💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 80 996
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 45
Живеещите в София естествено, че ще се събират често и лесно. И Неделчо, който явно прелита или също живее в София? Мартин не помня откъде беше, но може би след участието му в Нова, да са се уговорили и събрали отново свободните софиянци на кафе.
Нека са в добри отношения, то какво им остава.

# 46
На мен Елизабет не ми прилича на човек, който лесно се сприятелява. Не е искрена и това се усеща от хората + има проблеми с комуникацията. Мое мнение.
Смятам, че е възможно някакво преразпределение на играчите в племената. Ако вярваме на спойлера:
Скрит текст:
Мани трябва по някое време да отиде при Приключенците, а Милена - при Бойците. Възможно е да има и друга размяна, но ще видим. Има логика да вкарат Мани при сините, няма само Бойците да страдат и да губят заради нея.

# 47
  • Испания
Неделчо е от Несебър, но често остава при Туджаров.

# 48
Никой няма да се зарадва на Елизабет, освен Андрей.
 Но пред нея всички ще лицемерничат и ще й се радват.

# 49
Щеше да е готино Марти да се завърне като Отшелник, защото е някой напуснал доста отдавна даже можеше и реакцията на другите да е Ъъъ, този участваше ли в предаването 😁
Сега с Елизабет малко тъпо, ама нали трябва да има драма, даже и на Стоян не дадоха втори шанс да не би случайно да им развали сценария.
Между другото той беше доста спокоен, явно се беше примирил със съдбата си.
А, иначе сега попадам в тик-ток на някакви части от лайф на Неделчо и Туджаров, в който и Мани се включва, та била си изгорила клина на свещ, когато на стопанството им бил спрял токът и тъй като не и' дали друг екип, се наложило да си сложи гащи върху клин.
Много ми убиха желанието, друг път в понеделник си казвам днес има битки, едно друго, сега и епизодът започва по-късно...

# 50
Скрит текст:
Дали не е клепала "другарчетата" от другите племена или снимката е от началото на излъчването на формата!
Снимката е правена след участието на Мартин при Гала миналата седмица.

# 51
  • Испания
Добре.

# 52
  • London
Живеещите в София естествено, че ще се събират често и лесно.

Естествено, а събиранията още и зависят от свободното време на отделните хора. Сериозната окупация предполага по-малко време за подобни неща.

Не можах да изчета всичко.
Защо Стоян бе отсвирен без "втори шанс?"  
В смисъл, ясно че им се опъваше, ама за пред хората поне имат ли обяснение?  
Никъде нищо. Аз си мисля, че трябваше да има битка между Стоян и Елизабет и победителят да се върне в някое от племената.
[/quote]

А така не се ли получава същото? Стоян се връща без да е бил отшелник реално, ако победеше....или понеже е Стоян може, а за Елизабет същото не може. Стоян веднага казвам, отново щеше да падне. Нямаше нито една индивидуална битка в която да блесна....та... Такива ми ти работи.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 15:15 от La Catrala

# 53
Защо трябва да има преразпределение на племената?
Щото Стоян излезе и сега няма кой да влачи Мани по морета и океани.
Да я харижат на Горилата и Симеон ли? Дали ще я обгрижват като бойците... Не мисля.
Но поне ще се изкефя някой най накрая да я сложи на мястото и.

# 54
Искам да видя как Паулина играе вместо Мани, а Мани й се кара. Представям си реакцията на Поли 😆
Интересно ще ми е да видя в 1 племе Мани, Паулина и Елизабет. Няма да знам за коя от трите да викам 😃

# 55
Интересно ще ми е да видя в 1 племе Мани, Паулина и Елизабет. Няма да знам за коя от трите да викам 😃
Продукцията също. Satisfied

# 56
  • На брега на реката
Възможно е, да кажат на племената, че могат да  преотстъпят най-слабия са играч на другото  племе и така Манка ще иде при сините, а Миленка при червените.
Аз лично не смятам Милена за слаб играч, но останалите от  племето, вероятно да!
И тази седмица няма да имат право да ги номинират и така Манка пак ще е с имунитет.

# 57
  • London
Това чухте ли го някъде или са просто теории?

# 58
  • София
Отвътре реакцията на част от участниците при завърщането на Елизабет си я представям като реацкията при завръщането на оригиналния отшелник - Георги Дренски в Survivor 2, отвън - доста по-възпитана и обрана:

(27:51 мин.)

Аз лично ще cosplay-вам Симеон в гифчето от корицата на тази тема.

# 59
Това чухте ли го някъде или са просто теории?

Аз отговорих на предположение.

Общи условия

Активация на акаунт