💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 878
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 630
Йордан от Фермата, Вайс, Любо и Юлиян.

# 631
# 632
Вижте какво намерих, Елизабет е участвала във фолк видео:
https://youtu.be/mnIezJdIVE0

# 633
  • София
Моят Валентин какво са го натиснали на интервю?Да не му е наближило времето,уф..
На мен ми харесва предаването,претръпнах от режисурата и драматичните обрати.Не мога да кажа кой сезон е по-
Категорично обаче едва издържах двете сестри,като Йо имаше много качества,но уви-сценарий.
Тази година е в пъти по-добра като игри,но за съжаление не можаха да се изпълнят добре заради фактора Мани.
Иначе за мои фаворити бях посочила първите трима в анкетата-Алекс отпадна и ми останаха Андрей и Борис.
Морунов не можах да го харесам,едва ли и ще мога.От останалите съм фен на Валентин и му стискам палци да се задържи максимално.

# 634
  • Испания
Моят Валентин какво са го натиснали на интервю?Да не му е наближило времето,уф..

Не, не. Никой не го е натиснал. Когато участниците имат време и решат, обявяват, че могат да им се задават въпроси. След това отговарят или писмено, или устно.

# 635
  • София

Лайф след битката на Неделчо и Симеон

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:10 от Mari_Mar

# 636
Ахахаха .. голям е Туджаров .. ТерМанинатора Simple Smile

simeon_stankovich

Благодаря на @cartoon_caricatures3d за карикатурата и рак за храна са ни осигурили на мен и Хариет

# 637
  • Sofia
Имаше ли нещо интересно в лайфа,че при мен не тръгва?

# 638
  • София
Имаше ли нещо интересно в лайфа,че при мен не тръгва?
  Смених линка, опитай сега дали ще се отвори.

# 639
Не съм го гледал целия, че е два часа.

Любопитно е, че на кастинга Неделчо, Туджаров и Валентин са се провалили на редене на танграм. И след като Валентин се е провалил са му показали листа от анкетата, където е писал, че няма пъзел който да го спъне. Joy
Отделно разказаха, че на някои от хората, минаващи през кастинга са оставяли подреждането на танграма на сравнително видно място и са тествали играчите и за съобразителност/наблюдателност.

Редакция - На Рабухчиев изобщо не са му дали пъзел да подрежда на кастингите Joy

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:47 от Bengun

# 640
  • София
Отваря се вече,мерси ! Тъкмо идвах с друг линк,че да помогна на приятелчето ми Simple Smile

# 641
  • Sofia
Страхотна си,Мари,отваря се вече. Hug

Отваря се вече,мерси ! Тъкмо идвах с друг линк,че да помогна на приятелчето ми Simple Smile
love001

Бенгън,благодаря и на теб!
Имам малко време и ще погледам/едва ли целия/.Ако има нещо интересно,ще пиша.

# 642
Имам малко време и ще погледам.Ако има нещо интересно,ще пиша.
Супер, благодаря предварително.

# 643
  • Испания
Жената на Андрей се появи.

Официално не им дават дрехите, но някои успяват да си откраднат.

# 644
Май и аз трябва да се скрия в някой ъгъл - сестрите, особено Катя, ми бяха любимки Joy

Мерси за лайфа, ще го изгледам по-късно. Пфф, Туджаров много нечистоплътно ми изглежда с тая коса и брада.

Общи условия

Активация на акаунт