💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 012
  • 1 782
  •   2
Отговори
# 15
Не можах да изчета всичко.
Защо Стоян бе отсвирен без "втори шанс?" 
В смисъл, ясно че им се опъваше, ама за пред хората поне имат ли обяснение? 

# 16
Благодаря за темата, Смайли! Flowers Rose

В анкетата гласувах с първата опция, но уточнявам, че само Андрей ще се зарадва от завръщането на Елизабет. Може би донякъде и Борис.

# 17
  • София
Преди битката между Мартин и Елизабет съобщиха чрез voice over, че това ще е последната битка на Отшелника. Когато Стоян отпадна, този елемент вече не съществуваше.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 09:03 от La Vikinga

# 18
  • София
Участниците от трети сезон на "Игри на вокята" и техните половинки:

Борис

Калоян

Рабухчиев

Милена

Красима

Източник:
https://www.vbox7.com/article:5dd9a287d5

# 19
  • Берлин
Смайли, Бенгън- страхотен труд. Адмирации за темата, която все по-често е по-интересна и смислена от самото предаване.
Не очаквам никой, освен мишката, да се зарадва на Елизабет. Не очаквам победи за червените и може би са наред за елиминации Красима и Кремен

# 20
А в кой отбор мислите, че ще върнат Елизабет?
Аз искам в синия да бъде тя!
Така онуй нящо ще може, да бъде пратено по бързо на елиминация
Според мен ще е при червените. Имам такова усещане. Пък и сините са повече, Симеон е при тях, а той нали беше първият отшелник.

# 21
  • Буркина Фасо
май някъде пишеше, че спонсора за плажните приключения бил отпаднал.

# 22
Никъде нищо. Аз си мисля, че трябваше да има битка между Стоян и Елизабет и победителят да се върне в някое от племената.

# 23
  • Където морето целува небето...
Стоян щяха съвсем да го унижат, ако трябваше да падне и от Джуджито. По-добре, че му го спестиха. Това, че дублажът на Ралица ясно си личеше, че е записван отгоре, показва, че не искат безценната им спортистка да отпадне случайно. От тук където и да влезе с тези грошове, то тя няма как да не е един от финалистите. Едно, че първата седмица е с имунитет, второ, че едва ли някой ще я номинира в началото и трето, че с тези грошове имунитета до финала ѝ е вързан.

# 24
Благодаря за новата тема и за статистиката!
Не знам за играчите, но аз определено няма да се зарадвам. Много ми е противна малката лигла. И все пак - виждам Андрей как ще подскочи от щастие, а на останалите ще им е безразлично.
Елизабет с толкова грошове ще е част от обединеното племе със сигурност. Може и да е сред последните трима или четирима. Реално погледнато тя няма никакъв, ама никакъв шанс да спечели освен ако продукцията не й подари победата. Не е най-силната жена, дори в този сезон едни Красима и Милена я изпреварват. Само контузията пречи на Красима, но никаква котва не е. Сега обаче е идеалното време да я отстрелят. Със сигурност червен ще си ходи тази седмица, но се надявам и някой син да си замине. Много ме дразнят Приключенците като племе и е време малко да ги разчистят и тях.

# 25
  • Испания
Всичко за измислили умните глави. Послушковците вървят напред.

# 26
Гледам скрийншота от профила на Борис и си мисля за пореден път колко от участниците са разочаровани от шоуто. Мдааааааа

# 27
  • Испания
Гледам скрийншота от профила на Борис и си мисля за пореден път колко от участниците са разочаровани от шоуто. Мдааааааа

Предполагам всички, които не са пердета. А като гледат сега /тези, които гледат/, още повече.

На Борис му личи и на физиономията във формата.

# 28
  • София
Благодаря за новата тема! 💕
Може би единствено Андрей ще се зарадва на Елизабет. Не разбрах обаче защо я направиха тази врътка и спират да пращат хора при нея. Явно сценарият се променя според желаните цели. 🙄

# 29
Сценарият с отшелника е според това кой е отшелник. На Елизабет реално й се дава още един шанс така - беше логично и честно да й пращат още отпаднали и да има битки на плажа на отшелника, а не да стане отшелник с 1 победа и да я връщат. Но къде търся аз логика и честност...

Общи условия

Активация на акаунт