💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 974
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 480
Хора, какво ми става? Кремена ми се вижда хубава! Ама наистина хубаво се  бяха спретнали  всички в резиденцията 😀

# 481
А вие чухте ли Мани, когато каза, че не бил проблемът, че не може да плува, както деликатно се опитаха да намекнат Боби и Валентин,  а че била много силен характер. Тази жена тотално няма връзка с реалността.
Гадничко ги обсъждаше всички.
Обаче явно им се носи славата. И на Мани, и на Поли, и на Елизабет.
Красима е голяма шматка, така наивно си коментира и й се радва на Елизабет, а тя и с нейното мишленце, колко подигравателно я гледат и й точат сатърчето.
Но красотата на Елизабет и Кремена с целия грим в леглото просто няма равна.
И като даваха в близък план, как  Кремена лапа сандвич беше красотно.
Заминава Неделчо според мен.

# 482
Горкото вързано куче. А котките няма ли да ги нахранят?

Сега Борис помага на Поли да държи козицата. Grinning Според мен е сладко, тя помоли и Мани да държи вратата и не го прави от безпомощност, а според мен е по-приятно да правиш нещо с някого.

А може би знае - от четене или интуитивно - това, което са установили психолозите: че ако помолиш някого за услуга, му ставаш по-симпатичен, той става по-благоразположен към теб. А също така: когато някой направи за теб нещо дребно, по-късно ще е по-склонен да откликне и на по-голяма твоя молба.
Второто е така! И няма нищо лошо в това да искаш някой да те харесва, дори в играта, където ще ти е от полза, но и в живота със сигурност е по-добре отколкото да си създаваш врагове или да създаваш интриги като Мани или Соня примерно, или пък да си като Елизабет (завистлив и злобен, който чака другия да си обърне гърба, за да го обижда).

Но има и хора, на които не им е приятно да молят другите за нищо, това ги кара  да се чувстват слаби и зависими. Има и хора, които не те харесват/уважават, ако ги помолиш за нещо.

# 483
Клетника Неделчо ако бие ще е чудо.
Исках да видя Андрей как ще бие Симеон на тая игра точно.
Не харесвам Андрей и Елизабет и Морунката, Неделчо съшо оплюха Симеон а него не го чух нищо лошо да каже за никой от тях. Напротив.

# 484
Неделчо е луд. С тази игра може да си прецакаш кръста завинаги. Аз като човек с болен кръст пускам масата още на първата минута . По-важно от здравето няма

# 485
  • Където морето целува небето...
Димо големи правила, голям цербер стана. Забрави на Манка играта, на която стоя поза "акам" и никой нищо не каза. Много ме дразни днес!

# 486
  • София
Еее, тази игра не е за всеки. Ех, що Мани не е там, да видим дали същата игра щяха да дадат.

# 487
защо не дават такава изометрия на Мани?

# 488
Бравооо Монкаа.

# 489
Ясно беше, честито на Симеон.
Добро представяне от Неделчо, 30тина минути за неговата физика е много достойно представяне. Направи каквото можеше.

# 490
  • Испания
Ууууууууууу, най-сетне! Честито на Симеон! Та и помага на Неделчо.

Ония двамата ще се поболеят.

# 491
  • София
защо не дават такава изометрия на Мани?
И аз си мислех дали ако Мани  беше там, играта щеше да е такава.

# 492
Победителят сега трябва да избира между предимство и космодиск.

# 493
Браво на Симеон! Заслужена победа. Неделчо много добре игра.

# 494
Погледа на горе,и Симеон гледа към Неделчо.Скоро такава тъпотия не бях гледала.

Общи условия

Активация на акаунт