💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 943
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 420
На мен Красима ми добави лош вкус с кадрите,в които се навираше в онзи противния Симеон да му докладва,пффф Simple Smile
Много грозна картина,и червените го виждат и ще й скроят шапката.
Тя вчера си го каза - иска при Мони и Борис.
Тогава написах, че ще се срещне с тях още три пъти в игрите. И трите пъти през тази седмица - на Териториалната и двете игри за спасение Simple Smile

@𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 - Добре.

# 421
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ето,аз съм обективна и въпреки,че заради панаира,който извъртя Красима в първата седмица и я зачеркнах,не мога да я определя като слаб играч.
Раздава се момичето,полезна е в тежките елементи,сега дали била дебела,трътлеста и тн е от без значение за мен..
но й е време да си ходи от гледна точка на конкурентите й.Опасна е.Ту с едните,ту с другите и не може да й имаш доверие,както потвърдиха Морунката и Неделчо.

Ако ще сравняваме на база капацитет в игрите,Кремена,Мана и Миленка дори заслужават да си заминат преди Красима.

# 422
Красима плюла първата седмица Андрей. Андрей цял сезон не спря да плюе Красима.
Аз нямам спомен какво е говорила за него в началото, но ако е казвала, че е индивидуалист, то напълно съм съгласна с нея. Неговият отбор е Елизабет, те двамата са си напълно достатъчни.

# 423
# 424
@Adoralova
Съгласен съм с обективната оценка на Красима.
Истината е, че няма играч, който да заслужава да отпадне преди Мани.

# 425
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Красима плюла първата седмица Андрей. Андрей цял сезон не спря да плюе Красима.
Аз нямам спомен какво е говорила за него в началото, но ако е казвала, че е индивидуалист, то напълно съм съгласна с нея. Неговият отбор е Елизабет, те двамата са си напълно достатъчни.

Андрей нямаше да е така настроен срещу Красима,ако тя не беше направила проблемите първата седмица.В линковете на Мари Мар има първите епизоди.Помня,че и Елизабет беше част от групичката и пригласяше,но ето - поживяла е с тях,пък ги е преценила кой какво представлява.

По същата твоя логика можем да кажем,че и Симеон и Красима са си един отбор и напълно достатъчни.Пак по тази логика можем да кажем,че и Стратимир и Паулина са си отбор и напълно достатъчни,и дори Кремена и Мана са си великолепно дуо от първата им среща.
И с какво Андрей/Елизабет ви бъркат толкова много в нервите,след като не са единствената двойка в сезона?

# 426
А за довечера, ще е срамота, ако Неделчо вземе тази игра. Според мен също е подготвена за Симеон, за да могат да вземат предимство и да играят без Мани една игра.
+100
Точно това мисля за подбора на играта в битката на капитаните и за крайната цел на Продукцията Мани да не играе в една от игрите за спасение от номинация.

# 427
Андрей много ми олекна с поведението си. Горката му жена
Красима започва да ми става симпатична, не мога да повярвам.

След "Горката му жена" няма точка, но и така бива, конфигурацията е общо взето такава.

В предишната тема се питаше какво рекламира мис Ели - ами рекламира форума тук, така попаднах тук, след като написах в гугъл Игри на Волята и мис Ели, поне така беше към началото на сезона, сега може би има повече нейни страници.

# 428
  • София
Красима за мен е много точна, има физическа сила и е много добра с паницата и лъжицата Simple Smile
Честно казано кой колко яде не ми се отразява на преценката, пък и предпочитам да си хапва, вместо да квичи и да злослови... Stuck Out Tongue Winking Eye
Изненадана съм обаче, че си отчел лъжицата, но си подминал, че Красима играе с хъс и се раздава всеотдайно в играта наравно с мъжете /качествените/ и определено е добра в повечето дисциплини !

# 429
  • София
Един объркан глас от мен за Симеон, че ще спечели довечера на капитанската, защото не прочетох правилно. Всъщност искам Неделчо да спечели, но хич не ми се вярва да стане точно на тази игра.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 20:16 от emeto®

# 430
  • Испания
Един объркан глас от мен за Симеон, че ще спечели довечера на капитанската, защото не прочетох правилно. Всъщност искам Неделчо да спечели, но хич не ми се вярва да стане точно на тази игра.

Има опция за изтриване на глас и гласуване отново.

# 431
Изненадана съм обаче, че си отчел лъжицата, но си подминал, че Красима играе с хъс и се раздава всеотдайно в играта наравно с мъжете /качествените/ и определено е добра в повечето дисциплини !
Истината е, че не съм Simple Smile
Винаги съм отчитал добрата и игра по време на битките когато я е имало. И съм я поздравявал за нея.
Писах по-горе в темата защо аз персонално не я харесвам, няма да се повтарям.

# 432
На мен също Андрей ми олеква с поведението си. Не разбирам тази толкова голяма любов с Елизабет и не ми се струва нормално така да се лигави при положение, че е семеен мъж с дете. Не са направили нищо нередно, факт, но с думите и действията си (дори след предаването) Андрей показва неуважение към семейството си. Може аз да съм старомодна и с остарели разбирания, но ако моят мъж показваше по тв как не може да диша и играта му се обезсмисля без "сестричката" му, аз щях да съм му събрала багажа. И аз казвам - горката му жена.
В игрите е топ и ако не беше лепнат за д-то на Елизабет (или тя за неговото), щях с радост да го подкрепям. Но ми падна в очите, очаквах да е по-сериозен.

# 433
  • София
Истината е, че не съм Simple Smile
Винаги съм отчитал добрата и игра по време на битките когато я е имало. И съм я поздравявал за нея.
Писах по-горе в темата защо аз персонално не я харесвам, няма да се повтарям.
Явно не съм стигнала  до там или съм го подминала, но ако сме на тема симпатия/антипатия, напълно те разбирам, защото аз органически не понасям Елизабет, каквито и качества да покаже в играта. Просто предпочитам добронамерените хора... пък и гласа и... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 434
Според мен най-силните жени този сезон са Милена, Елизабет и Красима. Поля я видяхме в поредна игра, че за никакъв чеп не става...."Аз ще бия тебе,и тебе, и тебе" и след това я виждаме да я подпорат в игра както подмират Манка.
В финалната осмица виждам Елизабет, Морунов, Андрей, Неделчо, Стратимир, Поля (колкото и да ми е неприятна ще изкрета), Симеон (Tired Face) и вероятно Рабухчиев.

Общи условия

Активация на акаунт