и EDT ?

# 571
Туберизата и Съншайн харесвам най-много от Амуаж . Очаквам си от така нар. Черен петък Ноир Том Форд- цената беше без дубликат, козметика на Естее / златната серия ре- нутрив/ , Табако Ванилията /100 мл/ и Омбре Ледър за половинката 😊
Ще гръмна и две маски Лалга и приключвам приключението Черен перко 😁
SOTD: Oud Satin Mood Extrait
Черните  бутилки са Голяма работа 🔝

# 572
  • Пловдив
Magda Dimitrova, Mirrh & Tonka трябва хубаво да се разноси според мен, защото на мен ми избива една дразнеща нотка - може би лавандулата.
Другият не го познавам.
Бих препоръчала Scarlet Poppy - различен и пристрастяващ.

# 573
Здравейте! Сред вас има запознати и ви моля за мнение, впечатление, напътствие... Да ви призная, вчера за първи път влязох в "Delirium". Искам да купя парфюм за подарък, за много специална за мен жена. Пропуснах, говоря за Jo Malone. Grinning Не, тя не е жената. Харесах Vetiver & Golden Vanilla и Mirrh & Tonka. Много ви моля, кажете ми вашето усещане за тях. Важно ми е, защото свое вече имам, но се колебая. Харесах и Scarlet Poppy, той малко се изгуби, на фона на другите два. За моето преживяване... думите няма да могат да го опишат. Почувствах се, като развълнувано дете. Прекрасно! А за ароматите, понеже се запознахме за първи път... Вълшебства в шишенца. Още ме "държи" емоцията. Моля ви за помощ, всяко мнение ще ми помогне. Благодаря! Heart
Писала съм подробни ревюта и на двата парфюма. На мен са ми любими, но не бих ги подарила никога, не са лесни аромати.

# 574
Bright Crystal, досега четох из старите теми за мимозата и как да не се метне човек на парфюма след описанието на kovatcheva
Цитат
Пробвах и Love Mimosa Amouage и никак не съм изненадана, че Йоан Владимир го търси за покупка. За мен този парфюм е продължение на предишните две издания на марката - Love Tuberose Amouage и Portrayal Woman, в частта с белите цветя. Тук мимозата е доста нестандартна за мен, нещо средно между жасмин и люляк, леко индолови, но почти не се усеща това, защото тук при белите цветя е използван нов подход - окъпани са в хладен пролетен дъжд, или са потопени в студени планински води. Много мокър, прозрачен, дъждовен, минималистичен и фино белоцветен парфюм е, с нежна зеленина около него и приятна пудрена сладост.
Открих го в елинор, с кода за Black Week е на много добра цена, 99% съм сигурна, че ще ми стои добре.

macadamia, за туберозата Revolving Hearts, Съншайн не ми допада

Magda Dimitrova, не бих подарила парфюм на Jo Malone освен ако не съм 100% сигурна, че човекът обича творенията на тази къща. На мен не ми допадат, има нещо недовършено в тях и не бих ги носила дори и подарък

Има ли къде да се пробват парфюмите на Le Couvent Maison de Parfum?

# 575
Здравейте! Сред вас има запознати и ви моля за мнение, впечатление, напътствие... Да ви призная, вчера за първи път влязох в "Delirium". Искам да купя парфюм за подарък, за много специална за мен жена. Пропуснах, говоря за Jo Malone. Grinning Не, тя не е жената. Харесах Vetiver & Golden Vanilla и Mirrh & Tonka. Много ви моля, кажете ми вашето усещане за тях. Важно ми е, защото свое вече имам, но се колебая. Харесах и Scarlet Poppy, той малко се изгуби, на фона на другите два. За моето преживяване... думите няма да могат да го опишат. Почувствах се, като развълнувано дете. Прекрасно! А за ароматите, понеже се запознахме за първи път... Вълшебства в шишенца. Още ме "държи" емоцията. Моля ви за помощ, всяко мнение ще ми помогне. Благодаря! Heart
Писала съм подробни ревюта и на двата парфюма. На мен са ми любими, но не бих ги подарила никога, не са лесни аромати.
Търсих, не намерих. Както говорихме, след името... намирам ревюта по-друг начин. Денси, благодаря! Heart

# 576
  • Бургас
Ал, ако прочетеш пък описанието на Ковачева за Скандал Би найт ще се залепиш за него като дъвка Bowtie Аз си го припомних/ ОПИСАНИЕТО/ и си поръчах една 30- ка.Sparkling Heart Ще бъда медена и сладка.Smile

# 577
  • Пловдив
Здравейте.Напоследък съм се загледала по  Boucheron и Lacoste .Според Вас кои са най-трайни?

# 578
Bright Crystal, прочетох го, с този парфюм по-скоро либето ще се лепне като дъвка Grinning
притеснява ме пачулито, от както се възстанових от модерната болест не го трая

# 579
  • София
...
Харесах Vetiver & Golden Vanilla и Mirrh & Tonka. Много ви моля, кажете ми вашето усещане за тях.
...
Съвсем скоро /от около месец/ се запознах с Jo Malone, благодарение сетчетата от Скарлет Бюти.
За мен Jo Malone е изтънчен лукс. Нищо натруфено няма, но и нищо претупано.
/Помня, помня, че обещах снимки и подробно описание на впечатленията ми. Ще се опитам довечера да напиша и публикувам романа. Simple Smile/
Специално за тези двата - повече ми легна на сърце Ветивер и Ванилия. За първи път усещам НЕсладка ванилия в парфюм, а ветивер обичам много. Двете съставки са съчетани перфектно. За мен ароматът е подходящ за зряла, ерудирана, делова жена. Без намеци за сексуалност, само изтънчена класа и лукс. Вече ме чака флаконче от 50 мл. в офис на Спиди, което не успях да взема вчера.
Mirrh&Tonka също е хубав, но на мен ми избива една лека камфорова нотка, която ме отдалечава от представите за изисканост. Прочетете и описанията на densi в блога ѝ - ще Ви помогнат да вземете решение.
За подарък на специална жена, аз също бих направила такъв избор. Simple Smile

# 580
...
Харесах Vetiver & Golden Vanilla и Mirrh & Tonka. Много ви моля, кажете ми вашето усещане за тях.
...
Съвсем скоро /от около месец/ се запознах с Jo Malone, благодарение сетчетата от Скарлет Бюти.
За мен Jo Malone е изтънчен лукс. Нищо натруфено няма, но и нищо претупано.
/Помня, помня, че обещах снимки и подробно описание на впечатленията ми. Ще се опитам довечера да напиша и публикувам романа. Simple Smile/
Специално за тези двата - повече ми легна на сърце Ветивер и Ванилия. За първи път усещам НЕсладка ванилия в парфюм, а ветивер обичам много. Двете съставки са съчетани перфектно. За мен ароматът е подходящ за зряла, ерудирана, делова жена. Без намеци за сексуалност, само изтънчена класа и лукс. Вече ме чака флаконче от 50 мл. в офис на Спиди, което не успях да взема вчера.
Mirrh&Tonka също е хубав, но на мен ми избива една лека камфорова нотка, която ме отдалечава от представите за изисканост. Прочетете и описанията на densi в блога ѝ - ще Ви помогнат да вземете решение.
За подарък на специална жена, аз също бих направила такъв избор. Simple Smile
Ще чакам с нетърпение! HugHeart Да, описанията на Денси са ми задължителни. Ще поупорствам и ще ги намеря. Ще чакам и вашите впечатления. HeartБлагодаря!

# 581
# 582
cabochard, благодаря! Flowers HibiscusТова ми трябваше. И Densi и Vodica, в този парфюм, усещат ванилията по сходен с мен начин. Точно тази, тиха, присъствена, топла, но не гръмка и сладкишна... не я намирах. Аз съм пристрастна, но прекрасната дама, на която ще го подаря, ще оцени аромата. Познавам я и съм убедена в това. А на себе си, пожелавам, някой ден, да му се радвам, като на мой собствен. Ще изчакам обещания разказ на Vodika и утре ще отида на специални (за мен), мисия и преживяване. Благодаря ви! МНОГО ми помогнахте! HeartHeartHeart

# 583
  • София
Здравейте, бихте ли споделили мнение за Amouage Jubilation 25 Women. Успях да го пробвам само на китката си и ми хареса. Искам да се възползвам от намалението в Елинор, но не съм сигурна дали  става за всеки ден или е вечерен и за по-особени случаи?

# 584
Здравейте, бихте ли споделили мнение за Amouage Jubilation 25 Women. Успях да го пробвам само на китката си и ми хареса. Искам да се възползвам от намалението в Елинор, но не съм сигурна дали  става за всеки ден или е вечерен и за по-особени случаи?
О не, за всеки ден не става въобще. Това е силно празничен, шумен и ретро аромат. За мен е от вечните класики и изисква доста като облекло, настроение и място, затова и никога не го купих. Не го вземайте насляпо, малко хора могат да носят Амуажи често.

Общи условия

Активация на акаунт