💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 82 033
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 150
Правилно не взе Стратимир, той горкия как ще играе срещу неговата любима Grinning щеше да саботира

# 151
  • Испания

няма ли кой да я носи сега? я колко мъже, за какво са там?

Димо не ги е изкомандвал. Той нареждаше на бойците да я носят.

# 152
Интересен избор да не подсили племето с чиста физическа сила от Елизабет. Нещо което и на пръв поглед липсва на Бойците.
С Милена лесно ще се коалират заедно с Андрей.
На нея това ѝ е важно- да вземе човек, който може да обработи, за да му ползва гласа на съветите.

# 153
Еееее то нагласено, ма нагласено нарочно им пльокнаха Мани на приключенците нали за да има уж баланс на силите, а тая игра че и плуване дадоха за да загубят приключенците а тая Елизабет е толкова противна... Все по нагласено става това предаване :/

# 154
Лошото за Бойците сега е, че заредения пистолет в лицето на Мани е в племето на Приключенците. Всяка номинация е потенциално много опасна, защото може да се окаже, че е среща с терминатора.

# 155
  • Испания
Толкова ѝ е акълът на лиглата, та взе Милена. Като ревне веднъж и ще съжали, че я е взела. Вместо да вземе Валентин. Да видим кой щеше да им реди пъзелите.

Това при положение, че не ги е разменила по сценарий, което е по-вероятно.

# 156
Това със смените на мани и Милена и на мен ми изглежда много нагласено. Но пък това ми е много интересен епизод. Нека и другите се докоснат до чудото Манино

# 157
  • София
Уууу дойде ми сЪрце нА мЕсто. 😂 АлАл да и е на Павлинка Манка.

# 158
  Когато както им е кеф - до оня ден или плиска в морето, крампирала, или се е увила около нечия шия и я носят по водата - сега видиш ли изведнъж заплува. Направо чак не ми се гледа...

# 159
Неделчо се забави на понтона.
НО Мани бедства във водата.

# 160
Мани сега я учат да плува

# 161
  • Където морето целува небето...
Мани стои и се оглежда, вместо да плува. Чака Димо да ѝ изпрати някой да я дърпа.

# 162
Ама какво и обясняват.. да ходят да плуват с нея Grinning

# 163
Даже не е смешно да се гледа мъката на Мани във водата ...
Премести се с половин метър напред, следващата вълна я върне с един метър ...

# 164
  • Испания
С глас се смея, като гледам сините.

Ето, Димо нареди.

Общи условия

Активация на акаунт