💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 941
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ха, ха Симеон бил подарил 700гроша на Елизабет.
Смешник,ще се радвам да отпадне от нея.

# 466
Симеон хубаво си сготви Борис. С някоя и друга сладка приказка, и онова си внуши, че голяма стратегия, голямо нещо му се съобщава.

# 467
  • Испания
Стискам палци на Симеон, за да затвори устата /макар че едва ли/ на Елизабет и Андрей.

# 468
Симеон хубаво си сготви Борис. С някоя и друга сладка приказка, и онова си внуши, че голяма стратегия, голямо нещо му се съобщава.
Симеон играе играта, и бих казал никак не лошо към момента.
Завъртя Борис, преди това Красима. И според мен следващия оплетен в мрежата му ще е Рабухчиев.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:49 от Bengun

# 469
Айдеее Монкаа

# 470
  • София
Цял епизод слушам само Елизабет и за Елизабет от другите играчи, а сега и Неделчо е пратен да отмъщава за нея и за Андрей...

От синхроните на Симеон разбирам, че е спечелил?

# 471
Неделчо май хвърли кърпата.Грам не харесвам и двамата.

# 472
Хем искам Неделчо да спечели, хем искам Симеон да затвори устата на Елизабет (поне за малко). Не се трае това момиче.

# 473
  • София
Голяма скука дотук, а и битката не се очертава особено интересна.

Смях се как на Неделчо жените му се струват много красиви, явно след мис Джуки всички блестят.

Симеон голям стратег се изкара ( с помощта на Борис), силно се съмнявам. Знаел, че мъж няма да победи Мартин, а жена може. Ами то две жени подред отидоха при него и паднаха, голяма логика!!

# 474
Стискам палци на Симеон, за да затвори устата /макар че едва ли/ на Елизабет и Андрей.

Един човек да мисли като мен. Евала!

# 475
  • София
Горкото вързано куче. А котките няма ли да ги нахранят?

Сега Борис помага на Поли да държи козицата. Grinning Според мен е сладко, тя помоли и Мани да държи вратата и не го прави от безпомощност, а според мен е по-приятно да правиш нещо с някого.

А може би знае - от четене или интуитивно - това, което са установили психолозите: че ако помолиш някого за услуга, му ставаш по-симпатичен, той става по-благоразположен към теб. А също така: когато някой направи за теб нещо дребно, по-късно ще е по-склонен да откликне и на по-голяма твоя молба.

# 476
Няма да им затвори устите на Елизабет и Андрей една победа на Симеон , напротив Joy
Понякога, когато получиш каквото искаш после съжаляваш Simple Smile

# 477
Тази Елизабет колко е хитра и противна, само как вика "Искам да му натрия носленцето на неделчо, аз си мисля че мозъкът е по-силният мускул" Ужас. Симеон е прав че настройва хора срещу него, все пак е силен играч, ама тези с "ума" до никъде не стигат :/

# 478
Много грозно поведение от Мани. Много бързо забрави как я влачиха бойците, че взе и да им се подиграва.. Патка!

# 479
  • Испания
"Мен ме боли кръстът, не мога много да се изправям". Какво правиш там тогава? Игрите не са само пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт