Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 570
  • 844
  •   1
Отговори
# 615
Моля някой който познава Anniversario да каже няколко думи - как се развива, подходящ сезон ......

# 616
Моля някой който познава Anniversario да каже няколко думи - как се развива, подходящ сезон ......
Много силно плодов парфюм. Сезон му е сега, развива се хубаво, но не много като цяло. Прекрасен парфюм е, но трябва да се обичат сладки и силно плодови парфюми. Презентира се  в бутика с плодова торта на витрината и мирише точно така.

# 617
  • София
Моля за съвет кой от двата парфюма да купя : XERJOFF CASAMORATI 1888 ITALICA / 2021/  или  XERJOFF CASAMORATI 1888 BOUQUET IDEALE

Нито един от двата насляпо. Първия е задушаващо невероятно силно карамелено ванилово гурме, вторият е любимият ми от линията, но на много хора е тих и нетраен.

Благодаря, Densi!
Ще намеря време да ги пробвам и ще реша. Имам Naxos и Lira, харесвам и двата, но Naxos e eдин от любимите ми парфюми.

# 618
Щом харесваш Наксос, Букета ще ти пасне повече. Италика е много гурме , все едно съм паднала в кацата с карамел и той се опитва да ме погълне. Въздух не мога да поема.

# 619
развива се хубаво, но не много като цяло

Blush това ми хареса
Благодаря densi

# 620
Ми да, няма някакви изненади или неочаквани обрати в развитието. Тече си едно след друго по пирамида.

# 621
Аз съм за Италика - и моят фаворит е Наксос
Букет идеал ми е гола вода - нещо като нищо - за толкова пари - айде няма нужда .....
В Италика има много бадем, много мляко , карамел - чуден Коледен аромат е , а Букет Идеал ми трае точно колкото Лирата  - има няма час ......

# 622
Малко извън темата, но бихте ли ми препоръчали парфюмен ароматизатор за автомобил?
https://avtocare.net/profesionalna-avtokozmetika/%D0%BF%D0%B0%D1 … rni-parfyumi-foen От мен гореща препоръка за Foen интериорни парфюми, което ще рече, че освен да освежат въздуха в автомобила, могат да се пръскат и на част от интериора-седалки например/диван у дома. Доста са трайни! Пробвала съм много от тях. За да ги пробвате може да поръчате и box с тестерчета :=)
Пп:подаряват картонче, на което да си пръскате(ако желаете), аз имам и у дома и в колата, сега съм с този
Скрит текст:

# 623
  • София
Аз съм за Италика - и моят фаворит е Наксос
Букет идеал ми е гола вода - нещо като нищо - за толкова пари - айде няма нужда .....
В Италика има много бадем, много мляко , карамел - чуден Коледен аромат е , а Букет Идеал ми трае точно колкото Лирата  - има няма час ......

Благодаря, macadamia! От година и половина следя темата / възвърнах хобито си покрай ИП/ и забелязах, че с теб
и още две съфорумки ползваме и харесваме еднакви аромати.

# 624
Love Mimosa e красив парфюм, доста силен и човек е добре да мине през облака, а не да пръска директно, че първия един час се чуди къде да се дене Grinning но пък околните са очаровани
От градините на Amouage любимка ми остава туберозата, розовия и лилавия не ми харесват изобщо, а мимозата носи подобно на туберозата усещане, но два такива парфюма не ми трябват Simple Smile

Цветни парфюми нося рядко, харесвам хладната роза на Баленсиага, но след като госпожицата отбеляза, че е женствена и секси престанах да я слагам като съм в работна обстановка.

От чантата ми се носи ухание на Carnal Flower, който все повече ми допада за ежедневен парфюм - ем има любимата тубероза, ем е някак хладен и създава дистанция.

XERJOFF все си казвам, че трябва да влезна и тества и все нещо става и се разминавам

Парфюма с тортата на витрината на Съборна го видях събота вечерта и си представих аромат на плодова тарталета - плодове, бита сметана с малко ванилия и маслено тесто

Какво носите в дъжда парфюмни момичета и момчета?

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 18:49 от Al Georgieva

# 625
В дъжд и студено време нося често Коромандел Шанел.

# 626
  • Бургас
В дъжд и студено време нося често Коромандел Шанел.
И Коко Ноар Шанел ми е за дъждовно време.Stuck Out Tongue Между другото в него откривам нещо от Коромандел.

# 627
Коромандел е име веднъж Simple Smile

# 628
Днес не е точно дъждовно а по-скоро влажно някак. За мен повечето парфюми се разкриват най-добре именно на такова иначе неприятно време.Че и вятър - благодат за парфюмите ни е такова време според мен и вече не му се дразня толкова на лошото време Simple Smile Днес се радвам на
Обичам го, а на влажно време го обожавам. Страшно ми е женствен.

# 629
Моля за съвет кой от двата парфюма да купя : XERJOFF CASAMORATI 1888 ITALICA / 2021/  или  XERJOFF CASAMORATI 1888 BOUQUET IDEALE
Имам и харесвам и двата, както и Naxos, който ми е супер любим. Италика  е млечно-ванилово-бадемово гурме, много е сладък, опияняващ дори и много мощен. Аз рядко нося гурмета, но този поне за мен  е един от най-хубавите на които съм попаднала. Все пак не би се харесал на всеки и без проба е много рисков. Букета е  много красива, дървесна и леко подправкова ванилия в комбинация с кремава тонка. По-мощния, силен и траен е Италика, но Букета при мен също се държи чудесно, като нито е срамежлив, нито е слаб, 8 часа + си ги изкарва без проблем. Много са хубави и двата, но както и Densi е писала в този случай е най-добре първо проба.Все пак, ако е на сляпо зависи какво се харесва по-принцип и какво се търси в случая,защото са различни и не си приличат нито помежду си,нито с Naxos.

В дъждовно време най-много обичам да нося ириси.

Общи условия

Активация на акаунт