Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 635
  • 844
  •   1
Отговори
# 450
Разочарована съм от червения линдердит. Даже първият път се притесних да не съм си изгубила обонянието, но не, наред си е, вчера го тествах с черното my burerry и го усещах целия ден. А сега буквално се напрягам за да доловя аромат. С I want choo същата работа, добре че там взех 10мл.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 09:18 от Ая

# 451
  • Бургас
При мен Линтерди Руж е страшно траен, много по- траен ми е от първия ЕДП, но аз пръскам в косата.Сдобих се с още един и ще се разделя най- вероятно с единия си брой, понеже е наистина много траен, това няма изпръскване.

# 452
На мен не ми допадна L'Interdit Rouge. Напомни ми отново Интенз, с който се разделих бързо. Същата мазна-сусамова нотка надуших и тук, която ме мъчеше в Интенз, въпреки че по пирамида няма сусам тук. Може да е туберозата, не знам. Тубероза уж обичам, както и всички нотки, споменати в пирамидата му, но този парфюм ме остави безразлична.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 11:01 от tuali

# 453
Ооооо, на мен Ружчето страшно ми допадна - така хубаво си ги менкам с Линтерди Интенз .....есен 2021 я асоцирам с тези две бебчета - много ме радват Heart

# 454
  • София
Ех Аризона, мерси и немерси Grinning
Сега обмислям още днес да ида да ги замета, но като е спрян....

# 455
Здравейте, някой може ли  да ми каже каква е разликата между DG The one gold и класическия? Преди години (до 2013 мисля..) имаше DG The one Desire, когото обожавах и беше с една уникална нотка на мандарина, но го спряха (беше в черен флакон). Този ,,голд" виждам, че също има тази нотка в описанието си. Прилича ли на Desire, ако го познавате, и като цяло страшно ще съм благодарна за едно описание на ,,голд", особено в сравнение с първообраза. : )

# 456
  • София
Тъкмо вчера ги пробвах. Имала съм класическия,  който според мен е доста променен. Но за златния - по- траен се оказа, по- цветен и отварящ се някак. Има една леко кисела нотка за мен, но може да е от кожата. Класическият е доста по- топък и мек, по- женствен.

# 457
Здравейте !
Нахлувам в темата и предварително благодаря на малкото, които ще се включат !
Търся предложения за мъж, който носи почти без прекъсване Versace French, който поне зимата пропуска. Ползва и Mr. Burbery, Salvador Dali Black sun,но не с това удоволствие, което Версачето.
Имаше и Dior sauvage не му допадна...
Бюджета е до към 80 лв.

# 458
Здравейте !
Нахлувам в темата и предварително благодаря на малкото, които ще се включат !
Търся предложения за мъж, който носи почти без прекъсване Versace French, който поне зимата пропуска. Ползва и Mr. Burbery, Salvador Dali Black sun,но не с това удоволствие, което Версачето.
Имаше и Dior sauvage не му допадна...
Бюджета е до към 80 лв.
Ако имате предвид Versace Eau Fraiche, в нас също е много на почит и единственото друго, което се признава е Dior Homme Cologne : https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Homme-Cologne-2013-17256.html
Пробвайте, според мен са в една тоналност.

# 459
Radincho благодаря за предложението ! Ще го имам в предвид, обаче във фрагрантика го дават като за пролетно/лятно време по подходящ. Искам нещо като за този сезон Simple Smile

# 460
Dior Homme Cologne е много хубав аромат и стои добре във всеки сезон Simple Smile за хора, които искат аромата да е близо до тях

Покрай един стрък цъфнала тубероза потърсих такъв парфюм и днес съм с Carnal Flower. Много хубав парфюм, очарователен аромат вече близо десет часа. Началото е свежо и зелено, като накълцани стръкове цветя и клонки, а аромата е божествен. След 10 часа туберозата я има, но и едно чисто ухание
Очарована съм Simple Smile

# 461
Мда той е вечна класика Carnal. Старият обаче беше феномен, а този е доста орязан.

# 462
  • София
Все пак взех Classique Essence. EDP- то ми се стори днес много подобно на ЕДТ, което имам.
Много топъл, секси и искрящ аромат. Мъчи ме мисълта, че е спрян, ама ще му се порадвам, какво толкова.

Базилке, праваб беше едно време, като ми препоръча точно тоя.

# 463
Мда той е вечна класика Carnal. Старият обаче беше феномен, а този е доста орязан.
Красив е, но някак скромен, а туберозата е всичко друго, но не и скромна като аромат, но трайността ме радва, а и не е зашеметителен и човек може да го носи в работна атмосферата без притеснение, че някой ще припада вътрешно Wink

Love Tuberose на Amouage е всичко, което очаквам от парфюм с тубероза. Невероятна красота Heartbeat

# 464
Аз не го харесвам него никак. За мен той е срам за марката.

Общи условия

Активация на акаунт