💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 82 049
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 330
  • London
Не знам Мани не се ли усеща, че вече яко се гаврят с нея от предаването. То ако имаш някакво самоуважение наистина ще си тръгнеш. Те го тъпчат, то седи.
А пък ако бях жената на Андрей, направо му събирам багажа. Как може да показва  такова неуважение, не се ли замисля как изглеждат реакциите му отстрани (и не само по време на играта, ами и сега като коментира в Инстаграм)? Тази жена трябва да е голямо перде. В началото възприемах отношенията на Андрей и лиглата наистина като просто близки приятелски, но в последно време смятам, че преминават границата. Дори и реално наистина да са си само приятели (както сигурно е), на мен ми изглежда много грозно отстрани.

Явно не счита малката за конкуренция. Аз от прегледа на профила й колкото и странно да звучи усетих депресия..... Останах с впечатление, че е оставила разнообразен живот и приятели в родината си пък в БГ само се разтяга самотно в майчинство. Не му прави чест на Андрей определено, сърца и такива снимки с друга жена пък било й съотборник, приятел не са адекватни. Но пък за да ги качва явно жена му не вижда нищо ненормално...... Отстрани определено е грозно за зрителя.

# 331
# 332
  • SF
На мене ми е интересно и с удоволствие гледам предаването.
Малко по-интересно щеше да ми бъде, ако Мани беше останала при червените, но и така става.
Следващата изгонена вероятно ще бъде Милена.
От сините - Мани.
За по-голямо разбъркване на коалициите, Елизабет можеше да вземе Стратимир в червения отбор.
Много по-интересно ми е да се завърне Елизабет, отколкото Мартин.

# 333
Снощният епизод беше страшно нелеп:
- Неделчо за 244344335ти път си избира коалиция. Поне е забавен ентусиазмът му.
- Водещите разкриват великата тайна. Можеше да се получи доста интересно и вълнуващо, ако отшелник беше Мартин, а не Елизабет, която я нямаше цели 5 дни (много време, почти седмица).
- Пристига Елизабет и Мани коментира Елизабет колко била отслабнала. Тук паднах - животът на самотен плаж за 5 дни колко може да промени човек! А Мартин си седя 1 месец и отслабна драстично, но нали е скучен...
- Елизабет е с още по-високо самочувствие (ако е възможно), Андрей изпада в тешешки възторг, Паулина не е доволна- друга жена е най-богатият играч.
- Дават на Елизабет да избере племе, да размени участници и имунитет срещу никакви грошове (нищо че има около 50000). Можеше направо да си избере срещу кого да играе на финала - пропуск на продукцията.
- Рев, сълзи и сополи от Мани- жената усеща, че не е вече топ любимка и мястото й в предаването скоро ще изстине. Тези нейни притеснения я спират да се скара с някого. Паулина отново не е доволна.
- Започват играта. Мани има шанс да покаже уменията си, тези, с които "издумка" толкова играчи. Решава да не ги покаже. Паулина не е доволна за пореден път. Останалите Приключенци също. Продукцията е доволна.
- Идват обръчите. Мега комплексните и добри в много компоненти играчи Елизабет и Паулина успяват да вкарат обръча съответно от 90ти и 105ти път. И все пак претенциите са им повече от опитите. Андрей, намерил смисъл на живота след връщането на Елизабет, забравя как се хвърля. Красима, набедена за слабо звено, успява от раз. Но нищо, тя е слаба, не се брои.
Много се смях снощи, истински цирк.

# 334
Добре си беше епизода вчера, идеално се вписва в този сезон.
И след него е малко по-интересна ситуацията в племената, така че лично аз съм доволен.

Иначе тази игра без Мани можеше да е като през миналата година.
Двете племена рамо до рамо през цялото време. Тодор имаше лек аванс на последен пост, Милен в първата си игра като Рибар го настигна и изпревари във водата и на кулата имаше шанс да стреля първи, но не вкара. Тодор успя от първия си опит и донесе победата на Ловците в може би най-зрелищната като интрига битка за територия миналата година.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 10:36 от Bengun

# 335
Много ми хареса епизода. Така се смях от сърце. Доволна съм от развитието на нещата.
Поведението на Андрей, радостта им от срещата ми идва малко отвъд приемливото за хора, които се познават от 2 месеца и, от които единият е семеен.
Не вярвам изборът й за смяна на играчи да е бил неин. Категорично. Не я харесвам, но не  мога да приема, че може да избере жена, при положение, че отборът страда от липса на чиста физическа сила.
Толкова се радвах за победата на Бойците. Цял сезон мъки с Мани в отбора, сега направо криле им поникнаха. Но явно са развили Стокхолмски синдром, че такива сълзи и прегръдки по Мани не са нормални. Вместо да я занесат на ръце до сините и да й изпеят песента: И ето идва най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен Simple Smile
Много ми хареса представянето на Красима. Ей такава котва във всеки отбор да има-мина халките на ръце и то бързо, въпреки тези килограми, плува, вкара пояса от първия път. Смятам, че от жените, че и от част от мъжете се справи най-добре. Милена беше трагедия на пояса. Факт са думите на Борис, че реално успяха да наваксат 3 поста и загубиха с минимална разлика.
Най-доброто предстои. Убедена съм, че при сините няма, кой да я остави да си развява миглите. Паулина крещеше по Семира, но тя в сравнение с Мани е направо цвете.
Утре съм за Неделчо. Тази чиста изометрия може би има шанс да я спечели, заради килограмите, но пък Симеон е много трениран, та не е ясно.
И пак не мога да си обясня, как може да вдигаш скандали, да се сърдиш, че те наричат най-слабото звено и резултатите ти да са трагични, отборът за който играеш да губи заради твоето представяне? Да кажем, че бойците са били слаби като цяло, ами ето тя и приключенците успя да потопи.
Другото, което много ми хареса беше репликата на Стратимир, че единственият шанс бойците да спечелят е ако половината игра е с пъзели. Но не беше предвидил игра с плуване и Мани в отбора.
Интересно ми е Кремена как е регирала на връщането на Елизабет,  при положение, че такъв зор видя на играта и накрая то пак се върна и то победоносно, накичено с 7 торбички.

Смайли, много ти благодаря за темата! Hug

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 11:23 от Хоп-Троп!

# 336
  • София
За мен снощният епизод бе много забавен - комедия, с наченки на психотрилър.

Любимият ми момент е как Борис си подсвирква с уста, докато с макарата развива въжето на бедстващата във водата Мани.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:34 от Lombardi

# 337
  • Испания
Реакцията на сините, след като разбират, че са се обзавели с Мани.

# 338
  • София
Хората са социални животни, нормално е да им е мъчно за размяната, сълзите бяха истински, това не означава, че в процес на играта не са осъзнали каква преднина имат без Мани. И на Мани сълзите бяха истински и на Милена, защото ги откъсват от техния отбор, без значение дали са имали конфликти там или не. От всички участници този сезон, само Андрей не се е приобщил към своя отбор и не би му било мъчно. Освен това, тази промяна беше породена от избора на друг участник, тук прозира и несправедливост, а хората плачат и от безпомощност, поне по-чувствителните. Неприятно е да нямаш контрол върху собствената си съдба.

# 339
  • Където морето целува небето...
Стига! Това с бедстващата Манка беше пълна пародия! Отказвам да мисля, че е истина! Та Красима стигна ходейки почти до понтона. Значи не е бил на 5 метра дълбочина. Манка се пльосна по корем на две педи вода и започна да бедства. Ами да беше станала и да повърви малко. А, да, тя стана... Ама не за да повърви към понтона, ами за да си излезе най-нагло от водата и да чака Димо да прати някой да я "занесе" на понтончето. Не може да е чак толкова калпава и неадекватна! Да не говорим за качването на кулата, където се попиках от смях.

# 340
В това предаване никой няма контрол върху собствената си съдба.

# 341
  • София
В това предаване никой няма контрол върху собствената си съдба.
Принципно е така, но сблъскването с нови правила, измислени в процеса на игра, за които те не са подготвени, изостря чувството на загуба на контрол. Досега размените на участници, макар и не нов елемент, са ставали след загуба на някоя битка  или спечелване на предимство. Тук Продукцията просто каза на Елизабет да избира без тя да е спечелила това право, дадоха ѝ куп привилегии без никаква видима причина за останалите участници и дори не ѝ поискаха грошове.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 10:59 от La Vikinga

# 342
То е ясно, че предаването е режисирано яко и каквото си искат си правят продуцентите, но си признавам вчера сътвориха върховна комедия. Направо се пукнах от смях на разликата от началото на епизода как Приключенците се виждат как мачкат и редица победи и след това как Борис бавно развива макарата, докато щурчета свирят и чакат Мани да премине и някой от участниците извика - "Тя седи на едно място."  и веднага екшън шот е дават Манка как е по корабокруширала от Том Ханкс и морето си е носи както си иска, а тя легнала отгоре на борда все едно чака масаж да и правят.

# 343
  • През девет планини в десета...
Мани винаги ще бъде добре и в реалния живот. Сигурна съм, че като извика "помагаааач" и се ще се навие някой да и помогне. Поискай и ще ти бъде дадено... Лошото е, че гледат хиляди подрастващи и се учат от какичката. Що да е трудно като може да бъде лесно. Тя дори не преглъща подигравките, защото подигравките не достигат до устата и. Няма очи и нюх за тях.

# 344
Ако още изначално са искали Мани и Милена да си разменят отборите, Мартин нямаше да им свърши работата.

Общи условия

Активация на акаунт