💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 938
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 450
Само Кремена е пушач при Бойците.
Много слаби и излишни първи двадесет минути.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:25 от Bengun

# 451
Не е спортсменско това което правят Бойците, да се подиграват с "мотото" на Приключенците, стискам палци за Симеон.

# 452
В тази игра която следва, ако Симеон не спечели ще е сензацията на сезона до момента.
Изключвам игрите на Мани.

# 453
Много ми е интересно, как пък го измъдриха това Елизабет хем да избира в кое племе да е, хем пък и размяна да прави. То излиза, че тези, на които им се дава втори шанс са с повече превилегии от останалите. Ми да бяха казали още в началото. Щяха да се избият да отпадат.

# 454
Съгласна съм с Поли и Симеон.

# 455
  • Испания
Много ми е интересно, как пък го измъдриха това Елизабет хем да избира в кое племе да е, хем пък и размяна да прави. То излиза, че тези, на които им се дава втори шанс са с повече превилегии от останалите. Ми да бяха казали още в началото. Щяха да се избият да отпадат.

Не дават на всички равни привилегии, независимо къде се намират.

# 456
Те Бойците хубаво се канят на Приключенците, ама защо пропускат фактора Мани на арената за елиминация Joy

# 457
  • София
Така е.Елизабет не победи честно Мартин,защото продукцията направи така,че вятъра да духа по-силно за купичките на Мартин.

Апропо,на Елизабет също паднаха от вятъра и когато задухваше силно,тя си подпираше конструкцията с пръчката,обаче тези факти много удобно ги забравяте. Smirk
Никога не съм казвала, че не е победила честно в тази игра, а че играта беше подбрана като за нея. Затова и питам дали би победила в една друга битка, но, както казах, не очаквам отговор на нито един от въпросите за Елизабет.

# 458
Само да не пленят Неделчо, защото той най-вероятно ще падне.

# 459
  • София
Приключенците си казват лека нощ, а в същия момент ясно личи, че навън е светло 😂
Трябва да пресъздават поне малко по-реалистично разговорите...
Вече тотално се съмнявам, че има нещо снимано в реално време

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:37 от Caramell.

# 460
Горкото вързано куче. А котките няма ли да ги нахранят?

Сега Борис помага на Поли да държи козицата. Grinning Според мен е сладко, тя помоли и Мани да държи вратата и не го прави от безпомощност, а според мен е по-приятно да правиш нещо с някого.

# 461
Така е.Елизабет не победи честно Мартин,защото продукцията направи така,че вятъра да духа по-силно за купичките на Мартин.
Апропо,на Елизабет също паднаха от вятъра и когато задухваше силно,тя си подпираше конструкцията с пръчката,обаче тези факти много удобно ги забравяте. Smirk
Никога не съм казвала, че не е победила честно в тази игра, а че играта беше подбрана като за нея. Затова и питам дали би победила в една друга битка, но, както казах, не очаквам отговор на нито един от въпросите за Елизабет.
Всъщност ръста на Мартин му даваше малко предимство при реденето на купичките, ако трябва да бъдем коректни. Обещавам да обновя сравнението между Елизабет и Ваня след края на втора фаза - обективно и обосновано. Дотогава ще пропусна дискусията за качествата на Елизабет.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:39 от Bengun

# 462

Не, просто продукцията направи конструкцията на лабиринта на Мартин по-разхлабена. По тази причина и се клатеше много повече, съответно кулата падаше още на третия елемент. На Елизабет и с 6 елемента беше много по-стабилна. И не, не е причината в начина на подреждане. Погледнете пак, оборете това.

# 463
Много скучно. Ганкиното кафене

# 464
  • Испания
Не Симеон ѝ подари парите, а продукцията.

Как грозно се е разкрачила Елизабет!

Общи условия

Активация на акаунт