💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 948
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 285
Андрей много ми олекна с поведението си. Горката му жена
Красима започва да ми става симпатична, не мога да повярвам.

# 286
Хареса ми тази вечер, най-после дочакахме нормална игра с екшън и добри изпълнения.
Много правилно Елизабет избра жена. Така има кой да излиза докато ѝ дойде "реда", ако въобще дойде. Наред сега е Милена, за съжаление, симпатична е, но малко слабичка в игрите. Красима все по-добре играе. В началото ми изглеждаше страшна кифла, от класа на Ивана миналата година, но съм сбъркала. Раздава се на макс винаги.
Миналата година Ваня беше страшен дразнител, но беше адски яка и много тренирана. Виетнамското чудо е под всякаква критика, и срещу нея да тича не може да я настигне никога. Е, едни конци дърпа леко, но това и баба ми го може.

# 287
За мен е така. Най-обичам огнената госпожа с име от 90-те и малоумен аватар да ми говори за адекватност. Имате право на грешно мнение, разбира се. Ваня и Мани са си лика прилика, еднакво некадърни.

Някога на Ваня да са помагали,  да са я дърпали,  бутали?

# 288
Тя "огнената госпожа" хич и не се връзва на глупостите на трол Препчо.

# 289
  • София

Игри на волята: България (01.11.2021)
Сезон 3 Епизод 43

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

Линка се хваща и пуска във VLC player

или се копира адреса на връзката
 и се поставя
 в отваряне на мрежов поток

В спойлера е показано,
как се отварят тези линкове.

# 290
  • София
Какво разбрах до момента...
1. Продукцията не прощава.
2. Продукцията си пада по модела "доброто винаги побеждава", но съвсем-съвсем в края на краищата.
3. Продукцията обича да противопоставя: учител - мутробагерист, жандармерист - криминал, полицай - Факултето.
4. Продукцията не допуска произволи от участниците, но може да постъпва произволно срещу участниците.
5. Участниците имат право да участват, но могат да спечелят само, ако са безучастни.
6. Участниците имат задължения:  в стопанството, поли-моли-доли навсякъде, да кимат одобрително на действията на Продукцията по всяко време.
7. Участниците нямат право да мислят самостоятелно, сценаристите на Продукцията го правят вместо тях.
8. Участниците не са длъжни да са подготвени за участието си, сценаристите и водещите на Продукцията решават на момента кой да се удави и кой - не.
9. Участниците и да участват, и да не участват - все тая.
10. Няма значение колко е силно племето, то може да бъде Маносано когато и да е.
11. вж. т. 1 - Продукцията не прощава.
12. Амин!!!

# 291

Вижда се, вижда се - доста буквички изпуснахте с плюнчене и нелепи коментари.

Да кажем, че Ваня са я бутали и дърпали преносно, през целия сезон.

# 292
5. Участниците имат право да участват, но могат да спечелят само, ако са безучастни.
Туше!
И двамата победители се вписват идеално в написаното.

# 293

Ти може да си казваш каквото искаш,  хората виждат кой бутаха и дърпаха буквално.

# 294
Паднах от смях днес с приключенската Мани Laughing , изключително забавен епизод. На капитанската утре и двамата са ми противни, ако може директно да отпадне загубилият, ще съм доволна, който и да е той.

# 295
В анкетата от мен без предпочитания, все ми е тая кой ще спечели.
Зависи от играта, ако няма сложна логическа част Симеон е фаворит поне на хартия.

# 296

Ти може да си казваш каквото искаш,  хората виждат кой бутаха и дърпаха буквално.

Същото казвам и аз, мислителю. Grinning Grinning  Ей, на - цитирах те. Радвай се. Получи и ти малко внимание.

Ваня е един от най-слабите участници въобще във всички сезони досега.

# 297
Рабухчиев не е силен играч(припомням само на него му тежаха гредите на варелите, на едно плуване задмина Манка по демонстрации -надявам се, че иначе по-страшно,  а и още няколко неща).
Милена , добре че я преместиха! При бурята, която очакваме (дано,но надали)Мъ-Пъ, тя щеше да го отнесе.Сега да му мислят мъжовете на приключенците.(Някой писа, че Паулина щяла да връчи козите на Манка-те това те няма как да стане, без бой и щедри обещания за Мани😅).А и другото , което ме издразни там- на Монката явно му проработва стратегийката-я как с Бобката врътнаха цяло племе.
Естествено,че Елизабет нищо не избира сама.
Ако беше избрала Валентин и при едни неконтролирани игри-приключенците заедно с добитъка , трябваше да си тръгнат още
днес.
Красима и Андрей що се сръчкаха така от началото? Чудеса можеха да сътворят..

За утре-кАпитанската няма да е Неделчовата май.Не е за мозък таз игра, за Симеон ще е.
А и последно(не мога да пиша в спойлер), моля Дзверо, ако не иска тук поне на лични да пусне следващите нишани!

# 298
Значи да ви кажа за всички нещастия на Приключенците е виновен Неделчо. Каза той на миналия съвет Ралица да ги пита дали няма и те да гласуват за Мани и ето, уредиха го 😆
Нека и те малко да видят как е с Мани, това удоволствие не трябва да е само за едни. Даже през всички племена трябваше да я развъртят, ама нищо, и така става. Важното е шоу да има, да се вихрят страстите в темите и ФБ.

# 299
Неделчо и за всичките неволи на бойците е основният виновен. Голяма част от конфликтите бяха активно подстрекавани точно от него. А и всичките им отпаднали досега са под негово дирижиране. Само и само да не е номиниран ще извади от десет кладенеца вода да настрои който му е удобен срещу най-удачната мишена за момента.

Общи условия

Активация на акаунт