💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 80 992
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Това, ИВ3, знаете ли на какво ми прилича. Имам спомен за сериала Приятели, когато Джоуи, Чандлър и Рос играеха една игра, в която така се подменяха правилата и се добавяха нови, че винаги да губи Джоуи. Е, нещо такова.

От сторито на Борис си правя извод, че може би не само Елизабет ще се присъедини, но и може да има размествания в племената.

Но, както казах, Джоуи винаги губи. Защото не той пише правилата.

Видяхме и какво става, когато някой се окаже твърде добър и печели всякакви видове игри - пускаме вот с смс-и.

И така.

Между другото, аз не съм недоволна от предишните победители. И Добрин, и Милен бяха приемливият победител. Може Юлиян да е бил бог в игрите, Вайс също го биваше донякъде, Веско също, но не ми харесва да печелят цинични, агресивни и противоречиви личности.
Предполагам, че повечето хора са като мен и това е причината все още да има хора, които да гледат. С надеждата, че доброто ще победи накрая.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 11:14 от Илит

# 31
  • София
Само Андрей би се зарадвал на Елизабет. Другите я смятат за конкуренция. Аз хич не се радвам, че пак ще слушам лиготиите на "мъничкото джуджи". Бъррр
Благодаря за темата!

# 32
Четейки Борис съвсем се отчаях. Аман от Пандори, щитове, шлемове и т н. Защо за разнообразие не направят един честен сезон.

# 33
  • Испания

Дали не е клепала "другарчетата" от другите племена или снимката е от началото на излъчването на формата!

Четейки Борис съвсем се отчаях. Аман от Пандори, щитове, шлемове и т н. Защо за разнообразие не направят един честен сезон.

Тупарев не знае що е то, но знае, че няма почва у нас.

# 34
  • Където морето целува небето...
Елизабет има ли снимки с някой от Боци или Шампиони (освен мишенцето)? До сега съм я засиала само на снимки с Приключенците. Интересно защо само с тях се разбира?  Може би просто не е попаднала в тяхното племе и не ги в "хранила" в синхроните.

# 35
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Честита победа на Мани! Мачкай, машино! Smiley

Всички ще са супер щастливи, че конкурент който смятат за отпаднал им го връщат. И то точно при момичетата които я отстраниха в първи етап ум-съобразителност и елиминацията за сила и издръжливост. Все качества които Бети притежава в изобилие, защото е комплексна. Кремена даже най-много ще се радва, може да се затича да я посрещне.
Но радостта бързо ще отшуми, защото най-интересното разкритие предстои. Дори чувам помпозните слова на Ралица за Отшелника и как сред тях подло скрит се подвизава ТОЙ - Наглец 1.

Коалиция ще са Андрей и Бети, Морунов ще го играе самостоятелен, но с уважение към Андрей, че двамата трябва да влачат сега отбора. Неделчо разчита на двете си съотборнички и така Красима е първата номинирана. Даже няма интрига в случая.

# 36
Представям си Андрей как ще се затича към Елизабет, ще я прегърне и ще заплачат заедно. Може Ралица и Димо също да пуснат по една сълза. Всички останали ще ръкопляскат. Ще бъде сърцераздирателна сцена!

# 37
  • Sunshine state
Елизабет има ли снимки с някой от Боци или Шампиони (освен мишенцето)? До сега съм я засиала само на снимки с Приключенците. Интересно защо само с тях се разбира?  Може би просто не е попаднала в тяхното племе и не ги в "хранила" в синхроните.
Да, това е най-вероятният отговор. 🤣

# 38
Има ли вероятност тази вечер да направят преразпределение на племената? Да направят две нови племена, за да се изравнят малко силите.

# 39
  • София
Елизабет има ли снимки с някой от Боци или Шампиони (освен мишенцето)? До сега съм я засиала само на снимки с Приключенците. Интересно защо само с тях се разбира?  Може би просто не е попаднала в тяхното племе и не ги в "хранила" в синхроните.
Ако не се лъжа, Мартин и Неделчо са от Бойците. Но от Шампоаните наистина само с АндрейкотУ съм я виждала на снимки.
И аз чакам епизода довечера с нетърпение, най-малкото, защото ще мога да го гледам целия :  )

# 40
Благодаря за темата!

# 41
  • София
Благодаря за темата!
Мисля,че Елизабет ще отиде при червените,за да има по един отшелник на племе. Simple Smile
Но пък постът на Борис ме озадачи.Може да има пленяване ,или Елизабет да си сменя племето,знам ли.
На мен пък ми е интересно какво точно ще се случи.Не дават битката,значи всички тези врътки ще се случат преди играта.

# 42
Ако не се лъжа, Мартин и Неделчо са от Бойците. Но от Шампоаните наистина само с АндрейкотУ съм я виждала на снимки.
И аз чакам епизода довечера с нетърпение, най-малкото, защото ще мога да го гледам целия :  )
"Шампоаните" 😂 отива им новото име

# 43
  • София
Аз пък не съм виждала други от шампоаните на общи снимки Simple Smile
Елизабет и други съм виждала като пожарникари.

# 44
  • Испания
Правят лайвове, без лиглата разбира се. Един ден трябваше да напускат едни, за да се вкючат други, защото може само четирима да участват едновременно.

А аз си мисля, че за два месеца не е необходимо да се сприятелиш с всички или с някого. Ако се случи, добре. Но след формата се вижда кое е истинско, кое е било по сметка.

Общи условия

Активация на акаунт