💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 938
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 435
Апропо вчера за пръв път Мани ми направи добро впечатление и ми се стори много искрено, когато се зарадва мислейки, че Мартин се връща като отшелника. Заради такива първични реакции съм склонна да прощавам на хората някои други качества и да им давам втори шанс. Говоря по принцип, а не че харесвам Мани като играч или човек, все още смятам, че е ужасно да трябва да контактуваш с нея.
Но не от вчера ми е по-симпатична от Елизабет... просто както написа art deco... гласът й, смехът й....

# 436
Симеон за Стоян.

# 437
Според мен най-силните жени този сезон са Милена, Елизабет и Красима. Поля я видяхме в поредна игра, че за никакъв чеп не става...."Аз ще бия тебе,и тебе, и тебе" и след това я виждаме да я подпорат в игра както подмират Манка.
В финалната осмица виждам Елизабет, Морунов, Андрей, Неделчо, Стратимир, Поля (колкото и да ми е неприятна ще изкрета), Симеон (Tired Face) и вероятно Рабухчиев.
Хм. Миналата година бяха 9 Simple Smile
При мен осмицата за момента :
Жени - Елизабет, Паулина
Мъже - Андрей, Морунов, Симеон, Рабухчиев, Стратимир, Борис
При девет играча бих добавил и ... Мани Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 20:33 от Bengun

# 438
  Красима е много слаба като играч, да й дават само нещо там да влачи и да дърпа, където мозък и умения не се изискват, а само яко телосложение. Дано да си хваща пътя скоро.

# 439
Според мен в обединеното племе ще са: Андрей, Елизабет, Симеон, Паулина, Рабухчиев, Морунов, Неделчо и Стратимир. Смятам, че Борис и Валентин няма да успеят да влязат в последната осмица. За Милена се чудя.

# 440
От видяното до момента, за мен най-силната жена е една и тя се казва Мани! Точка! Joy
Честно казано днес не ми се гледа, скучна битка, статична. Казаха ли какво може да спечелят за племето?
Но за утрешната нямам търпение.

# 441
Е то обикновено епизодът във вторник е най-скучен.
Иначе според мен Симеон ще се бори Мани или да не играе в утрешната игра за спасение от номинация Simple Smile

Приятно гледане.

# 442
  • Испания
На госпоИца Тъ не ѝ пука от нищо и от никого. Ръмжели козите.

Паулина голяма специалистка козарка е станала.
Красима яде ябълки. Днес отговаряше на въпрос: какво първо яде в резиденцията? Каза: "Ябълки".

Много дървени философи се събраха в племето на бойците.

Елизабет стоя уж 5 дни на острова и сега ще ни надуе главите.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:12 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 443
Заради такива първични реакции съм склонна да прощавам на хората някои други качества и да им давам втори шанс.

Втори шанс за какво? Аз лично на Мани не бих дала втори шанс,за каквото й да е било.
Зарадва се на Марто,първо защото е човек,който е от нейното племе и който познава и второ е човек от нейната групичка,а един нов съюзник е добре дошъл.
Говорех по принцип втори шанс в отношенията, защото първото впечатление понякога лъже или се съставя на база предразсъдъци.
Мани продължавам да не я харесвам, но исках да отбележа нещо положително, което ми е направило впечатление, понеже само я плюя и никой и нищо не е само черно или бяло.

Каква е тази резиденция, където трябва да делиш легло с непознат. Представям си да се налага да делиш легло с Елизабет, Мани или Кремена и да се събудиш до последната през нощта.... страх.

# 444
  • Испания
Приключенците се обзаведоха с доносник.

# 445
Готин монтаж тук.
Мани говори как Бойците искат да пратят Андрей втората седмица срещу Симеон, кадъра се сменя на Симеон, след това кадър на канарчето и после се връща върху Симеон.
Добра работа тук, веднъж да ги похваля и тях.

# 446
Боби е симпатяга, но е много наивен за тази игра.

# 447
Симеон сега ще вземе страха на племето - а останат насаме на остров, може да си ги хапне сурови!

# 448
  • Испания
Тъ вече раздава медалите.

Неделчо е смешен с тези приказки за жените.

# 449
  • Където морето целува небето...
Много ефирно време отделят на Манка. Ужасна е!
Добавям: Ама много е готин Бобката в това синьо!

Общи условия

Активация на акаунт