Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 65 436
  • 844
  •   2
Отговори
# 675
  • София
Аз по принцип харесвам бели цветя и по пирамида изглежда добре, обаче има доста мнения, че прилича на Алиен, така ли е?
Според мен не си приличат. Аз харесвам Alien и го нося с удоволствие. Бях взела Кавалито на сляпо заради добрите отзиви, ниската цена и защото ми хареса по пирамида, но от някоя от нотките в него ми ставаше лошо и отиде при приятелка. Тя го хареса. Не е много безопасна покупка за на сляпо.

# 676
Това Кавали седи страхотно на една клиентка, всеки път като е с него и правя комплименти. Веднъж ми пръсна на китката, е няма такава отврат. Пробвайте задължително на кожа преди покупка.
Имам го, харесвам го и си го ползвам с удоволствие.

# 677
А аз  търся мнение за този парфюм и положителни,но отрицателните ме интересуват повече.
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Les-Absolus-d-Orien … -Royal-28246.html
Пропуснах оферти на някои наистина желани аромати,които съм носила доста и съм набелязала за покупка.
И бях решила да прекратя слепите покупки и ,като цяло да огранича придобиването на парфюми.
Ама пусто..,тествам ,тествам и нарая бам нещо на сляпо.....Някак повече ме влекат ..
От една седмица го мисля този,душила съм го отдавна .. Притеснява ме най-вече санталовото дърво.
От няколко дена се мъча да си го избия от главата,ама сега пак се сетих...

# 678
Мили дами, бихте ли препоръчали сладникав парфюм?
Моята дама харесва Alien Goddess както и Aura sensuelle.
Искам да и взема нов парфюм като подарък.
Поздрави.

# 679
  • Sofia
Поздрави.
От мен това предложение: Idôle Aura Lancomе  https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Idole-Aura-67578.html

# 680
  • виртуално
Поздрави.
За мен нито един от двата не е сладникав. Явно ѝ харесва бранда и може да изберете нещо друго на Мюглер като Angel Muse EDP

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 18:27 от Рапунцел.

# 681
  • София
Аз с питане за бадемите в Italica Xerjoff. Simple Smile Какви са - сладки, млечни, цианидни?

# 682
Сладки. Карамелизирани.

# 683
  • София
Благодаря! Hug Такива се надявах да са.

# 684
Италика  е възможно най- коледния парфюм…Вкусен и уютен до безобразие 😊 Сладки карамелизирани бадеми, чаша  прясно мляко , бисквитки…. ето това е Италика

# 685
  • София
Очаквах и твоето включване, macadamia! Hug Благодаря! Flowers Hibiscus Ще го поръчам. Simple Smile

# 686
Препоръчайте ми нещо на Diptyque. Кой според вас е най-лесен и безопасен, ако има такъв. Искам да си избера нещо интересно за празниците, нещо ново. Исках нещо от Xerjoff Casamorati , но Bouquet Ideale въпреки че ми харесва , малко ми е тих и това ме спира. macadamia сподели същото и за Lira, мисля. Приемам препоръки и за Casamorati

# 687
  • Пловдив
На Diptyque харесвам единствено Do Son. Много красив, нежен аромат. За специални случай. Не крещи, не досажда.
Densi го определя като булчински - за мен също е такъв.
Повече харесвам EDP.

# 688
Момичета, няма да сгрешите с Италика ❤
Харесвам също Dolce Amalfi , носи жизнерадостния вайб на Sunshine. И двата аромата са трайни и радват сетивата.Италика е задължителен за Коледната нощ 😊 Лира е хубав, но мноооого немощен за мен.По-зле е откъм трайност и от Букета.

# 689
Който купи насляпо Италика и не обича супер сладки парфюми определено може да сгреши.
Потърсете проби, защото това е много скъп парфюм и трудно се маха после, да не кажа невъзможно без големи загуби. В групите винаги се предлагат отливки.

И аз харесвам само Do Son /младоженците жасмин и тубероза, са най-красиви тук/ и Филосикос от Diptyque. Хубави са природни аромати, но не можах да харесам нещо за покупка. Тихи са, спокойни, природни и естествени.

Общи условия

Активация на акаунт