💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 82 038
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 300
Моля kishada да пусне още спойлери 🙂 Неговите за момента са верни.

# 301
  • London
Неделчо и за всичките неволи на бойците е основният виновен. Голяма част от конфликтите бяха активно подстрекавани точно от него. А и всичките им отпаднали досега са под негово дирижиране. Само и само да не е номиниран ще извади от десет кладенеца вода да настрои който му е удобен срещу най-удачната мишена за момента.
Вярно е това. Жалко за хубавите клипчета, които твори. Не се държи мъжката определено.

# 302
Няма да ставам адвокат на Неделчо, но все пак са в една игра и всеки се опитва да стигне до победата. За Неделчовата социална игра мога да използвам едно сравнение от Бърканичков - "върти си гъзицата".Joy Уж играе хитро, но е доста прозрачен за останалите играчи от племето му според мен. И повечето си имат вече едно на ум.

Надявам се новия сезон на Сървайвър догодина да ни предложи истински интересна и изпълнена с обрати социална игра. Където ще има играчи, които умело ще манипулират останалите и ще си променят собствената стратегия по време на самата игра с цел оцеляване. Имам големи очаквания, най-малкото защото предполагам повечето ще имат една сериозна подготовка за нея.

През този сезон само Туджаров показа добро ниво в този компонент за мен лично.

# 303
Отдавна не съм писала, но ви следя неотлъчно. Този епизод, обаче не мога да пропусна. Искам Мани да остане поне още няколко седмици! Да я бутат, да се дави, пак да я бутат, все тая! И тениска "аква Мани" ще си купя, само и само да остане този бисер в короната! Със сълзи съм се смяла! Реакциите на приключенците, докато Мани се отдава на спа с водорасли, са безценни! Тъкмо сега Поли ще оцени Семира, че от каквото се жалваш,  двойно ти идва на главата!
Верно се маносаха /по Джем / приключенците, нека малко влязат в сизифовите обувки.
Благодаря за темата! 😊

# 304
И все пак - най-накрая Мани допринесе за победа на Бойците.

# 305
И все пак - най-накрая Мани допринесе за победа на Бойците.
JoyJoyJoy
Ахахаха .. вярно е Sunglasses

# 306
  • Sofia
Аа,със сигурност ще я погледаме още Мани.
Тази седмица явно няма да могат да я номинират.Другата ще си купи имунитет.Та чаак след три седмици евентуално...,налЕ. Wink

В племето на бойците бойци не останаха,само двама натурални/Кремена не я броя,че се появи по-късно/.Шампионите повече от тях. Grin

# 307
  • София
Наложи ми се да гледам епизода след излъчването му и по-добре. Ще ми се да отбележа няколко неща - потвърждава се теорията ми, че за дадено умение не може да се съди само по една игра. Случаите в този епизод бяха два - Елизабет (да се има предвид в сравнението с Ваня Laughing) и Милена, и двете не се оказаха точни, като за мен изненада беше втората. Много се бях впечатлила от това, че вкара торбичките от раз миналата седмица. Единствента, която показва последователност в игрите с точност, е Красима - голямо браво!

Показаха ни и няколко кадъра, в които се потвърждават думите на Неделчо, че Красима още държи на бившите си съотборници, тя и сама го каза в интервюто зад кадър. Това го отбелязвам, за да подчертая, че неделчовите думи не бяха на лична основа, не мисля, че Красима му е неприятна. Андрей отново ми направи лошо впечатление със забележките си към преминаването на Красима по трасето и как, видиш ли, била сложила въжето, а тя беше поне пет пъти по-точна от него. Както винаги, неоправдана и непровокирана неприязън. Милена се забави толкова много с хвърлянето на пояса, а той беше винаги внимателен към нея и я окуражаваше. Нарече и Неделчо "бастун", тази дума да не би да има друго значение на руски, защото той и за Елизабет я използва - ту с положителна, ту с негативна конотация...

И накрая ще дам една точка на Мани заради искрената ѝ радост, когато мислеше, че се завръща Мартин, всъщност, всички се зарадваха, когато водещите ги оставиха да си мислят, че Отшелникът е той, но тя най-явно. Добрите хора като него трябва да се ценят.

Така наречените "привилегии" и думите на водещите за тях, ще оставя без коемнтар, защото прекалено много се вживях, докато гледах този сегмент, което намирам за инфантилно от моя страна.

В капитанската битка утре подкрепям Неделчо.

# 308
  • София

Любов ли бе - да го опишеш!
Ралица към Андрей: Какво означава нейното завръщане за теб?
Аз: Развод. Trollface

# 309
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сега сериозно. Не разбирам решението на Елизабет да вземе Милена. Не знам дали е писано, но според мен им трябваше Рабухчиев

Не.Трябваше да вземе Валентин като единственият им човек на пъзел и така щяха да ги довършат.
Според мен продукцията не й позволи,за да има поне малко съспенс.

Апропо,много съм доволна от епизода.Отдавна не ми е било толкова забавно в ИВ.
В който отбор е Мани,там е и мизерията и провалите.Съжалявам всеки един участник,който е трябвало да я носи на гръб,пряко и преносно казано.

# 310
  • На брега на реката
Много интересен епизод!  Отдавна ми се искаше, Поли и Мани, да са в едно племе и Продукцията удовлетвори това мое желание!  Сега ще е весело при Приключенците! Joy
Избора на Елизабет, няма да коментирам, защото и според мен не е неин избор!

Относо имунитета, Ралица каза, че Елизабет ще има имунитет, за другите две, нищо не каза. За мен това значи, че нямат!

Забелязахте ли, че Мани спря да куцука и шината не беше на крака ѝ?

# 311
  • Пловдив
Андрей много ми олекна с поведението си. Горката му жена
Красима започва да ми става симпатична, не мога да повярвам.
За Андрей и аз вчера това си помислих. Почти съм убедена, че тя го харесва повече, отколкото той нея. Дано жена му прояви разбиране.

Красима я харесвам от самото начало. Играе наравно с мъжете.

# 312
  • София
Сега сериозно. Не разбирам решението на Елизабет да вземе Милена. Не знам дали е писано, но според мен им трябваше Рабухчиев

Не.Трябваше да вземе Валентин като единственият им човек на пъзел и така щяха да ги довършат.
Според мен продукцията не й позволи,за да има поне малко съспенс.

Апропо,много съм доволна от епизода.Отдавна не ми е било толкова забавно в ИВ.
В който отбор е Мани,там е и мизерията и провалите.Съжалявам всеки един участник,който е трябвало да я носи на гръб,пряко и преносно казано.
Сега ще има повече ефирно време за сините,бяха ги позабравили напоследък.

# 313
Когато Миленка хвърляше пояса безнадеждно за осемдесет и седми път, показаха за момент седналата на пясъка  Елизабет която си мислеше - еми това ми казаха, това избрах.

# 314
Умрях от смях с първото кафе днес.

И сега - ето приключенията на Мани вчера от странична гледна точка.
Мани носи победата на Бойците в пет части
Част 1
Част 2
Част 3
Част 4
Част 5 тук има доста backstage

Приятно гледане.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 08:22 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт