💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 868
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 645
Жената на Андрей е симпатяга.

# 646
Нека да свърши сезонът и тогава ще правя класации, но скоро се сетих за най-смешната сцена за мен, даже сега пишейки се подсмихвам. Трябва да я намера да видя дали ще ми въздейства. Grinning На една от битките Алекс полудя и се втурна по трасето, но наобратно да забива пъновете и да доказва, че може да ги вади, много неуравновесен беше горкият..

# 647
  • Sunshine state
Да, и псуваше като някой със синдром на Турет. Sweat Smile Иначе изглеждаше скромен и дори леко задръстен.

# 648
Мерси Мари, погледах част от лайфа, според Туджаров и Валентин, най-забавният човек е бил Милена, но се е криела от камерите.

# 649
  • Sunshine state
А помните ли имаше един странен тип Пламен в предния сезон, който още в началото напсува Тодор в една игра и после изчезна. 🤣

# 650
Нека да свърши сезонът и тогава ще правя класации, но скоро се сетих за най-смешната сцена за мен, даже сега пишейки се подсмихвам. Трябва да я намера да видя дали ще ми въздейства. Grinning На една от битките Алекс полудя и се втурна по трасето, но наобратно да забива пъновете и да доказва, че може да ги вади, много неуравновесен беше горкият..
За мен най-смешния момент на Алекс в Игри на Волята е разговора му с Ралица. Епичен.

# 651
  • София
Аааа,Бенгън мерси! Сега вече ще си го запазя в архивите!

# 652
А помните ли имаше един странен тип Пламен в предния сезон, който още в началото напсува Тодор в една игра и после изчезна. 🤣
Аз се присещам всеки път като някой спомене Тодор. Още се чудя какъв разговор се е провел зад камера, за да се изнесе толкова скорострелно Smiling Imp

# 653
  • Sunshine state
Абе имаше нещо гнило там, според мен и тоя Пламен не го слушаше главата и по-скоро се притесни, че ще се изложи допълнително.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 20:08 от Pupitka

# 654
  • Испания
А Иван? Той май се усети навреме къде е попаднал.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 20:14 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 655
Иван беше някакъв фукльо като Братоев - обичаше да слуша гласа си и всички да го слушат, но повечечто игри не бяха неговите.

# 656
Това съм го пропуснала Simple Smile  Ако се сетиш в коя игра е било, пиши.

# 657
Увисналите сланини на Симеон по време на играта бяха потресаващи

Тоя с увисналите сланини ще разкаже играта на всеки изваян с плочки фитнесчия.Може да е всякакъв Симеон,  но е добре трениран и в отлична форма за разлика от много изваяни и без сланини.

# 658

[/quote]

Заповядай😆

https://vm.tiktok.com/ZM89JTEmM/

Без думи 🤪
https://vm.tiktok.com/ZM89JVgJ3/

# 659
Smiley
Скрит текст:
Ох, не мога, те бяха луди тез хора Smiley
Ето даже и компилация, сцената за която говоря е от 6.23 нататък.
https://www.youtube.com/watch?v=EA3zBW4aqx0

Общи условия

Активация на акаунт