💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 82 055
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 345
Снощният епизод си струваше гледането дори само заради изумените реакции и невярващите погледи на приключенците, когато ги "подсилиха"  с Мани. Simple Smile На мен чак ми дожаля за нея, толкова безпомощна беше във водата.
Красима беше страхотна снощи. Една от причините да не харесвам Андрей е отношението му към нея. За мен тя е една от най-силните жени този сезон. За съжаление, вероятно няма да се коалира с нито една от групичките в племето и очаквам да е номинирана.

# 346
  • Испания

Цитат
Аз съм малко непримирим, особено при наличие на несправедливост

Не се вижда.

Цитат
Човек от държава в третия свят съм

Боже, Боже!

Цитат
аз можех да повдигна обвинение за расизъм.

И? Можел бил. На думи може много работи.

Цитат
Продукцията си ни направи племе спрямо нрави, характери, личности.

Цитат
Ако бях при “Шампионите”, щеше да е много по-различна играта, дори в началото си задавах въпроса защо не съм в тяхното племе.

Цитат
Никога не бих избрал Андрей пред Симеон, защото отдалеч му личи, че е индивидуален играч.

Цитат
– Аз съм сгоден, а във визитката изглеждаше сякаш влизам в предаването да си играя с момичетата. От продукцията искаха да изглежда все едно съм женкар и за мен всичко е една игра. Жена ми леко полудя, след като видя визитката, но ми има голямо доверие. Реално пред нейните близки не беше коректно, всички се чудеха дали още сме заедно.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 11:50 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 347
Не знам каква е тая мода момичетата по снимките все да ги пъчат тези г***ове.. Уж романтична снимка на двама влюбени сред природата, а то реално "Вижте ми д-то!"

# 348
Защо пък Рабухчиев е смятал, че е трябвало да бъде при Шампионите? Високо мнение има за себе си, по характер и представяне ми прилича малко на Бобката от предния сезон.

# 349
О, не Joy Снощи всичко беше топ Grinning Пръснах се да се смея Joy
Физиономиите на Валентин, като разбра за Мани бяха един път.
Дърпането на Паулина ме уби хахах И Полимир колко загрижен и потресен беше "Ама защо е под водата" JoyJoy
За цялата игра на Мани... Там се съсипах Joy Всичко си връщах по няколко пъти Grinning
Това беше най-якия епизод до сега. Поне като ще е всичко сценарий, да има повече такива епизоди Grinning

# 350
Да, най- якият епизод беше, кулминацията просто. Струва си да се изгледа повторно.

# 351
# 352
Извинявайте, ако е изкоментирано, но какво мислите за това, което каза Мани - как Красима е намигнала на Елизабет да избере нея?
И още нещо съм изпуснала, някой беше казал тук, че Милена е дъщеря на Стоян - как стигнахме до този извод?

# 353
  • Испания
Извинявайте, ако е изкоментирано, но какво мислите за това, което каза Мани - как Красима е намигнала на Елизабет да избере нея?

Не намигна, а кимна с глава.

# 354
И още нещо съм изпуснала, някой беше казал тук, че Милена е дъщеря на Стоян - как стигнахме до този извод?
Мани беше казала, че Стоян има роднина в племето на Приключенците. Пълни глупости естествено.

# 355
  • Испания
Мърдането с глава е почти незабележимо, но Тъ го видя.

# 356
Видях промото и Капитанската битка(изометрия) между Симеон и Неделчо.
70-30 за Симеон според мен е съотношението на силите в тази игра. Не вярвам Неделчо да ме изненада.
Стоенето дълго в тази стойка ще е много по-лесно за борец, отколкото за режисьор-аниматор.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:00 от Bengun

# 357
Може би най-смешния епизод до сега.
Великото Приключение за МаниТъ започва в Игрите най-накрая!

Неделчо не е качвал епизод от случилото се предната седмица, нали?

# 358
  • London
Видях промото и Капитанската битка(изометрия) между Симеон и Неделчо.
70-30 за Симеон според мен е съотношението на силите в тази игра. Не вярвам Неделчо да ме изненада.
Стоенето дълго в тази стойка ще е много по-лесно за борец, отколкото за режисьор-аниматор.

То в тази стойка трябва доста да е седял Симеон. Ще ме изненада, ако се изложи.

# 359
  • Испания
Скрит текст:
Може би най-смешния епизод до сега.
Великото Приключение за МаниТъ започва в Игрите най-накрая!

Неделчо не е качвал епизод от случилото се предната седмица, нали?

Засега не.

Общи условия

Активация на акаунт